marzec Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 jednak meczycho na wandzie, intensywnosc, agresja, zaangazowanie, walka, godni siebie rywale. nie to co z tymi pacholami z bernabeu 0:3 5:1 6:2 k**** nuda nic wiecej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Kovac jak przychodził do Bayernu mówił o zaszczepieniu chorwackiego genu zwycięscy a jak odchodzi podobno zakomunikował że mają za słaby "niemiecki" charakter. pojebało go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Fakt faktem to co zastał w Bayernie mało ma wspólnego z dobrą drużyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Na razie w losowaniu eliminacji do Euro, więcej szczęścia niż rozsądku. Polska, Austria, Izrael, Słowenia, Macedonia, Łotwa. Tak nędznej grupy overall, nie pamiętam od dawien dawna. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Są szanse na 2 miejsce o ile zostawia Brzeczka do końca eliminacji, inaczej nie mamy szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Więcej Dyzma szczęścia niż rozumu... Hah, napisałem bratu że grupa marzeń Dyzmy żeby jeszcze poselekcjonerować trochę Serio, lepiej baran chyba nie mógł trafić. Kadra Nawałki (ta z eliminacji) rozniosłaby tę grupę w pył. Z Brzęczkiem sukcesem będzie drugie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Hah, napisałem bratu że grupa marzeń Dyzmy żeby jeszcze poselekcjonerować trochę Serio, lepiej baran chyba nie mógł trafić. Kadra Nawałki (ta z eliminacji) rozniosłaby tę grupę w pył. Z Brzęczkiem sukcesem będzie drugie miejsce. Ta z eliminacji me owszem, bo tam nasi najlepsi gracze byli w najlepszej formie. Ta z ms juz niezbyt, z austria byłoby bardzo ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 https://pbs.twimg.com/media/DtaMjv-X4AEZwzs.jpg:large Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Znowu grupa śmierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 W sumie jestem ciekawy meczu na Izrael na Narodowym Ostatni mecz u siebie graliśmy z nimi 20 lat temu, a o jakąś stawkę jeszcze wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Raczej Cracovii albo Widzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Jeszcze tylko brakuje mi aby ktoś zaproponował miasto pomiędzy Tychami a Wadowicami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Stadion jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nikt nie chce by Izrael grał u siebie. Na Reymonta za to mieliby ciekawie ;] Na narodowym też grają u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Ja będę żałował tego Włocha od kadry Albanii. Uznany selekcjoner, spoza polskiego kurwidołka. Jeszcze temat wróci (o ile chodzi Ci o De Biasiego), jeśli nie przed eliminacjami to będę zdziwiony Mark my words bo to taki trochę intel (choć nie w 100% zaufany więc nie daję sobie ręki uciąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Pewnie, że o niego, nie chciało mi się nazwiska szukać ;-_ Mi się z kolei nie chciało szukać czy prowadził/prowadzi Albanię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Co tam się odjaniepawliło w Liverpoolu to ja nie mam pytań. Do tego derby północnego Londynu nie zawiodły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 debiut Nawałki w Lechu nie powalił. gra bez pomysłu, zerowe zagrożenie bramki Cracovii. średnia frekwencja 5500, szacunek dla ludzi wykładających pieniądze na polską piłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Oficjalne wyniki Złotej Piłki: 1. Luka Modrić. 2. Cristiano Ronaldo. 3. Antoine Griezmann. 4. Kylian Mbappe. 5. Lionel Messi. 6. Mohamed Salah. 7. Raphael Varane. 8. Eden Hazard. 9. Kevin De Bruyne. 10. Harry Kane. 11. N'golo Kante. 12. Neymar. 13. Luis Suarez. 14. Thibaut Courtois. 15. Paul Pogba. 16. Sergio Aguero. 17. Gareth Bale - Karim Benzema. 19. Roberto Firmino. - Ivan Rakitic. - Sergio Ramos. 22. Edinson Cavani. - Sadio Mane. - Marcelo. 25. Allison Becker. - Jan Oblak. - Mario Mandzukic. 28. Diego Godin. 29. Isco. - Hugo Lloris. dobrze, że tylko 30 znalazłem bo dalej jest pewnie sprzątaczka z Francji, gościu od trawy z Belgii, a stawkę zamyka Zdravko Mamić Edytowane 4 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Benzema xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi