fluber Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ok, myślałem że to kolejny wizjoner, jak Guardiola z Lahmem w środku pola. W sumie to nie wiem czy by to pogorszylo gre legii gdyby wyszli tak jak wrzuciles w linku:) poza malarzem i carlitosem wszyscy sa do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Jakieś przecieki odnośnie wymiany trenera? Dziś po porażce, czy dopiero po rewanżu we wtorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Jakieś przecieki odnośnie wymiany trenera? Dziś po porażce, czy dopiero po rewanżu we wtorek?Ja słyszałem, że od środy Nawałka Btw oglądam Chelsea z Interem i myślę, że jeśli Curtois zostanie ostatecznie sprzedany, to Bułka ma szansę spokojnie wygrać rywalizację z Caballero (ale czy Chelsea kogoś jeszcze ma?) Edytowane 28 Lipca 2018 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Jakieś przecieki odnośnie wymiany trenera? Dziś po porażce, czy dopiero po rewanżu we wtorek?Tak jak pisze Palnik. Nawałka ma do końca lipca kontrakt z reprezentacja. Z tego zyry z legii rosnie polski per mertesacker. Dawno nie widzialem tak powolnego stopera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Ja słyszałem, że od środy Nawałka Btw oglądam Chelsea z Interem i myślę, że jeśli Curtois zostanie ostatecznie sprzedany, to Bułka ma szansę spokojnie wygrać rywalizację z Caballero (ale czy Chelsea kogoś jeszcze ma?) Kupili Roberta Greena Bułka? kto to, bo nie ogarnąłem? ok, już ogarnąłem, myślałem że to jakieś pseudo. Z tego zyry z legii rosnie polski per mertesacker. Dawno nie widzialem tak powolnego stopera. Ale ten to chociaż z bańki potrafił kilka sztuk w sezonie wsadzić po stałych fragmentach. Edytowane 28 Lipca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Maczyńskiemu wyszedł strzał życia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ja słyszałem, że od środy Nawałka Btw oglądam Chelsea z Interem i myślę, że jeśli Curtois zostanie ostatecznie sprzedany, to Bułka ma szansę spokojnie wygrać rywalizację z Caballero (ale czy Chelsea kogoś jeszcze ma?) Jest jeszcze 38-letni Robert Green ale nie wierzę, by przy sprzedaży Courtoisa Chelsea nie sprowadziła dodatkowego bramkarza, bardziej klasowego od obecnych zastępców Courtouisa. Bułka to melodia przyszłości. Kamil Grabara debiutuje w seniorskiej piłce, jakieś 100 tysięcy ludzi na stadionie, rywal to Manchester United a on robi to: https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/92pldy/grabara_sending_alexis_sanchez_for_a_hot_dog/ Kuszenie losu ale ma chłopak jaja Shaqiri ładnie dzisiaj, właśnie przewrotką strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ktoś zna bliżej sylwetkę Grabary ? Czy głowę ma ogarniętą, czy jakiś kozaczek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ktoś zna bliżej sylwetkę Grabary ? Czy głowę ma ogarniętą, czy jakiś kozaczek ? Zdecydowanie kozaczek. Odrzucanie powołań do młodzieżowej reprezentacji czy umieszczanie na twitterze podśmiec***ek z starszych kolegów. Odjazdy większe niż młody Szczęsny. W czasach jak Korzym coś tam zaliczał testy w Chelsea Londyn to się ludzie jarali, ale teraz? Masa młodych Polaków trafia do takich klubów i robi to takie wrażenie jak obcokrajowiec trafiający do naszej ligi z nagłówkiem "były piłkarz szkółki piłkarskiej Barcelony". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Ktoś zna bliżej sylwetkę Grabary ? Czy głowę ma ogarniętą, czy jakiś kozaczek ? Nikt nie zna i nikt Ci tego nie powie z Internetu Być może będzie 3cim bramkarzem Liverpoolu w przyszłym sezonie, a to już coś znaczy. Wydaje się niezbyt inteligentny, ale prawdę powiedziawszy to raczej nie odstaje od większości piłkarzy, którzy sami używają mediów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 A nie wydaje wam sie ze ten Bulka juz jest od niego lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Niemniej fajna sprawa, że (angielscy, nie polscy co w takiej kwestii jest ważne) kibice Liverpoolu i Chelsea widzą Bułką i Grabarę jak #2 w swoich klubach. Jak jedni mają Kariusa i Mignoleta, a drudzy Cabbalero to nie dziwne, że wolą dać szansę młodym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 czytał ktoś książkę o Gmochu [taka typu bardzo dlugi wywiad? ] ? widziałem na lotnisku, ktoś do mnie zadzwonił i zapomniałem kupić, ale może warto e-booka kupić ? P.S. ta oto: https://www.empik.com/najlepszy-trener-na-swiecie-wywiad-rzeka-z-jackiem-gmochem-bartosiak-arkadiusz-klinke-lukasz,p1195725642,ksiazka-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 przeczytaj "Spalonego" i daj sobie siana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 a po polsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) po polsku: jak masz ochotę na książkę o tematyce piłkarskiej, to polecam najlepszą jaka chyba kiedykolwiek powstała czyli "Spalony" autorstwa Krzysztofa Stanowskiego, opisuje ona losy Andrzeja Iwana, wielokrotnego reprezentanta Polski i uczestnika MŚ Jacek sympatyczny chłop, ale też spory mitoman i zarazem bufon, typ dość konfliktowy, między innymi dlatego powyższy tytuł nie został zbyt ciepło odebrany w środowisku, taki Boniek nawet powiedział, że nie był w stanie jej skończyć, a to sporo mówi Edytowane 31 Lipca 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 sa lepsze ksiązki niz spalony na rynku. ale spalony jest oczywiscie bdb. k**** puszczam tv cos leci, polsat, euro jeden c*** jeb strejlał. puszczam k**** wczroaj strejlał, puszczam teraz west ham na tvp k**** sparing jakis obsrany strejlał. 3 dni temu jakas ekstraklasa jeb stoi w studio strejlal. stał normalnie na trawie. na mundialu strejlał. jutro wlacze pielegniarki a tam jeb strejlal. umre i dalej bedzie strejlał. on ma zamiar kiedys umrzec czy to pierdoli? jebany no wykonczy mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 No to na rewanż też już jest wymówka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 grubo graja gorzej niż tydzień temu...a myślałem że się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Czerwień Vesovica jakoś mnie nie dziwi. Koleś gra bardzo brutalnie inna dodatek głupio. Jak oglądałem ligę to czekałem kiedy wyleci. Jak widać w Europie nikt się z gwiazdą nie patyczkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi