matek Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Putin chyba zażądał finału...posmarowane jak nic xD Śmieję się tylko. O nie mogę, duszę się ze śmiechu... ehhh. Rosja mi się podoba na tym turnieju, ale z Anglią mogłaby już przegrać i zagrać o brąz i tak lipy nie narobili u siebie, jak potrafią niektórzy, wynik jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 czy acestream to jakaś legitna aplikacja do oglądania streamów? na riojaDirecta większość linków o wysokiej jakości idzie przez nią warto zainstalować? nie instaluje masy jakichś śmieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 ja oglądam acb i jakość super, można oglądać przez media player classic bez instalacji playera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 co to jest acb i jak to włączę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 w sensie ligę acb na aceplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 czyli mam wziac link z riojadirecta i probowac otworzyc w mpc? czy otworzyc strone z riojadirecta, poszukac w kodzie strony linka do streamu i wtedy w mpc ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 pisze z komórki to nie powiem dokładnie ale jak wejdziesz ze strony aceplayer na kanał z transmisja to powinna być pod ekranem ikona media playera znaczy pachołek i po kliknięciu się ładuje tam, chwila buforowania i działało zwykle fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 ok thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Najlepsze mistrzostwa ever:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 polfinaly zayebiste zadnego syfu typu korea, same potezne firmy. tak naprawde 4 najlepsze druzyny tego turnieju byle kto to wygra bedzie ok a kazdego bedzie szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 wow, co za mecz, drugi dopiero [nie licząc meczy naszych] lktóry obejrzałem w wymiarze większym niż jakieś 20-30 minut, ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 I tak raczej meczu Francja - Argentyna nic chyba nie pobije na tych mistrzostwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Dla mnie Brazylia Belgia równie dobry jak nie lepszy, mimo mniejszej ilości bramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 taaaaa wczoraj b vs. b rozjebalo zdecydowanie najlepszy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 https://bezprawnik.pl/neymar-nieuzasadnione-wezwanie-karetki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Tak w ogóle to nazwa tematu chyba powinna brzmieć samo "Futbol", ewentualnie "Piłka nożna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 MŚ pokazują, że wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Jak bym miał wskazać najpiękniejsze 10 minut tych mistrzostw to wybieram Niemcy-Korea Pd. końcówka meczu. Wiem że zaraz ktoś się przyjebie że ciesze się bo somsiad teź przegrał, ale ja szwabów naprawdę niecierpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Tak w ogóle to nazwa tematu chyba powinna brzmieć samo "Futbol", ewentualnie "Piłka nożna" Soccer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) https://twitter.com/MaxJaw_/status/1015710451022385153 oj będzie Staszka brakować Edytowane 7 Lipca 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi