pg13 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Skąd to info o PSG? Wszystkie media w Niemczech piszą że jest dogadany z Arsenalem, przez co odmówił Bayernowi. Edytowane 26 Marca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) raczje na trenera który nic jeszcze nie udowdnił ale ma olbrzymi potencjał kocham takie teksty przecież tutaj wyniki nie były najwazniejsze ale to jak gracze się odnajdą w takim systemie, pomijajać ze w piątek polowa skąldu była nowa a liderzy szukają formy to można wylapać wiele pozytywów ale najwazneijsze ze nie ma bramki, zaczynamy kolejne podjazdy spokojnie to gry kontrolne, nawałka dobrze defensywnie przygotuje ich na turniej tak jak na euro tylko do takiego grania potrzebni sa skrzydlowi/wahadlowi w formie a tu oproc moze piszczka ? jest straszna bieda Rybus jest albo ciagle kontuzjowany albo bez formy ,grosicki jest bez formy , blaszczykowski od listopada siedzi na l4 itp. Niektorzy kibicie moga sie w czerwcu troche zawies jak beda 3 spotkania i do domu. Nawalka jest dobrym selekcjonerem ale nie magikiem i z piasku bicza nie ukreci. Niestety poza Lewym ,Glikiem,Piszczkiem i bramkarzami reszta ma ciagle problemy albo w klubie(lawka,slaba forma etc.-Rybus,Grosicki, Pazdan,Jedrzejczyk , Maczynski,Krychowiak) albo z kontuzjami. (,Makuszewski,Milik Blaszczykowski) Inny problem to ze Zielinski jest bardzo chimeryczny w reprezentacji i niestety prezentuje sie tu gorzej niz w Napoli. Chcialbym sie milo zaskoczyc w czerwcu ze choc kilku z nich sie odbuduje, dojdzie do dobrej formy ale bedzie o to ciezko leczac sie albo siedzac na lawce. + to Frankowski( oby on zalapal sie na mundial a nie 0,7peszko) i Goralski Edytowane 26 Marca 2018 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 zapomniałeś o Kurzawie, który jak dla mnie jest już w samolocie do Rosji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Dziwi brak Wszołka. Koleś może grać na obu stronach pomocy, na obronie. Wiem, że QPR to dolna część Championship, ale mimo wszystko lepszy on niż Peszko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Skąd to info o PSG? Wszystkie media w Niemczech piszą że jest dogadany z Arsenalem, przez co odmówił Bayernowi. Wszystkie media w Niemczech? https://twitter.com/tom_ur/status/977855884650012677 https://twitter.com/honigstein/status/977933247618387968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) zapomniałeś o Kurzawie, który jak dla mnie jest już w samolocie do Rosji fakt ale z nim ma troche problem przy grze na 3 stoperow srednio sie nadaje na boki przez srednia motoryke ale zas jego stale fragmenty gry ( jak odpowiednio nad nimi popracuja) moga byc duza szansa na bramke Choc do rosji mam nadzieje poleci. Edytowane 26 Marca 2018 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Nie będziemy grać na 3 stoperów, no bo kim? To ustawienie totalnie nie wypaliło w sparingach, i na Mistrzostwach wróci ustawienie z eliminacji, 4-2-3-1. Nawałka to "beton", on nie zaryzykuje. W czerwcu skrzydła Grosik, Błaszczu, chyba że ten drugi się nie wyleczy, i wtedy może jakaś kombinacja z Piszczkiem na wahadle, ale wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 fakt ale z nim ma troche problem przy grze na 3 stoperow srednio sie nadaje na boki przez srednia motoryke ale zas jego stale fragmenty gry ( jak odpowiednio nad nimi popracuja) moga byc duza szansa na bramke Choc do rosji mam nadzieje poleci. Akurat motoryka to, obok dośrodkowania za stojącej piłki, jedyne dwa atuty Kurzawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Akurat motoryka to, obok dośrodkowania za stojącej piłki, jedyne dwa atuty Kurzawy No właśnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 tylko do takiego grania potrzebni sa skrzydlowi/wahadlowi w formie a tu oproc moze piszczka ? jest straszna bieda Rybus jest albo ciagle kontuzjowany albo bez formy ,grosicki jest bez formy , blaszczykowski od listopada siedzi na l4 itp. Niektorzy kibicie moga sie w czerwcu troche zawies jak beda 3 spotkania i do domu. Nawalka jest dobrym selekcjonerem ale nie magikiem i z piasku bicza nie ukreci. Niestety poza Lewym ,Glikiem,Piszczkiem i bramkarzami reszta ma ciagle problemy albo w klubie(lawka,slaba forma etc.-Rybus,Grosicki, Pazdan,Jedrzejczyk , Maczynski,Krychowiak) albo z kontuzjami. (,Makuszewski,Milik Blaszczykowski) Inny problem to ze Zielinski jest bardzo chimeryczny w reprezentacji i niestety prezentuje sie tu gorzej niz w Napoli. Chcialbym sie milo zaskoczyc w czerwcu ze choc kilku z nich sie odbuduje, dojdzie do dobrej formy ale bedzie o to ciezko leczac sie albo siedzac na lawce. + to Frankowski( oby on zalapal sie na mundial a nie 0,7peszko) i Goralski masz rację i ze wszystkim się zgadza lub prawie zgadzam wydaje mi się, że zawodnicy grają lepiej u nas w kadrze niz w klubie wiec to już jest jeden plus, kolejny taki że jestem pewien ze taki Błasczykowski bedzie gotów do gry na ten 15 -20 minut co gdy Pisczu gra na wahadle wystarczy by ogarnąc prawą stronę, alternatywa to frankowski lub Markuszewski jesli zdąży wyzdrowieć takze na skłydach sueper nie wyglada ale jakos można to poukładać sprawdz sobie kto wyszedł w pierwszym składzie w meczach grupowych na Euro i jak to Nawałka ogarnął wg mnie podstawą do wyjscia z grupy jest zagranie 5 obrońców i gra defensywna bo tam trzeba wpierw nie tracic bramek a dopiero potem mysleć o strzelaniu, jedna porażka moze już bardzo zaszkodzić no i pierwszy mecz na spokoojnie bez szaleńczych ataków, przeczekać Senegal i jak się uda to punktować teraz remis bym brał chyba w ceimno zapomniałeś o Kurzawie, który jak dla mnie jest już w samolocie do Rosji jak dla mnie to w razie słabej formy Grosika lub kontuzji, to nie tylko w samolocie ale i walczy o pierwszą 11 - chociaż zależy to od ustawienia fakt ale z nim ma troche problem przy grze na 3 stoperow srednio sie nadaje na boki przez srednia motoryke ale zas jego stale fragmenty gry ( jak odpowiednio nad nimi popracuja) moga byc duza szansa na bramke Choc do rosji mam nadzieje poleci. bardziej niż motoryke to mnie martwi to że jak na wahadło to trochę za słay w obronie jest, ale na pewno jest to dobra alternatywa za Rybusa i Grosika będzie ktoś z ławki w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 zajebista obrona w naszym wykonaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Zielinski wkoncu pokazal cos w kadrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 dzieci we mgle, wcale nie było tak dobrze, jak wszyscy przekonywali z telewizora do 80 minuty. Grosicki kondycja na 20 minut, reszta składu na 70 minut i po 80 minucie nawet Korea, którą rodzimi dziennikarze uznają za najsłabszą drużynę turnieju doprowadza do remisu i w ciągu 3 minut prawie wyszła na prowadzenie. Jeżeli drużyna się sypie gdy schodzi 3 zawodników w przerwie, to mamy imitację drużyny, póki co tak to wygląda, mam nadzieję że Nawałka coś wymyśli, inaczej balonik pęknie z jeszcze większym hukiem niż zazwyczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Zielinski wkoncu pokazal cos w kadrze Gol ładny ale oprócz gola to podania asekuracyjne, przeważnie do tyłu mi się nie podobał jego występ, oceny ma zawyzone przez zdobytą zwycieską bramkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Gol ładny ale oprócz gola to podania asekuracyjne, przeważnie do tyłu mi się nie podobał jego występ, oceny ma zawyzone przez zdobytą zwycieską bramkę Jedynie gol go uratowal tak to przecietny wystep( czyli takie jakie ma w kadrze) i zaczyna mnie troche wkurzac to jego machanie lapami jak mu lewy nie podal( z nigeria bylo to samo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Jedynie gol go uratowal tak to przecietny wystep( czyli takie jakie ma w kadrze) i zaczyna mnie troche wkurzac to jego machanie lapami jak mu lewy nie podal( z nigeria bylo to samo) zobacz sobie jego zachowanie przy golu lewego z wczoraj nie ogladałem powtórki ale wydaje mi się że jakoś isę nie ucieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 w ciemno, ehh to już rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 w ciemno, ehh to już rok W niedzielę była świetna audycja na Weszło. Głównie przy udziale Stanowskiego, Rudzkiego i Jarka Kołakowskiego. Mnóstwo anegdot, historii i opinii, których w tych filmikach nie uświadczysz. W tym też sporo krytycznych opinii. Polecam, bo wszystko wrzucają na soundcloud, a po jakimś czasie też do archiwum na stronie. Z najbardziej szokujących: według Andrzeja Iwana to było samobójstwo, bo razem planowali się wypisać z tego świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 to z tym samoójem, to już Ajwan zdradził we wspominkach ekipy starego orendża, również świetna rzecz, zwłaszcza anegdota o ojcu Żewłakowów zryła mi beret totalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/746122/rekordowy-wynik-w-iv-lidze-ks-kutno-wygralo-u-siebie-az-300 to jest coś godnego uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi