Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 W kraju, w którym nikt nie potrafi kopać w piłkę dyskutuje się o tym, czy 35 latek z zadupia może być gwiazdą. Oczywiście, że może i może wciągnąć ekstraklapę nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Oczywiście, że tak. Jak i może być kompletnym niewypałem, przypadków takich tez było dużo. Wszystko okaże się w praniu, po tym jak się przygotuje i czy będą go omijały kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Alez przepiekne brameczki w dzisiejszych derbach Londynu, soczyste strzaly."I'm Forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air... “ Ale mecz z tych w cyklu autobus na bramce Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Żoze zawsze najlepsze punche - o Conte I don't need the Chelsea manager to say I made mistakes in past and will in future. What I will say is I will never be banned for match fixing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jose zdziadział na przestrzeni lat, a szkoda, lubiłem jego zaczepne teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) https://twitter.com/_pauljoyce/status/949683537048981504 Done deal. Nie spodziewałem się, że przyjdzie w zimie, w sumie zajebiście https://twitter.com/_pauljoyce/status/949683732931334144 Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Mnóstwo kasy i to jeszcze w zimie przez co Cou nie będzie mógł grać w LM. Nie wiem czy nie lepiej by było poczekać do lata. W każdym razie na papierze ofensywa wygląda potężnie i ciekawe jak Valverde to poukłada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ja nie wierzyłem, że Liverpool go puści zimą skoro w lecie mogliby wziąć zbliżoną kasę, ale dla nas to lepiej. Iniesta musi odpoczywać, będzie mógł odpoczywać w lidze i być gotowym na LM. No i Cou wejdzie w następny sezon już jako tako wdrożony. Nie ma co narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Mnóstwo kasy i to jeszcze w zimie przez co Cou nie będzie mógł grać w LM. Nie wiem czy nie lepiej by było poczekać do lata. W każdym razie na papierze ofensywa wygląda potężnie i ciekawe jak Valverde to poukłada. Wygląda na to, że Iniesta to już tylko w LM będzie w tym sezonie grał. Być może fizycznie już nie daje rady i stąd szybsze ściągnięcie Coutinho. Bardziej się martwię, co teraz zrobi Liverpool. Bez Coutinho o TOP 4 może być im bardzo ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Liverpool idzie mocno po Lemara niby. Mahrez chyba też jest opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 sie kupuje dyjkow za miliony to sie sprzedaje chimeryczne gwiazdeczki ;] to co pisalem wczesniej, nic go nie trzyma w lfc, klub bez zadnych sukcesow w ostatnich latach, spedzic tam swoj prime time hmmmm, fajny niby sklad ale na co ? na top 4 w anglii i 1/8 w cl. salah is next , tylko czekac jak madryt sypnie zielone a ten szybciutko spakuje walizeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. andy13 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Wbijcie sobie do łba, że skoro Liverpool nie sprzedał Barcelonie Cou latem, to tym bardziej nie zrobią tego zimą, a następnego lata, za huja nie zejdą z ceny, bo nie mają żadnego w tym interesu, i jedyna opcja to solidnie przepłacić. Ta zniewalająca pewność siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) https://twitter.com/twitter/statuses/949696369727504384 Teraz Liverpool pewnie srogo przeplaci Lemara z Monaco albo Mahreza Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Mnóstwo kasy i to jeszcze w zimie przez co Cou nie będzie mógł grać w LM. Nie wiem czy nie lepiej by było poczekać do lata. W każdym razie na papierze ofensywa wygląda potężnie i ciekawe jak Valverde to poukłada. W mojej opinii lepiej, że przyszedł teraz. Zawsze to dodatkowe pół roku na naukę stylu i stopniowe wprowadzanie go do drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 "Zwycięstwo Kamila Stocha. Najbardziej spektakularny sukces Liverpoolu od wygrania Ligi Mistrzów" [TT - Przemysław Rudzki]. Hahaha, zniszczył. :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Tymczasem w cieniu wielkich transferów jeden z wielkich klubów przyjął zupełnie inną strategię. Włodarze Bayernu jakiś czas temu zapowiedziały, że nie będą konkurować w rzucaniu szalonych kwot i wracają do źródeł, czyli budują drużynę opartą o młodych i zdolnych rodaków. Od słów do czynów i prasa za naszą zachodnią granicą jest zgodna, że Leon Gorecka odrzucił zaloty Realu i latem wyląduje w Monachium. Chwilę temu przeczytałem newsa, że także Julian Brandt z Leverkusen od kolejnego sezonu będzie grał w bawarską kratą na piersi. To co, Emre Can (też wolny zawodnik) kolejny? A może Khedira? Ciekawy jestem co im z tego przyjdzie, ale trzymam kciuki żeby się udało. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Chyba zaloty Barcelony a nie Realu. Celem Realu jest teraz Hazard i Icardi, za Bale'a i Benzeme Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nic nie widziałem o zainteresowaniu Barcy, a o Realu trochę plotek było (np. tu https://www.dailystar.co.uk/sport/football/627652/Real-Madrid-transfer-news-Leon-Goretzka-Zinedine-Zidane i tu http://metro.co.uk/2017/07/05/arsenal-transfer-target-leon-goretzka-approached-by-real-madrid-6757047/ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Cały listopad i grudzień, w wakacje nawet też trąbili o nim w kontekście Barcelony. O Realu szczerze mówiąc dowiedziałem się od Ciebie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Chyba zaloty Barcelony a nie Realu. Celem Realu jest teraz Hazard i Icardi, za Bale'a i Benzeme Spodziewałem się szybkiego dementi, bo przecież Real jakby kogoś chciał to by miał... @andy Było też kilka newsów o potencjalnym zainteresowaniu Barcy, głównie dlatego, że byłby za darmo. Tylko, że później gazety przerzuciły się na plotki o Arthurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi