Fudzi Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) A to Liverpool - Sevilla to jakiś hit? Dobre... Dwie solidne druzyny i tyle, bez rewelacji. Edytowane 13 Września 2017 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ten spalony, to się sędzia spokojnie wybroni. 3 graczy Borussii było na spalonym, i tylko Gabon nie. Piła szła w kierunku ich wszystkich, więc absorbowali bramkarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 A to Liverpool - Sevilla to jakiś hit? Dobre... Dwie solidne druzyny i tyle, bez rewelacji. tu chodziło raczej o Spurs - BVB co do tego całego głosowania, to ja widzę coś takiego to mnie nosi: całe szczęście, że mam c+, bo byłoby średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ja jestem Madridista wiec mi tam nie przeszkadzał ten meczyk na TVP, choć nie oddałem ani jednego głosu w tej ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ja jestem Madridista wiec mi tam nie przeszkadzał ten meczyk na TVP, choć nie oddałem ani jednego głosu w tej ankiecie. Cieszymy się że kibicowi Realu nie przeszkadzał mecz Realu Ja jestem Madridista wiec mi tam nie przeszkadzał ten meczyk na TVP, choć nie oddałem ani jednego głosu w tej ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Nie kumam co ma twój wpis na celu i tym bardziej nie kumam jak ten komentarz może w ogóle zebrać choć jednego lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 A przeczytałeś, co napisałeś? To tak jakby weganin powiedział, że mu nie przeszkadza wegańskie menu w restauracji, chociaż nie prosił o wprowadzenie takowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 No i pytanie. Co takiego byłoby złego w słowach tego wywołanego przez Ciebie weganina? To, że nie głosowałem w tej ankiecie, bo nawet nie wiedziałem, ze taka była, nie znaczy, ze nie chciałem tego meczu Tak w ogóle mój komentarz to był zwykły jednolinijkowiec, nawet nie wpadłbym, ze ktoś w ogóle sie do niego odniesie głównie w celu zebrania lajkow czy nieudolnego hmm... przywalenia się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 skoro zebrał lajki to przywalenie się było bardzo udolne więcej dystansu zalecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 No i pytanie. Co takiego byłoby złego w słowach tego wywołanego przez Ciebie weganina? To, że nie głosowałem w tej ankiecie, bo nawet nie wiedziałem, ze taka była, nie znaczy, ze nie chciałem tego meczu Tak w ogóle mój komentarz to był zwykły jednolinijkowiec, nawet nie wpadłbym, ze ktoś w ogóle sie do niego odniesie głównie w celu zebrania lajkow czy nieudolnego hmm... przywalenia się? Czyjeś uczucia zostały skrzywdzone, smuteczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 tymczasem dziś w pucharze Kolumbii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) skoro zebrał lajki to przywalenie się było bardzo udolne więcej dystansu zalecam Toć to widać jak niewiele trzeba do zaimponowania Edytowane 14 Września 2017 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 tymczasem dziś w pucharze Kolumbii Kto wygrał? Coś powiesz o przebiegu meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 no ile można czekać?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ousmane Dembele w tym roku już nie zagra. Złej passy Barcy ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ousmane Dembele w tym roku już nie zagra. Złej passy Barcy ciąg dalszy. Na czym ta zla passa sie opiera bo na dzis gra i wyniki sa lepsze niz styl i potencjal ludzki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Ousmane Dembele w tym roku już nie zagra. Złej passy Barcy ciąg dalszy. No fatalna ta passa . Lider w lidze z kilku punktową przewagą nad Realem, wysokie zwycięstwo w Lidze Mistrzów nad finalistą poprzednich rozgrywek. Z nowych piłkarz Semedo na razie bardzo dobrze, wyśmiewany Paulinho zostaje bohaterem z Getafe, tylko Dembele na razie dość przeciętnie. To jak musiałaby grać żeby mieć dobrą passe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Już nie pamiętacie Superpucharu? Ograli kilku ogórków, i oslabione Juve, i już jest niby wszystko dobrze? Litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ficko Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Już nie pamiętacie Superpucharu? Ograli kilku ogórków, i oslabione Juve, i już jest niby wszystko dobrze? Litości. Real już na 2 ogórkach się wyłożył. Zresztą wracając do tych ogórków to 2 z nich zabrały Barcelonie punkty w zeszłym sezonie, a Espanyol to bardzo prestiżowe starcie. A Juve to najgroźniejszy rywal w walce o 1 miejsce i nieważne w jakim składzie, ale 3-0 bardzo cieszy. Superpuchar był w czasie wielkiego zamieszania z Neymarem i świetnej formy Realu, którą ostatnio stracił, a Barcelona gra teraz dużo lepiej niż wtedy ( no może poza Pique i Suarezem ). Paulinho tym jednym golem zrobił już więcej niż Gomes przez cały poprzedni sezon. Rezerwowi gracze dali zwycięstwo w meczu, który się nie układał ( nie pamiętam już kiedy coś takiego stało się wcześniej). A Dembele póki co nic szczególnego nie pokazał, więc jego kontuzja nie jest jakaś katastrofą ( póki co to nie Messi, żeby rozpaczać przy kontuzji). Jak dla mnie początek sezonu całkiem dobry i żadnej złej passy tu nie widzę. Nawet widzę spore rezerwy patrząc co póki co pokazują Pique czy Suarez. Zresztą życzę każdej drużynie tak złej passy jaką niby ma Barcelona, bo jeśli 5 zwycięstw z rzędu i bilans bramkowy 14-1 to zła passa to co będzie jak przyjdzie dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Zresztą życzę każdej drużynie tak złej passy jaką niby ma Barcelona, bo jeśli 5 zwycięstw z rzędu i bilans bramkowy 14-1 to zła passa to co będzie jak przyjdzie dobra. No wiesz, każdy klub ma inne aspiracje. Dla prowincjonalnego klubu jak Barcelona, 5 zwycięstw z rzędu może być dobrą passą. Dla Realu dobra passa to dwa puchary LM z rzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi