airmax Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Mnóstwo bramek jest takich puszczanych a teraz nagle ze przeszkadzał? ???? Co Ty mówisz? Z tego co wiem to według nowych przepisów spalonego odgwizduje się również w sytuacji, gdy zawodnik będący na pozycji spalonej przeszkadza/rozprasza/zajmuje uwagę bramkarza. Tutaj Ramos wyraźnie bierze czynny udział w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ale gosciu Atletico oprocz jednego strzalu i karnego nie gralo nic, bez pomyslu, powinni odpasc juz za antyfutbol za bayernema ty czasami przez przypadek mie oglądałeś finału sprzed dwóch lat?Dziś to real stal murem w polu bramkowym i nie robil nic przez większość spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 http://www.flashscore.pl/mecz/I9KRUhFa/#statystyki-meczu;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 a ty czasami przez przypadek mie oglądałeś finału sprzed dwóch lat? Dziś to real stal murem w polu bramkowym i nie robil nic przez większość spotkania ja sie pytam dziadzie ile atletico mialo okazji oprocz gola i niesłusznego karnego? wymien mi je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 ja sie pytam dziadzie ile atletico mialo okazji oprocz gola i niesłusznego karnego? wymien mi je a Ty mi wymień buraku te świetne okazje Realu poza tymi dwoma z 1 połowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Atletico = 2/3 czasu posiadania piłki od początku 2 połowy, gdy kondycja pasibrzuchów siadała estetyczne wrażenia vs autobus Ronaldo z 2 udanymi dryblingami, 2 stratami i bezpłciowym meczem najaktywniejszy z Realu, Benzema schodzi i cała ofensywa na skrzydłach siada (kwestia zaangażowania,walczenia o kwartały boiska,wymuszanie stałych fragmentów) btw kozakowo, 12 strzałów w światło bramki, 43 łącznie przez obie drużyny (m.in odchodząca od lewego słupka Navasa, z 15 metrów przy prawy słupku Navasa,3 wrzutki z prawej na długi słupek vs strzał grubego brazylijczyka z 14 metrów, Karim z prawej z kąta z 10 metrów) a Wy pamiętacie łącznie 4 sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 a Ty mi wymień buraku te świetne okazje Realu poza tymi dwoma z 1 połowy? Benzema sam na sam Ronaldo tez 100% Bale w tej samej akcji ro Ronaldo, niemal na pustą bramke Trzy setki, coś jeszcze bys chciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 a pod koniec dogrywki to chyba ze dwie mega sytuacje ale juz wylecialo mi z glowy kto spartaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 A kolega na modów narzeka, teraz się nie dziwie skoro normalnie rozmawiać nie potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 wymienisz te sytuacje? w ogole dziwi sie mnie to biadolenie, ze najgorszy finał itp. zapomnieliscie Milan Juventus w 2003? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 no nie wiem ja tam prawie zasnalem na tym meczu. To juz puchar FA United z Palace byl bardziej emocjonujacy, tu co chwila faule i symulki, pepe masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Ja na jakość meczu nie narzekam Były i szachy i chwilę szybkiej gry Zaskoczony nawet byłem postawa Realu przy 1-0 bo grali kopie atletico na co pasy zareagowaly grając bardziej w stylu Realu Pepe żenada Ronaldo ma bardzo dobre relacje z Zizu Ale to Benzema (którego osobiście, obok pępka nie trawie) robił grę krolewskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 0:41 Ramos nie dotyka piłki, takze czemu 99,9% godo ze spalony gola zapisano ramosowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Z serii ciekawostki z dupy: - Real piąty raz zdobył LM, ale wygrywa tylko w latach parzystych i nigdy nie wygrał La Liga i LM w tym samym sezonie ;] - Barca zawsze zwycięstwo w LM łączy z wygraną w La Liga (a dwa razy była nawet potrójna korona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Przypominam naszego mytefelda bo dostal sie na euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Przypominam naszego mytefelda bo dostal sie na euro https://www.youtube.com/watch?v=6evNOZCxYhk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6evNOZCxYhk No i dzięki temu golu na euro pojechał. A grał całą rundę jak szrot totalny, tyle ile on kontr spierdolił to ludzkie pojęcie przechodzi. W wielu momentach wyglądał jak 4 ligowy kopacz, który w piłkę gra dla hobby, a pieniądze zarabia gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Peszko pojechał dzięki kontuzji Michała Maka. Peszko zagrał naprawdę kilka przyzwoitych meczów a ta bramka to wisienka na torcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Obrona totalny chaos przeciwko Holandii, jak dzieci we mgle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi