danp Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Griezman o j p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 pepe twardziel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nie trawie typa i to jego jebane udawanie, ta sama liga co Alves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 poczekajmy na powtorke z gory bo tam chyba noga tego obroncy zostala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Może gdyby sędziów nie było 5 na/przy boisku tylko po dwóch na każdego gracza to może by zauważyli ten spalony. Co robił ten kolo przy bramce i boczny przy tym spalonym to nie wiem. Powtórki wideo do futbolu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ale co zabramkowy może zobaczyć w takiej sytuacji? Na pewno nie spalonego, który i tak jest słabo widoczny nawet na powtórkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 ktos podzieli sie jakims dobrym streamem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 tvp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Pepe jutro bedzie wygladal jak bokser po 12 rundowej walce, az mi go zal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) tvp 1 jeste zagranico, ale spoko, poradzilem sobie Edytowane 28 Maja 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Pepe to szmata Real mi nie do końca pasuje jako klub, choć uznaje ich pptege i wielkość Natomiast tej lysej paly nie trawie, aż żałuję że mam tski dobry tv bo za szczegółowo go widać Dobry mecz Lubię karne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 jeste zagranico, ale spoko, poradzilem sobie po co? wraco! _ btw. od razu widziałem że spartoli tego karnego jak za szybko ruszył na piłkę. Skumałem się że jest finał w drugiej połowie. Atletico powinno to wygrać tym bardziej ze nigdy nie trawiłem Ronaldo i tych całych Realów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Kiedy się karnego strzela w poprzeczkę to można mieć tylko do siebie pretensje Atletico wyglądali lepiej, choc z reguły grają brzydko i schematycznie Dziś naprawdę mogli się podobać, tym bardziej szkoda porażki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=hvy93AFRnQo Mimo, że sędziował c***owo (gol ze spalonego + brak czerwonej dla Ramosa) to za tą akcje ma plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ja nie moge jak ktos pisze, ze Atletico powinno wygrac, za co k****? Real powinien skonczyc ich w 2 polowie, ale zmarnowali 3 setki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=nrX6RVEJDeQ 0:41 Ramos nie dotyka piłki, takze czemu 99,9% godo ze spalony Edytowane 28 Maja 2016 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Jessie atletico wygladalo po prostu lepiej na przestrzeni całego meczu. Real zagral brzydko, nieskutecznie, jak sam zauważyłeś ale miał więcej szczęścia, a raczej determinacji w karnych. Taki jedt sport Nie zawsze wygrywa lepszy A ja do sędziego nie mam wielkich zastrzeżeń, bo to nie był łatwy mecz do prowadzenia Edytowane 28 Maja 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ale gosciu Atletico oprocz jednego strzalu i karnego nie gralo nic, bez pomyslu, powinni odpasc juz za antyfutbol za bayernem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nrX6RVEJDeQ 0:41 Ramos nie dotyka piłki, takze czemu 99,9% godo ze spalony Nawet jak nie dotyka, to skutecznie przeszkadza Oblakowi w interwencji. Spalony i tyle. Real musiał wygrać tę edycję. Szczęście w losowaniu, błędy sędziego na ich korzyść. Sprzyjało im dużo. Inna sprawa, że Atletico źle wyszło na ten mecz. Ja się bałem, że wyjdą aż za naładowani i dostaną jakieś głupie czerwo, a tu się okazało, że wyszli jakby byli wystraszeni. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi