danp Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Po przeczytaniu steku bzdur w autobiografii Wuja przez tydzien dochodzilem do siebie Ahh ta jego mysl szkoleniowa, ze o taktyce nie wspomne, do dzisiaj sni mi sie mecz ze Szwecja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Książka Wuja jedna z nasłabszych jaką czytałem tego typu, mitomania doprawiona stekiem bluzgów. Franiu, Franiu. Podobno Cupiał wisi Smudzie kasę za paręnaście miesięcy kontraktu. Podczas meczu Legendy Wisły vs obecna Wisła, Smuda, który był trenerem legend tak bardzo chciał wygrać, że gdy zobaczył fizyczną formę Szymkowiaka od razu chciał zdjąć go z boiska, ale to jeszcze nic. Na ławce miał też obecnego trenerio Wisły, Kazia Moskala, którego wpuścił dopiero na ostatnie parę minut, po interwencji chyba wszystkich wokół. Na koniec Franiu był tak wkurwiony, że nie podszedł nawet do pamiątkowego zdjęcia. Mam nadzieję, że nikt nigdy już tego debila w poważnej piłce niezatrudni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Mi najbardziej będzie brakować: Bonjure, a może Bonsoir Państwu w ten piękny wieczór prosto z Stade de France. Mówi Dariusz Szpakowski oraz Włodzimierz Szaranowicz. Włodek chyba nigdy nie komentował, on zawsze obsługuje studio przecie. Partnerem Darka jest Grzesio Mielcarski - nasz dawny rodzynek w FC Porto (8 goli w 4 sezony będąc napastnikiem - Lewandowski ostatnio więcej strzelił w jeden tydzień). No i zapomniałeś o jednym fragmencie: ,,Francuska prasa przed tym meczem przypominała, że na poprzednich turniejach rozgrywanych w tym kraju reprezentacja sięgała po złoto. Teraz Pogba i jego trójkolorowi koledzy mają nawiązać do tamtych czasów - do 1986 roku i ekipy Platiniego, do 1998 roku i złotej drużyny prowadzonej przez Zidana. Obaj dzisiaj na trybunach w loży vipowskiej. (5 minut później) - No i to cały Zidane, może być przez długi czas niewidoczny, by potem jednym zagraniem odwrócić losy meczu. Czy tak się teraz stanie. Zizuu przy piłce, Zizuu. Zizuuuuu. Ajjj... Nie ma bramki. - Co ty z tym Zizu - Faktycznie, to oczywiście nie Zidane tylko Paulo Pogba. Ale tak się zdarza w tych wielkich emocjach, które tu doświadczamy." BTW: Pamiętam ten mecz, bo to było spore wydarzenie pokonać juniorów Brazylii (m.in. z Pato, Jo i Davidem Luizem), ale jakoś nie zapamiętałem nazwiska strzelca. Sędziował Howard Webb (wtedy jeszcze mało znany). Praktycznie cały skład z tamtego meczu marnie skończył (na czele z Dawidem Janczykiem, Patrkiem Małeckim i Krzysiem Strugarkiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Patryk Małecki to był dobry wariat, co tam u niego teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Próbuje odbudować karierę u nas w Pogoni, ostatnio leczył ACL i początek tego sezonu miał jak na niego znakomity, ale szybko zszedł na ziemię. Na plus, że ogarnął trochę głowę, choć jak widać nie do końca: Edytowane 17 Października 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Murinjo i Czelsi LOL. Taktyka geniusza, strzelic gola w 3 minucie i od tego momentu cofnac zespol do obrony, i pozwolic rywalowi ito u siebie miec ponad 70% posiadania pily. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mou po meczu "I have nothing to say" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Oczywiscie chodzilo mi o 70% w I polowce, ale i w calym meczu bylo cos pod 60% dla Liverpoolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Murinjo i Czelsi LOL. Taktyka geniusza, strzelic gola w 3 minucie i od tego momentu cofnac zespol do obrony, i pozwolic rywalowi ito u siebie miec ponad 70% posiadania pily. Gratulacje Bajer polega na tym, że gdyby Czelsi wyszły 2 kontry i było 3-0 to ludzie by piali nad "geniuszem" Mou. Taki lajf, jak nie idzie to nie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Gdyby... Murinjo pokazuje caly swoj geniusz na przekroju calego sezonu, wliczajac w to CL i League Cup. Najgorszy start druzyny broniacej Mistrzostwa Anglii w historii Costa i jego luzna nozka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Mi to wygląda na sabotaż ze strony zawodników. To spiskowa teoria, ale serio tak mi wychodzi, że grają tak, aby się w końcu pozbyć trenera, a jak Mou odejdzie to z miejsca zacznie się lepsza gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A podobno kiedyś zawodnicy płakali jak odchodził (np. Drogba w CFC czy Materazzi w IFC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 niech grają tak dalej Romkowi puszczą w końcu nerwy i podziękuję Mou którego z miłą chęcią zobaczę znowu w Interze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) A ja tam nie jestem fanem składu personalnego CFC, sporo przereklamowanych ogórów tam gra. Mourinho robił wynik ponad stan. Edytowane 31 Października 2015 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Real xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) barca rozjechala real tylko kur... ten pacholek munir powinien grac w rezerwach gdyby zostawil ta pilke pikejowi to mogla byc manita a jego bramka to bylby kolejny cios dla halowcow do tego klopp i ekipa rozjechali arabow fantastycznie Edytowane 21 Listopada 2015 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Gole w 2015, Bayern 119, PSG 115, Real Madrid 104 , Messi Suarez Neymar 120 lol Edytowane 21 Listopada 2015 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 W tym sezonie Cristiano Ronaldo poza paroma meczami, które były wyjątkami to gra na poziomie piłkarza ekstraklasy, sprzedać go do PSG póki dają to 100mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Que se quema? <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Mam nadzieje że Neymar wzorem wielu swoich rodaków nie zachłyśnie się sukcesem i będzie potrafił utrzymać taką regularność przez kilka sezonów pod rząd, Ronaldo w tym sezonie przy nim wygląda jak parodysta powoli kończący karierę. Top2 piłkarzy na świecie w jednym klubie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi