jack Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Teraz, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): chyba z twoim pier.doleniem tu na forum Będziesz odszczekiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego dobrze, wymęczeni na Legię wyrównywanie szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego haahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego gigantyczna dysproporcja między lewą a prawą stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 3 godziny temu, airmax napisał(a): gigantyczna dysproporcja między lewą a prawą stroną Real fajna droga do mistrzostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Arsenal na autostradę do finału. Ale pamiętajmy, już za chwilę marzec, a nie jest to ulubiony miesiąc dla Arsenalu i jego kibiców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Wisła vs Śląsk przed KE Czekam, mam nadzieję że Królewski się nie cofnie a to będzie początek końca samorządowych "dotacji" do profesjonalnego sportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 23 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Wisła vs Śląsk przed KE Czekam, mam nadzieję że Królewski się nie cofnie a to będzie początek końca samorządowych "dotacji" do profesjonalnego sportu. Jak rozliczymy promocyjne opłaty za korzystanie ze stadionu? Ja jestem za. Gdzie biedniej ale uczciwiej. To tylko poprawi poziom polskiej piłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 57 minut temu, ptak napisał(a): Jak rozliczymy promocyjne opłaty za korzystanie ze stadionu? Ja jestem za. Gdzie biedniej ale uczciwiej. To tylko poprawi poziom polskiej piłki. To Śląsk jeszcze nie płaci pełnej stawki za stadion? Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Nigdy nie spadnie P̶Z̶P̶N̶ Legia nigdy nie spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Legio jak Ty mi imponujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Ale "dywanik" na Wiśle, zajebista murawa, to jest skandal jak wygląda murawa na większości stadionów w ekstraklasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) Lepiej niech kibice Jagiellonii nie skandują coś w stylu ,,jeszcze jeden, jeszcze jeden". Edytowane 1 Marca przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Ale Gurgul odkupił winy w końcówce. Mega mecz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 7 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): To Śląsk jeszcze nie płaci pełnej stawki za stadion? Wow nie, Lech. 4 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Legio jak Ty mi imponujesz Jaga w drugiej połowie ledwo biegała. jak oni chcą grać w Europie? mecz co 3 dni i nie mają sił żeby rozegrać w pełnym wymiarze minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 5 minut temu, ptak napisał(a): Jaga w drugiej połowie ledwo biegała. jak oni chcą grać w Europie? mecz co 3 dni i nie mają sił żeby rozegrać w pełnym wymiarze minut Ale przynajmniej 4 bramki strzeliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca no to był hit 2-2 a Legia nie oddał strzału w światło bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 27 minut temu, ptak napisał(a): no to był hit 2-2 a Legia nie oddał strzału w światło bramki Rajovic był bardzo bliski. W zasadzie strzelił w światło bramki, ale ze to wyjątkowy ancymon to i udało mu się ten strzał zablokować druga noga. Klasyczne 2forU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Legia ma trzeci wynik xG w lidze więc tam nie ma większego problemu z kreowaniem sytuacji bramkowych. Obrona też jest powyżej przeciętnej (a w meczach domowych bardzo dobra). Tragiczne jest natomiast wykańczanie akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi