Kubbas Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu A teraz PZPN puścił oświadczenie że trener skłamał na konferencji z tym ustaleniem z rada drużyny zabranie Opaski xddd Szykują sobie awaryjna opcje pod wyjebanie trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): znajdz mi drugiego takiego kapitana obecnie ktory ma taką aurę jak Messi. A Messi nie wyjebał się na kadrę jakoś po mistrzostwach w Rosji w 2018? Na pewno miał jakąś dłuższą przerwę. Wiadomo, wrócił później i wygrał Copa America i WC ale nie grał w kadrze cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 godzin temu, Kubbas napisał(a): A teraz PZPN puścił oświadczenie że trener skłamał na konferencji z tym ustaleniem z rada drużyny zabranie Opaski xddd Szykują sobie awaryjna opcje pod wyjebanie trenera ZizuuuuzaZiizuuuu Czy jak tam ten kawałek szedł, myślę że pasuje do sytuacji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 godzin temu, josephnba napisał(a): teraz to niech będzie zespół Zielińskiego, niech budują się z najmłodszych, Nie wiem czy Zieliński nie jest dalej za górką niż Lewandowski. Jak zostanie w Interze to zaraz możemy mieć kapitana, który prawie nie gra. A charyzmę ma na podobnym, minimalnym poziomie. 9 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Ale wolal szczerze powiedzieć, że potrzebuje odpocząć Przecież to jest wymówka na potrzeby PR, kiepska zresztą, a przyczyną jej konflikt z Probierzem. To miał być przekaz dla Kuleszy. Ale nie pykło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, jack napisał(a): Nie wiem czy Zieliński nie jest dalej za górką niż Lewandowski. Jak zostanie w Interze to zaraz możemy mieć kapitana, który prawie nie gra. A charyzmę ma na podobnym, minimalnym poziomie. Przecież to jest wymówka na potrzeby PR, kiepska zresztą, a przyczyną jej konflikt z Probierzem. To miał być przekaz dla Kuleszy. Ale nie pykło. Czy pyklo, to się jeszcze okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czy pyklo, to się jeszcze okaże. No nie pykło bo musiał odpalić plan B, przyjechać i odegrać rolę primabaleriny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 49 minut temu Udostępnij Opublikowano 49 minut temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 39 minut temu Udostępnij Opublikowano 39 minut temu Nie znam szczegółów, ale w myśl zasady "nie wiem, ale się wypowiem" to się wypowiem. Uważam, że trener stoi nad jakimkolwiek piłkarzem i ostatnie słowo powinno należeć do trenera. Jednak w tej sytuacji wygląda, że Probierz traci kontrolę i posłuch nad jakąś grupa zawodników (ta kontuzja wygląda na mocno fejkową), a to już jest powód do zmiany trenera i oczyszczenia atmosfery w zespole. Jednak wydaje mi sie, ze PZPN nie ma kompletnie pomysłu na jakiekolwiek nastepstwo za Probierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu 16 godzin temu, matek napisał(a): Bo była wersja Lewego, że Probierz zadzwonił, powiedział i po chwili wleciało w necie info od PZPN. Probierz mówi teraz, że jeszcze Lewy oddzwaniał (tego sam Lewy chyba nie mówił) i chciał po swojemu to zrobić, co byłoby też dla niego korzystniejsze wizerunkowo, ale przy okazji byłoby nieprawdziwą wersją całej akcji. Tylko, że będąc selekcjonerem, to ta propozycja Lewandowskiego jest też korzystniejsza dla samego Probierza, w tym scenariuszu Lewego w zasadzie każdy umyłby ręce, a wszystko na siebie wziąłby Lewy - co jest też wizerunkowo korzystniejsze dla Lewego of kors. Who cares o prawdziwość wersji, w momencie gdy efekt końcowy jest dokładnie ten -> Lewy bez opaski kapitana, tylko że smrodu nie ma. No chyba, że od początku chodziło o upokorzenie Lewandowskiego/pokazanie przez Probierza jakim to on jest szefem Pytasz czemu Lewandowski nie mówił o tym jego telefonie, imo jest to dość proste, to jest kolejny element upokarzający Lewego. Co miał RL powiedzieć? No chciałem to załatwić ale zostałem osrany po 17 latach w kadrze i nie pozwolili mi odejść na moich warunkach? 16 godzin temu, matek napisał(a): Team raczej jest za trenerem. już chyba tak średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu Oh, chyba nie tylko ja się przeliczyłem z poparciem PZPN dla selekcjonera xD. W sumie te ostatnie parę dni to Probierz w pigułce. Ciekawe czy ktoś go jeszcze weźmie na trenera czy raczej posada gdzieś w PZPN czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 minut temu Udostępnij Opublikowano 6 minut temu Wg transfermarkt wartość rynkowa Francuskiej u21 to 340,50 mln € Wartość Polskiej Narodowej to 207,00 mln € Nasi młodzi grają z Francuzami w grupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi