LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, rw30 napisał(a): tak w skrócie to co powiedział? cala historia od 46:04 ze szczegolami i wiele wiecej, przede wszystkim kluczowy jest tu wywiad dla Bilda, ktory ukazal sie 3 sni przed dzisiejszym meczem, albo cos kolo tego polecam kazdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 22-25 sierpnia derby Trójmiasta w Gdańsku. Z biletami w pierwszych dniach sprzedaży nie będzie problemu a przy okazji można Gdańsk pozwiedzać bo będzie już ciut luźniej bo po Jarmarku Dominikańskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja pi****le Rozumiem, że to ocena autora tweeta, który nie ogarnął oczywistych heheszków Podolińskiego. Edytowane 10 godzin temu przez Życie_to_mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Grosik i Peszko dwaj najwięksi onlyfansiarze kadry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 godziny temu, jack napisał(a): 22-25 sierpnia derby Trójmiasta w Gdańsku. Z biletami w pierwszych dniach sprzedaży nie będzie problemu a przy okazji można Gdańsk pozwiedzać bo będzie już ciut luźniej bo po Jarmarku Dominikańskim. Powiedz mi lepiej jak w tym Gdańsku skorzystać z tramwaju i o co chodzi z tą całą falą:)co to za spierdolony system??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 53 minuty temu, fluber napisał(a): Powiedz mi lepiej jak w tym Gdańsku skorzystać z tramwaju i o co chodzi z tą całą falą:)co to za spierdolony system??? Nie możesz sobie kupić normalnego biletu w biletomacie na przystanku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 4 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a): Rozumiem, że to ocena autora tweeta, który nie ogarnął oczywistych heheszków Podolińskiego. cała ta scena jest żenująca, żartować też trzeba umieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 47 minut temu, jack napisał(a): Nie możesz sobie kupić normalnego biletu w biletomacie na przystanku? Tak jakby były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, fluber napisał(a): Tak jakby były. Ja się nie znam. Kupuje bilet w biletomacie na jeden przejazd. Nie rób burd na paradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, jack napisał(a): Ja się nie znam. Kupuje bilet w biletomacie na jeden przejazd. Nie rób burd na paradzie Biedna ta parada. Banery stop pedofilii już czekają pod dworcem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi