Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

Dla niezbyt lotnych użytkowników forum. To była ironia. Lewy to jedyna gwiazda w naszej reprezentacji, najlepszy polski piłkarz w historii. Bez niego wrócimy do lat 90 gdzie w meczach z San Marino drżeliśmy o wynik.

Chodziło mi o to, że internetowe spece wyzywają go od drewniaka a koleś zmarnował karierę reprezentacyjna z bandą miernot 

19 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

Komplet zwycięstw w fazie ligowej europejskich pucharów: -

Liverpool 

Chelsea 

Legia

Polak liderem strzelców Ligi Mistrzów, napastnik mistrza Polski najlepszym strzelcem Ligi Konferencji (razem z Nkunku).

w jakiejs pojebanej symulacji zyjemy :P 

Lewandowski to raz na stulecie nasz talent wybitny i już któryś rok osiąga takie wyniki.

Legia wygrała z Betisem, Backa Topolą, Omonią i Dynamo Mińsk. Żaden jakiś niespotykany streak, jedyne co, że akurat trafiło na zespół z Polski, a nie Norwegii czy Węgier.

Ogółem jak na c***owość polskiej piłki to faktycznie epokowe osiągnięcie. Ale jednak jak dla mnie zwycięstwo z Omonią to nie jest coś, co w jakikolwiek sposób sprawia, że ciężko mi uwierzyć w realność świata. 

25-30% sztabu męskiej reprezentacji Anglii ma pochodzić z mniejszości etnicznych

50%-60% sztabu żeńskiej reprezentacji Anglii mają stanowić kobiety, z czego 15% ma pochodzić z mniejszości etnicznych

14% pracowników FA ma identyfikować się jako LGBTQ+ (do 2028 roku)

Od przyszłego sezonu obowiązkowe raportowanie różnorodności w klubach

Rozbudowa grupy sędziów i trenerów ze środowisk niedoreprezentowanych

Wspieranie inicjatyw, np. kampanii Rainbow Laces (tęczowe sznurówki wspierające LGBTQ+), mających na celu budowanie przyjaznego środowiska dla społeczności LGBTQ+

https://gol24.pl/fa-stawia-na-roznorodnosc-ludzie-z-ruchu-lgbtq-mniejszosci-etnicznych-i-kobiety-obowiazkowymi-czlonkami-sztabow/ar/c2-18967387

18 minut temu, Camelus napisał(a):

Te powyżej też oderwane wymagania ale to konkretne to już kuriozum wywalone ponad skalę. 

A gdzie miejsce dla miłośników silników V8, ja się pytam?

Ja się zastanawiam jak to będą weryfikować. Mam kilka pomysłów ale raczej nie przejdą 🫢

Już drugi sezon zajebiście bawię się przygodą naszych drużyn w pucharze biedronki. Legia w zeszłym sezonie to było szaleństwo, które teraz ogarnęło Jagę. Za to Legia w tym sezonie jest już poziom wyżej, szaleństwa mniej ale pojawia się gra z głową. Może to początek jakiegoś trendu i coś się w końcu ruszy. Tak licząc całość a nie tylko pojedyncze meteory co 10 lat.

W dniu 29.11.2024 o 13:16, RappaR napisał(a):

25-30% sztabu męskiej reprezentacji Anglii ma pochodzić z mniejszości etnicznych

50%-60% sztabu żeńskiej reprezentacji Anglii mają stanowić kobiety, z czego 15% ma pochodzić z mniejszości etnicznych

14% pracowników FA ma identyfikować się jako LGBTQ+ (do 2028 roku)

Od przyszłego sezonu obowiązkowe raportowanie różnorodności w klubach

Rozbudowa grupy sędziów i trenerów ze środowisk niedoreprezentowanych

Wspieranie inicjatyw, np. kampanii Rainbow Laces (tęczowe sznurówki wspierające LGBTQ+), mających na celu budowanie przyjaznego środowiska dla społeczności LGBTQ+

https://gol24.pl/fa-stawia-na-roznorodnosc-ludzie-z-ruchu-lgbtq-mniejszosci-etnicznych-i-kobiety-obowiazkowymi-czlonkami-sztabow/ar/c2-18967387

UK nigdy nie zawodzi