Braveheart22 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Zmarł trener Lenczyk. Lubiłem go. Dawał dużo kolorytu i nie owijał w bawełnę. Na obozach i treningach dawał ostro w kość. Bardzo przykra wiadomość. Specyficzny, ale mega inteligentny facet. Na konferencji czy w wywiadzie nie do zagięcia. Sportowo też się bronił. Za sukcesy ze Śląskiem na zawsze w pamięci. 11 minut temu, Qcin_69 napisał(a): w całej Serie A poza Kosta jest dwóch obcokrajowców, już samo to pokazuje jak mocno musi być ceniony Akurat Włosi jeśli chodzi o trenerów to chyba aktualnie jest #1 na świecie, stąd trafić do Serie A na ławkę trenerską całkiem znanej marki jaka jest Udine, to chyba coś znaczy? Dobrego agenta ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 11 godzin temu, josephnba napisał(a): A to nie kadra była jego ostatnią robotą? Tak, miał jeszcze jakieś epizody po tych "sukcesach" w Serie A, ale trudno nazwać to karierą trenerską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 https://weszlo.com/2024/06/12/konrad-poprawa-depresja-choroba-wywiad/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 (edytowane) grilowanie tlustego wiepsza zawsze sie ceni - paczul pieknie go punktuje https://x.com/i/status/1802822050995917074 https://x.com/czlowiekerudyta/status/1802844685657879011?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1802844685657879011|twgr^cbda0a068eefe09fbabe7ef8ae92bf1c7e12baea|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fcbarca.com%2Fla-rambla Edytowane 18 Czerwca 2024 przez jordan20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Wisła - Llapi w 1R el.LE. Wpierw pomyślałem, że to wyprawa do Finlandii, a tu zonk. Bałkany. Mecz rewanżowy w Krakowie, tu można upatrywać szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 https://wykop.pl/wpis/76822089/didier-spisz-spie-bo-co-bo-ja-nie-moge-co-znowu-di Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 W dniu 19.06.2024 o 06:34, jordan20 napisał(a): Nie grzebie w przyszłości. Ale jak Stano powiedział, Czesia nie skazani to jest niewinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 18 godzin temu, ptak napisał(a): Nie grzebie w przyszłości. Ale jak Stano powiedział, Czesia nie skazani to jest niewinny. Czesio został a Paczul out w dzisiejszych programach meczowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 w końcu CM711 jest chrzesnym syna Stanowskiego. ale to przykład jakim człowiekiem jest Stano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Ogólnie Kanał Zero miał wciągnąć Kanał Sportowy nosem. Na forum zachwyty nad geniuszem Stano, a tu 0,98 KS do 1,16 K0 i to mimo posiadania niestrawnego Borka przez tych pierwszych. Takie dymy jak z Czesławem są na rękę Stanowskiemu - bo jest zainteresowanie w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ogólnie Kanał Zero miał wciągnąć Kanał Sportowy nosem. Na forum zachwyty nad geniuszem Stano, a tu 0,98 KS do 1,16 K0 i to mimo posiadania niestrawnego Borka przez tych pierwszych. Takie dymy jak z Czesławem są na rękę Stanowskiemu - bo jest zainteresowanie w sieci. Nie wiem co to ma wspólnego z 'futbol europejski', ale liczba subskrybentów to kiepski sposób porównywania kanałów na YouTube jbc. Sprawdź i podaj liczbę wyświetleń z ostatniego miesiąca, skoro poruszasz ten wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 15 minut temu, BMF napisał(a): Nie wiem co to ma wspólnego z 'futbol europejski' Dyskusja zaczęła się od Czesława Michniewicza. Najwyraźniej nie wiesz, że Michniewicz jest trenerem footballu na kontynencie europejskim, że zadajesz to pytanie. Myślałem, że ocenia się liczbę subskrybentów. Mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Dyskusja zaczęła się od Czesława Michniewicza. Najwyraźniej nie wiesz, że Michniewicz jest trenerem footballu na kontynencie europejskim, że zadajesz to pytanie. Myślałem, że ocenia się liczbę subskrybentów. Mój błąd Problem, że napisałeś to z ironią, kiedy faktycznie się nie znasz. Ale no jakże ktoś mieszkający w Niemczech miałby się przyznać do błędu jakiemuś Polaczkowi co nie wie co to cywilizacja wyższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 15 minut temu, RappaR napisał(a): Problem, że napisałeś to z ironią, kiedy faktycznie się nie znasz. Ale no jakże ktoś mieszkający w Niemczech miałby się przyznać do błędu jakiemuś Polaczkowi co nie wie co to cywilizacja wyższa Weź spierdalaj z tym spamem już. Siedzisz w Kenii, a trawi twój umysł jakiś no-name z niszowego forum. Ciesz się życiem. I serio nudzisz. A pisałem bez cienia ironii. Na Instagramie podaje się ilość followersow, myślałem, że tu jest tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Można tak lub tak. Niektórzy mają płacone za jedni drudzy za drugie. Prostym reklamom oczywiście na rękę wyświetlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 12 minut temu, Pablo81 napisał(a): Weź spierdalaj z tym spamem już. Siedzisz w Kenii, a trawi twój umysł jakiś no-name z niszowego forum. Ciesz się życiem. I serio nudzisz. A pisałem bez cienia ironii. Na Instagramie podaje się ilość followersow, myślałem, że tu jest tak samo Siedzisz w Niemczech najlepszych na świecie, z rodziną która jest dla Ciebie najważniejsza na świecie i wolales czas poświęcać na zaczepianie mnie I Teraz wielkie urażenie, że kogoś bawi Twoje poczucie wyższości i bycia lepszym od ludzi z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Siedzisz w Niemczech najlepszych na świecie, z rodziną która jest dla Ciebie najważniejsza na świecie i wolales czas poświęcać na zaczepianie mnie I Teraz wielkie urażenie, że kogoś bawi Twoje poczucie wyższości i bycia lepszym od ludzi z Polski Chyba masz jakieś poważne urojenia. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Ogólnie Kanał Zero miał wciągnąć Kanał Sportowy nosem. Na forum zachwyty nad geniuszem Stano, a tu 0,98 KS do 1,16 K0 i to mimo posiadania niestrawnego Borka przez tych pierwszych. Takie dymy jak z Czesławem są na rękę Stanowskiemu - bo jest zainteresowanie w sieci. jakiś czas temu widziałem na tt screena (nie znajdę ale tak było xd) z porównaniem oglądalności live. Oba kanały miały program o piłce, jakieś podsumowanie tygodnia czy coś podobnego. No i KS miał tam prawie dwukrotnie więcej na live. Także wychodzi to o czym było wiadomo, że to ani nie Borek jest problemem, ani Stanosky nie jest jakimś cudem, a to po prostu tematyka poszczególnych programów (oraz sposób prezentowania treści - ostry, atakujący) robiła wyświetlenia. BTW, wtedy na KZ Rudzki prowadził program to może dlatego była tak mała oglądalność xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 8 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Ogólnie Kanał Zero miał wciągnąć Kanał Sportowy nosem. Na forum zachwyty nad geniuszem Stano, a tu 0,98 KS do 1,16 K0 Zero i Sportowy to nie jest konkurencja, na Zero sport zajmuje max kilka % czasu. Stanowski jest kontrowersyjny ale trzeba przyznać, że w pół roku zbudował nowatorski kanał, ściągnął ciekawych ludzi, czegoś takiego w Polsce nikt wcześniej nie zrobił A w temacie futbolowym, dzisiaj wypełniliśmy w 2/3 narodową tradycję turniejową - mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi