Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Zmarł trener Lenczyk.

Lubiłem go. Dawał dużo kolorytu i nie owijał w bawełnę. Na obozach i treningach dawał ostro w kość.

Bardzo przykra wiadomość. Specyficzny, ale mega inteligentny facet. Na konferencji czy w wywiadzie nie do zagięcia. Sportowo też się bronił. 

Za sukcesy ze Śląskiem na zawsze w pamięci. 

11 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

w całej Serie A poza Kosta jest dwóch obcokrajowców, już samo to pokazuje jak mocno musi być ceniony :) 

Akurat Włosi jeśli chodzi o trenerów to chyba aktualnie jest #1 na świecie, stąd trafić do Serie A na ławkę trenerską całkiem znanej marki jaka jest Udine, to chyba coś znaczy?

Dobrego agenta ma ;)

Ogólnie Kanał Zero miał wciągnąć Kanał Sportowy nosem. Na forum zachwyty nad geniuszem Stano, a tu 0,98 KS do 1,16 K0 i to mimo posiadania niestrawnego Borka przez tych pierwszych. Takie dymy jak z Czesławem są na rękę Stanowskiemu - bo jest zainteresowanie w sieci.

6 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Ogólnie Kanał Zero miał wciągnąć Kanał Sportowy nosem. Na forum zachwyty nad geniuszem Stano, a tu 0,98 KS do 1,16 K0 i to mimo posiadania niestrawnego Borka przez tych pierwszych. Takie dymy jak z Czesławem są na rękę Stanowskiemu - bo jest zainteresowanie w sieci.

Nie wiem co to ma wspólnego z 'futbol europejski', ale liczba subskrybentów to kiepski sposób porównywania kanałów na YouTube jbc. Sprawdź i podaj liczbę wyświetleń z ostatniego miesiąca, skoro poruszasz ten wątek.

15 minut temu, BMF napisał(a):

Nie wiem co to ma wspólnego z 'futbol europejski'

Dyskusja zaczęła się od Czesława Michniewicza. Najwyraźniej nie wiesz, że Michniewicz jest trenerem footballu na kontynencie europejskim, że zadajesz to pytanie.

Myślałem, że ocenia się liczbę subskrybentów. Mój błąd :)

2 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

Dyskusja zaczęła się od Czesława Michniewicza. Najwyraźniej nie wiesz, że Michniewicz jest trenerem footballu na kontynencie europejskim, że zadajesz to pytanie.

Myślałem, że ocenia się liczbę subskrybentów. Mój błąd :)

Problem, że napisałeś to z ironią, kiedy faktycznie się nie znasz.

Ale no jakże ktoś mieszkający w Niemczech miałby się przyznać do błędu jakiemuś Polaczkowi co nie wie co to cywilizacja wyższa 

15 minut temu, RappaR napisał(a):

Problem, że napisałeś to z ironią, kiedy faktycznie się nie znasz.

Ale no jakże ktoś mieszkający w Niemczech miałby się przyznać do błędu jakiemuś Polaczkowi co nie wie co to cywilizacja wyższa 

Weź spierdalaj z tym spamem już.

Siedzisz w Kenii, a trawi twój umysł jakiś no-name z niszowego forum. Ciesz się życiem.

I serio nudzisz.

A pisałem bez cienia ironii. Na Instagramie podaje się ilość followersow, myślałem, że tu jest tak samo :)

12 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Weź spierdalaj z tym spamem już.

Siedzisz w Kenii, a trawi twój umysł jakiś no-name z niszowego forum. Ciesz się życiem.

I serio nudzisz.

A pisałem bez cienia ironii. Na Instagramie podaje się ilość followersow, myślałem, że tu jest tak samo :)

Siedzisz w Niemczech najlepszych na świecie, z rodziną która jest dla Ciebie najważniejsza na świecie i wolales czas poświęcać na zaczepianie mnie :)

I Teraz wielkie urażenie, że kogoś bawi Twoje poczucie wyższości i bycia lepszym od ludzi z Polski :D

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Siedzisz w Niemczech najlepszych na świecie, z rodziną która jest dla Ciebie najważniejsza na świecie i wolales czas poświęcać na zaczepianie mnie :)

I Teraz wielkie urażenie, że kogoś bawi Twoje poczucie wyższości i bycia lepszym od ludzi z Polski :D

Chyba masz jakieś poważne urojenia.

EOT.

3 godziny temu, Pablo81 napisał(a):

jakiś czas temu widziałem na tt screena (nie znajdę ale tak było xd) z porównaniem oglądalności live. Oba kanały miały program o piłce, jakieś podsumowanie tygodnia czy coś podobnego. No i KS miał tam prawie dwukrotnie więcej na live. Także wychodzi to o czym było wiadomo, że to ani nie Borek jest problemem, ani Stanosky nie jest jakimś cudem, a to po prostu tematyka poszczególnych programów (oraz sposób prezentowania treści - ostry, atakujący) robiła wyświetlenia.

BTW, wtedy na KZ Rudzki prowadził program to może dlatego była tak mała oglądalność xd

8 godzin temu, Pablo81 napisał(a):

Ogólnie Kanał Zero miał wciągnąć Kanał Sportowy nosem. Na forum zachwyty nad geniuszem Stano, a tu 0,98 KS do 1,16 K0

Zero i Sportowy to nie jest konkurencja, na Zero sport zajmuje max kilka % czasu. Stanowski jest kontrowersyjny ale trzeba przyznać, że w pół roku zbudował nowatorski kanał, ściągnął ciekawych ludzi, czegoś takiego w Polsce nikt wcześniej nie zrobił     

A w temacie futbolowym, dzisiaj wypełniliśmy w 2/3 narodową tradycję turniejową - mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor 🙃