Qooniu Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Raczej kwestia tego ze nie patrzalem nigdy na canal+, a tamtejszy komentator jest juz legendą na tym forum, wiec sie zastanawiam czy jest cos gorszego od niego A ja akurat mimo mlodego wieku zawsze lubilem szpakowskiego ;p. Natomiast nie trawie Borka i jemu podobnych "wspolczesnych" komentatorow. Ot taki fetysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Szpakowski>Iwański zawsze i o każdej porze. Zresztą, serio - chyba wolę Przemka Babiarza od Iwańskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Iwański jest najgorszym kolesiem z całej ekipy TVP, i z gadki i z wyglądu. Drugiego takiego... klucha(?) nie ma. Żewłakow (sam nie wiem który to z nich komentuje) nie jest taki zły, ale tylko jak komentuje z kimś "żywym", a sam dodaje tylko te swoje wstawki, bez zbędnego gadania. Z Iwańskim duet tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Szpakowski>Iwański zawsze i o każdej porze. Zresztą, serio - chyba wolę Przemka Babiarza od Iwańskiego Iwajski nigdywskoczył na poziom Przemka. Iwański to osobna liga. Z Radomiem i Sosnowcem w grupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 FIFA 15 - poziom amator tak to mniej więcej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Ja sobie tak klepnąłem - przecież Przemek piłki nie komentuje chyba? A już na pewno od dawna. Co do słów matka - bronię się jak mogę przed oglądaniem wszelakich transmisji w TVP i całego line up-u nie znam ale w ciemno stawiam, że Iwański(mimo stosunkowo młodego wieku) to już dziś najgorszy piłkarski komentator all time. Edit: w Fifie od dobrych kilku lat zmieniam na angielski więc to mam na szczęście z głowy. Edytowane 30 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 @matek Marcin pierdoli jak potłuczony z Iwańskim. Michał ma trochę lotniejszy umysł i gadkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) luzik AF9, po prostu jestem hejterem Iwanśkjej , musiałem;] btw ładnie pożegnanie mojego ulubionego piłkarza edit: ok w tej historii. po rivaldo Edytowane 30 Maja 2015 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 gówno tam. iwański + żewłak always > trzeciak, jusko, rząsa. Dudek wszędzie nie będzie a ja tymczasowo zabralem talenty na komentowanie karlic walczących w budyniu. btw - jak wy rozróżniacie komentujących Żewłaków? wojna klonów normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Iwańskie strzelił textem po bramce basków o czampions lig z 2005. dziekuje, wysiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Iwański, Szczęsny i Jasina. Top3 najgorszych komentatorów w historii. k****, już Wojtka Jagody lepiej słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 gówno tam. iwański+ żewłak always >trzeciak, jusko, rząsa. Proszę Cię ze wszelkich sił - odwołaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 http://gfycat.com/CoarseNeatBlobfishŁysy z Brazzers próbował go wyciąć, ale nie zdołał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 http://gfycat.com/CoarseNeatBlobfish Łysy z Brazzers próbował go wyciąć, ale nie zdołał. o ja jebię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Sepp zrezygnował. Benitez trenerem Realu. Poyebało się przez dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 To po jakiego wafla brał udział w wyborach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Sepp zrezygnował. Jest już na szczęście nowy kandydat: To po jakiego wafla brał udział w wyborach? Żeby Książe Ali nie wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Ja bym obstawiał tego Pana: Edytowane 2 Czerwca 2015 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Benitez w Realu, ja pi****le, mam nadzieje, że po 2 miesiącach go zwolnią, jak zacznie napierdalać swoje rotacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Benitez w Realu, ja pi****le, mam nadzieje, że po 2 miesiącach go zwolnią, jak zacznie napierdalać swoje rotacje Nowa Fifa ma być podobna tak realistyczna, że można będzie grać tylko jeden sezon jako manager Realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi