Koelner Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 10 minut temu, fluber napisał: Zapytaj co myślą teraz nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: nie mam czasu Rybus wyjechał z Łowicza mając 15 lat. Fajnie ze był miłym dzieckiem i masz na to dobre źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 19 minut temu, fluber napisał: Rybus wyjechał z Łowicza mając 15 lat. Fajnie ze był miłym dzieckiem i masz na to dobre źródła utrzymywał/uje kontakty ( niezły jesteś bajkopisarz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał: Zdecydowanie bardziej niż w kraju który zajmuje się aktualnie ludobójstwem wez juz przestan , ma zone rosjanke, dzieci ktore tam sie urodzily i zdecydowali ze tam zostac dla dobra rodziny , proste. sam wspierasz rezimy non stop - cala twoja garderoba i wiekszosc rzeczy w twoim otoczeniu to made in china , made in pakistan i inne wynalazki ktore z demokracja maja malo wspolnego . finansujesz tych "dyktatorow" ale ci to kompletnie nie przeszkadza bo nie ma naglowkow na glownych portalach. a ludobojstwo w libii jak skomentujesz ? najlepiej trzymac leb w piachu po same jaja LOL Edytowane 13 Czerwca 2022 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 7 minut temu, mistrzBeatka napisał: wez juz przestan , ma zone rosjanke, dzieci ktore tam sie urodzily i zdecydowali ze tam zostac dla dobra rodziny , proste. sam wspierasz rezimy non stop - cala twoja garderoba i wiekszosc rzeczy w twoim otoczeniu to made in china , made in pakistan i inne wynalazki ktore z demokracja maja malo wspolnego . finansujesz tych "dyktatorow" ale ci to kompletnie nie przeszkadza bo nie ma naglowkow na glownych portalach. a ludobojstwo w libii jak skomentujesz ? najlepiej trzymac leb w piachu po same jaja LOL Dzieci mają 1 i 3 lata. Adrian nawet nie będzie wiedział że tam mieszkal jakby wyjechali. Nic mi nie wiadomo o tym że mam coś z Libii. Rosja jest wykluczona z piłkarskich rozgrywek międzynarodowych. Gdzie stawiasz znak równości z Chinami w tej sprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) Wojna w Donbasie trwa od kwietnia 2014. W 2018 Krychowiak trafił do Lokomotiwu Moskwa i grał u Ruskich przez 3 lata. Nikt słowem o tym nie wspomniał, nikt nie widział problemu. Pomijam już Kowalewskiego czy Jopa, którzy grali u Ruskich w czasie II wojny czeczenskiej jednocześnie występując z orzełkiem na piersi. Albo ciśniemy po wszystkich albo wcale Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 3 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Wojna w Donbasie trwa od kwietnia 2014. W 2018 Krychowiak trafił do Lokomotiwu Moskwa i grał u Ruskich przez 3 lata. Nikt słowem o tym nie wspomniał, nikt nie widział problemu. Pomijam już Kowalewskiego czy Jopa, którzy grali u Ruskich w czasie II wojny czeczenskiej jednocześnie występując z orzełkiem na piersi. Albo ciśniemy po wszystkich albo wcale Rozumiem, że jak nie potępiłem w przeszłości któregoś z pijanych kierowców to już nigdy nie mogę tego zrobić? Albo ciśniemy po wszystkich albo wcale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 23 minuty temu, fluber napisał: Dzieci mają 1 i 3 lata. Adrian nawet nie będzie wiedział że tam mieszkal jakby wyjechali. typ tam gra od wielu lat jego zona jest rosjanka maja dzieci , tam jest ich centrum zycia , mocarstwa sie dogadaja za kilka miesiecy wojna sie skonczy , ale rybus dla kilku krzykaczy powinien wywrocic swoje zycie do gory nogami. wlasciwie to pogorszyc je majac dwojke malych dzieci na karku. Cytat Nic mi nie wiadomo o tym że mam coś z Libii. classic fluber :))) nie musisz nic miec z libii zeby potepiac ludobojstwo , to chyba oczywiste. Cytat Rosja jest wykluczona z piłkarskich rozgrywek międzynarodowych. Gdzie stawiasz znak równości z Chinami w tej sprawie? niegdzie nie stawiam znaku rownosci , wspierasz inne rezimy/dyktatury i ci to nie przeszkadza , bo naglowki gazet milcza . Edytowane 13 Czerwca 2022 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 3 godziny temu, fluber napisał: Po prostu nie rozumiesz że są rzeczy których się nie robi dla pieniędzy. No, na przykład nie gra się w zbrodniczych, finansujących wojny i mordowanie krajach Półwyspu Arabskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 7 minut temu, mistrzBeatka napisał: , wspierasz inne rezimy/dyktatury i ci to nie przeszkadza , bo naglowki gazet milcza . Nieźle odleciales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 12 minut temu, fluber napisał: Nieźle odleciales twoja wiedza o tybecie skonczyla sie widze na calkiem niezlym filmie - 7 lat w tybecie - btw . chiny niedawno podpisaly uklad wojskowy z wyspami salomona haha , czyli sa coraz blizej australii i kontroluja coraz wiekszy obszar , i po cichu wybudowaly stala baze w kambodzy (co bylo zabronione ) , bedzie zabawne jak chinczycy wezma sie za tajwan a teraz jest chyba niezla okazja .... usa skupione na ukrainie . kupujac produkty z chin wspiersz ten rezim czy tego chcesz czy nie . Edytowane 13 Czerwca 2022 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 3 minuty temu, mistrzBeatka napisał: twoja wiedza o tybecie skonczyla sie widze na calkiem niezlym filmie - 7 lat w tybecie - btw . chiny niedawno podpisaly uklad wojskowy z wyspami salomona haha , czyli sa coraz blizej australii i kontroluja coraz wiekszy obszar , i po cichu wybudowaly stala baze w kambodzy (co bylo zabronione ) , bedzie zabawne jak chinczycy wezma sie za tajwan a teraz jest chyba niezla okazja .... usa skupione na ukrainie . kupujac produkty z chin wspiersz ten rezim czy tego chcesz czy nie . A rybus osłabia reżim bo co roku zabiera mu milion dolarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 5 minut temu, fluber napisał: A rybus osłabia reżim bo co roku zabiera mu milion dolarów glupimi zarcikami nie zakryjesz tego ze masz glowe w piachu i interesuja cie tylko naglowki gazet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 3 minuty temu, mistrzBeatka napisał: glupimi zarcikami nie zakryjesz tego ze masz glowe w piachu i interesuja cie tylko naglowki gazet. Uważam że czym innym jest branie po milionie rocznie i opowiadanie o tym jaka Rosją jest bezpieczna a czym innym robienie codziennych zakupów bez patrzenia skąd pochodzą produkty. Jeżeli Ty sprawdzasz skąd przyjechał każdy produkt który kupujesz i śledzisz wszystkie wykroczenia prawne wszystkich krajów na świecie żeby potem je zrównywać z bombardowaniem Kijowa to mogę tylko pogratulować lykania ruskiej propagandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 A tankujesz samochód? Możesz nie sprawdzać. Ogólnie to mało wiem gdy mainstream nie rusza tematu. Wędrowałem niedawno palcem po mapie w okolicy k2 na styku Chin Indii i Pakistanu i tam jest jakaś ruchoma granica pomiędzy tymi państwami i strefy wpływów nad ludnością etniczna ponad Karakorum. Obszar dużo większy niż Ukraina. U nas zero info. Tak jak Afryka i krwawe diamenty i mafie przechwytujące leki z unicefu. Dużo syfu na świecie. Tak ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Rybus i Piekarski robią z siebie idiotów tłumaczeniami, ale muszą się tłumaczyć, bo ludzie są hipokrytami i idą za owczym pędem: skoro Katar (łamiący prawa człowieka i wspierający terrorystów) ma w jednym z największych europejskich miast klub piłkarski, Saudowie chyba kupili sobie inny klub, o całym procesie robienia sobie pijaru przez sport przez autorytarne reżimy nie wspominając (vide tenisiści jeżdżący sobie regularnie na Bliski Wschód żeby zadowolić tych samych szejków), a koszykarze NBA boją się powiedzieć coś złego na temat Chińskiej Republiki Ludowej - to randomowy piłkarz grający w Rosji, bo ma tam żonę i pewnie najlepszy możliwy kontrakt, to mocne 3/10 oburzenia, gdyby zachować proporcje, bo ani typo nie ma znaczenia, a i ma obiektywne powody, żeby w tej Rosji grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 21 minut temu, ignazz napisał: A tankujesz samochód? Możesz nie sprawdzać. Ogólnie to mało wiem gdy mainstream nie rusza tematu. Wędrowałem niedawno palcem po mapie w okolicy k2 na styku Chin Indii i Pakistanu i tam jest jakaś ruchoma granica pomiędzy tymi państwami i strefy wpływów nad ludnością etniczna ponad Karakorum. Obszar dużo większy niż Ukraina. U nas zero info. Tak jak Afryka i krwawe diamenty i mafie przechwytujące leki z unicefu. Dużo syfu na świecie. Tak ogólnie. Trudno żeby bardziej mnie oburzały jakieś kłótnie 10 tysięcy kilometrów stąd gdy napierdala się mojego sąsiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Trudno żeby bardziej mnie oburzały jakieś kłótnie 10 tysięcy kilometrów stąd gdy napierdala się mojego sąsiada. Może Rybus planuje mieszkać bliżej K2. Rozumiem ze wtedy ma prawo go to mniej interesować? Jakaś Ukraina 10.000 km stad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 4 minuty temu, ignazz napisał: Może Rybus planuje mieszkać bliżej K2. Rozumiem ze wtedy ma prawo go to mniej interesować? Jakaś Ukraina 10.000 km stad Rybus jest Polakiem. Jeżeli ma to w dupie to niech spierdala i nie wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Rybus jest Polakiem. Jeżeli ma to w dupie to niech spierdala i nie wraca Ładna pogoda. Idzie lato. A ty dalej rynsztokowo. Może czuje się Polakiem ale mu nie odpowiada władza i co robi PiS z prawami kobiet np? A przecież sami pisaliście nie podoba się to won. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi