Cardi Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: est gorszy od nich czy jest po prostu jeszcze za młody (20 lat XD) na starą kadrę? To jest paradoks. Bo niby wszyscy płaczą, że u nas 22 latek to młody talent, a na zachodzie Pedri lat 19 dzieli i rządzi w Barcelonie, ale Zalewski i Kozłowski mają się w U21 ogrywać c*** wie po co. Siwy dał szansę Kozłowskiemu i Zalewskiemu i wypad do U21, to nie ma ładu ani składu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @cvbe w 1 składzie to wychodzi na bodo Glimt. Ale przez większość sezonu był poza kadra. W momencie powołan Michniewicza miał zagrane jakieś 200 minut w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Co chłop zajebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: @cvbe w 1 składzie to wychodzi na bodo Glimt. Ale przez większość sezonu był poza kadra. W momencie powołan Michniewicza miał zagrane jakieś 200 minut w sezonie A to nie jest dla nich mocno ważny mecz? Bo pierwszy wiem że przegrali więc raczej top ważności w tym sezonie. A grał wcześniej mało przez kontuzję? Zaznaczam raz jeszcze że tylko z doskoku się już interesuję więc mogę przeinaczać fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: A to nie jest dla nich mocno ważny mecz? Bo pierwszy wiem że przegrali więc raczej top ważności w tym sezonie. A grał wcześniej mało przez kontuzję? Zaznaczam raz jeszcze że tylko z doskoku się już interesuję więc mogę przeinaczać fakty. Liga Konferencji to trochę puchar pasztetowej. Takie intertoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 6 minut temu, cvbe napisał: nie jest tak że Nicola Zalewski to jest najlepszy przykład na c***owość polskiej myśli szkoleniowej? To kuzyn mojego ziomka z roboty, pytałem o tę sprawę. Młody nie ma ciśnienia na pierwszą kadrę (jeszcze). ale w rodzinie mocno liczą, że pojedzie na mundial. Cieszyli się też w c***, że wybrał naszą kadrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 2 minuty temu, cvbe napisał: A to nie jest dla nich mocno ważny mecz? Bo pierwszy wiem że przegrali więc raczej top ważności w tym sezonie. A grał wcześniej mało przez kontuzję? Zaznaczam raz jeszcze że tylko z doskoku się już interesuję więc mogę przeinaczać fakty. Zalewski ostatnio wszedł do składu Romy ale na początku sezonu grał jakieś 2-5 minut co trzeci mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Ok, dzięki za wyjaśnienia - kiedyś to się jarałem przysłowiowym Niedzielanem w NEC Nijmegen a teraz właśnie potrzebuję wygaszania entuzjazmu jak widzę młodziaka w S11 Romy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 4 minuty temu, fluber napisał: Zalewski ostatnio wszedł do składu Romy ale na początku sezonu grał jakieś 2-5 minut co trzeci mecz. Bo Mou chyba miał problem z ogarnięciem mu pozycji, chłopak poszedł na lewe wahadło i chyba się sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 33 minuty temu, Cardi napisał: Bo Mou chyba miał problem z ogarnięciem mu pozycji, chłopak poszedł na lewe wahadło i chyba się sprawdził. Miał problem z tym, że chłopak zrobił sobie imprezę gdy był zakaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Sebastian napisał: Miał problem z tym, że chłopak zrobił sobie imprezę gdy był zakaz Od października do lutego go za to w kozie trzymał? Sporo. ------- Ale piękna tragedia "więcej niż klubu" na Camp Nou przy akompaniamencie kibiców z Niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Co Eintracht pograł wow Kostic piękny mecz Piękna asysta Zalewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 . 30k kibicow z Frankfurtu. Szacun. Bardzo dobrze, ze Eintracht wygral, kibice Barcy rozpieszczeni sukcesemi, zero dopingu, co najwyzej gwizdy jak nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 8 godzin temu, Pablo81 napisał: . 30k kibicow z Frankfurtu. Szacun. Bardzo dobrze, ze Eintracht wygral, kibice Barcy rozpieszczeni sukcesemi, zero dopingu, co najwyzej gwizdy jak nie idzie Poszła fama, że 'kibice' Barcelony odsprzedali mnóstwo bileów Niemcom, czemu przyjrzeć ma się zarząd Barcelony Na dobitkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Baptizia napisał: Na dobitkę: Ale co ma "dobijać"? Że gość po porażce z Liverpoolem przestał siedzieć na tt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Odnośnie Zalewskiego. Byłem na meczu Romy i tam kibice strasznie się nim jarają. Nie znam się specjalnie na piłce, ale jak dla spoconego Czesława lepszym zawodnikiem na lewej stronie jest Reca to nie mam pytań. Dla polskiej kadry bardzo dobre jest to jak Mou przestawił Nicole. W Barcelonie strasznie czepiają się takich zagrań, bo oficjalnie należy zgłosić "nieobecność" i wtedy bilet trafia do kas i klub go sprzedaje płacąc odpowiedni procent właścicielowi karnetu a sam też na tym zarabia. Była z tym gruba afera. Policja prowadziła śledztwo, pozbierano ludziom karnety itp. mam rozeznanie, bo chciałem pójść na Barce, ale nie dam 150€ za bilet, aż tak mi nie zależy. To wolę wydać taką kasę na derby Rzymu, Mediolanu i Aten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 4 godziny temu, ptak napisał: Odnośnie Zalewskiego. Byłem na meczu Romy i tam kibice strasznie się nim jarają. Nie znam się specjalnie na piłce, ale jak dla spoconego Czesława lepszym zawodnikiem na lewej stronie jest Reca to nie mam pytań. Dla polskiej kadry bardzo dobre jest to jak Mou przestawił Nicole. W Barcelonie strasznie czepiają się takich zagrań, bo oficjalnie należy zgłosić "nieobecność" i wtedy bilet trafia do kas i klub go sprzedaje płacąc odpowiedni procent właścicielowi karnetu a sam też na tym zarabia. Była z tym gruba afera. Policja prowadziła śledztwo, pozbierano ludziom karnety itp. mam rozeznanie, bo chciałem pójść na Barce, ale nie dam 150€ za bilet, aż tak mi nie zależy. To wolę wydać taką kasę na derby Rzymu, Mediolanu i Aten. Ej no obronię Czesia "711" - Recę powołał na przegląd "wojsk" i raczej już nie powoła bo sam powiedział, że chłopak popełniał szkolne błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Dziś w jednej z hotelowych restauracji event dla sponsorów i partnerów klubu organizowany przez Pogoń i prezydenta Krzystka pod nazwą „Szczecin w drodze po mistrzostwo„ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Dziś w jednej z hotelowych restauracji event dla sponsorów i partnerów klubu organizowany przez Pogoń i prezydenta Krzystka pod nazwą „Szczecin w drodze po mistrzostwo„ Mogli wczoraj zrobić. Przed 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi