kore Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Oni dalej z Wengerem mega hejt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Still better love story than Twilight. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wygrać stawiając autobus - Jose powinien być dumny, a nie marudzić Facet nie umie przegrywać, to już wiadomo. A tutaj W dodatku z Arsenalem, gdzie on przy każdej okazji wbija szpilę w Wengera. Musiało go to zaboleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wygrać stawiając autobus - Jose powinien być dumny, a nie marudzić Facet nie umie przegrywać, to już wiadomo. A tutaj W dodatku z Arsenalem, gdzie on przy każdej okazji wbija szpilę w Wengera. Musiało go to zaboleć Nie rozumiem tego podniecania się buńczusznymi wypowiedziami Mourinho po jego porażkach. Od dawna wiadomo, że to jest po prostu jego specjalny image, który ma na celu skoncentrowanie krytyki na nim, by zdjąć uwagę z zawodników. Może się komuś to podobać lub nie, ale jest w tym szczery niczym uśmiech sprzedawcy w McDonaldzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wiem, po prostu mnie to bawi bo Wengera wziął sobie akurat szczególnie na celownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 piszcie co chcecie, ale dla mnie Mou to taki trener co jak trenuje twój zespół to go kochasz, ale jak trenuje inny to już niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A ja gościa po prostu cenię i szanuję chociaż nie trenował nigdy żadnego klubu, który jakoś szczególnie lubię Najbardziej zaimponował mi w Porto (wiadomo) i w Interze. Ogarnąć cyrk Morattiego to było coś. Dobrze, że wrócił do CFC, bo do Realu nie pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A ja gościa po prostu cenię i szanuję chociaż nie trenował nigdy żadnego klubu, który jakoś szczególnie lubię Najbardziej zaimponował mi w Porto (wiadomo) i w Interze. Ogarnąć cyrk Morattiego to było coś. Dobrze, że wrócił do CFC, bo do Realu nie pasował. Zadufany w sobie i zapatrzony w swoją zajebistość klaun bez klasy i szacunku do innych? Toż to idealny fit do realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zadufany w sobie i zapatrzony w swoją zajebistość klaun bez klasy i szacunku do innych? Toż to idealny fit do realu. Powiedzial kibic barcelony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zadufany w sobie i zapatrzony w swoją zajebistość klaun bez klasy i szacunku do innych? Toż to idealny fit do realu. Chodzi mi o styl gry. Zobacz jak dobrze sprawdził się z Interze, który ma dekady tradycji w takiej wyrachowanej grze defensywnej, catenaccio i te klimaty. To pasuje do Jose idealnie. W Realu na moje rozminął się z oczekiwaniami. A tak BTW, to Real i Twoja Barca są siebie warci w tym kontekście "Szacunek dla innych" i FC Barcelona to nawet w jednym zdaniu nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hehe to ci sie kore dostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dostało się Kore? A w życiu! Co najwyżej Barcelonie, ale to akurat chyba nic zaskakującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Widzę zraszacze nigdy się nie znudzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Na mieście powinni regularnie odpalać przy takiej pogodzie, ale kulturka wszyscy niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Mentor, Ty weź tych napadziorów ogarnij zamiast narzekać na upały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Postaram się wrzucić dziś, ale pewnie późno. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Hej no, takie zraszacze w czasie upałów co najmniej paru miastach widziałem. W Bydgoszczy od rana do wieczora działają. Mentor, Ty weź tych napadziorów ogarnij zamiast narzekać na upały - halo, halo, chcę zgłosić, że niepokalana Barcelona jest krytykowana! - Gdzie? - Na e-NBA! - Przyjąłem, już wysyłam patrol bezkrytycznych fanów My tu wspominamy stare sprawy, a tymczasem holenderska piłka klubowa dalej brnie dalej w przeciętność. Wczoraj Ajax nie sprostał Rapidowi i nie zagra w CL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ważne, że Milik w formie, to cieszy w kontekście Bitwy o Frankfurt. Jaki wynik obstawiacie? Ja nie wierzę w choćby remis, może się miło rozczaruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) INTERNET: #hejtnabarcelone JA: <ziewa> Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez kore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ważne, że Milik w formie, to cieszy w kontekście Bitwy o Frankfurt. Jaki wynik obstawiacie? Ja nie wierzę w choćby remis, może się miło rozczaruje. 2:1 dla Niemców. Choć remis byłby wspaniały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi