polskignom Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ciekawie sie dzieje. Krychowiak i Glik ponoc rozchwytywani. Trzon kadry jest coraz lepszy. Byleby tylko im wszystkim zalezalo na dobrym wyniku, to moze i awans przytula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Po tym jak Krychowiak radził sobie w La Liga i Lidze Europy to taka cena to minimum. Z tego co pamiętam Krychowiak załapał się też do 11 sezonu w lidze hiszpańskiej. Został też wybrany do jedenastki LE. Choć ta pierwsza nominacja bardziej zaszczytna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 a w LE to nie byla jakas 18-ka wybierana zamiast 11-ki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) była też 18-tka ale ja mówię o 11-ce: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2250202.html Edytowane 9 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ciekawie sie dzieje. Krychowiak i Glik ponoc rozchwytywani. Trzon kadry jest coraz lepszy. Byleby tylko im wszystkim zalezalo na dobrym wyniku, to moze i awans przytula. Jasne, ale nadal nie ma zawodnika nadającego ton ofensywnej grze. Krychowiak to jedno z największych drewien w ataku na swojej pozycji spośród poważnych lig europejskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Kulfon, ja nie o grze mówiłem. O wybraniu top of the pop raczej, bez stymulacji prącia. Żadnych fantazy lig, tylko ustalenie na podstawie głosowania/dyskusji merytorycznej wyższości jednego na drugim. całokształt kariery, nie wybiórczo. Nie neguję Twej chęci pomocy ale po kliknięciu pierwszego z brzegu linka i zobaczeniu na prawej stronie Branislava Ivanowica nie wyobrażam sobie konstruktywnej dysputy, która w klarowny sposób by przebiła w topie ostatniego ćwierczwiecza takiego Puyola. tamto to zabawa kto ma większe. Moja propozycja to kto ma największego z największych. Poza tym, u know. Zamiast miałkich opisów epickie dyskusje mogą się znaleźć. Coś, po czym rasowi fachmani futbolu by nam zazdrościli. Epicki top majster. Link all time fantasy to na dobre i na złe. Mój zamysł to Greg House spotyka cały ostry dyżur a z tego wychodzi Doogie Houser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Gdzieś wczoraj widziałem artykuł jakby wyglądała tabela laligi gdyby wziąć pod uwagę tylko bramki strzelone przez rodzimych graczy. Obliczenia były proste, bierzemy mecz i odliczamy bramki strzelone przez obco, wychodzi nam wynik (np. w ostatniej kolejce w meczu Barcy z Depo według tych obliczeń było 0-1). 1. Athletic Bilbao - to było oczywiste. 2. Valencia FC ... 4. FC Barcelona ... 18. Real Madryt 19. Almeria 20. Cordoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Apropos Bilbao - ostatnio w Pucharze Króla przeciwko Barcelonie grał Murzyn(bodaj Williams). Baskowie złagodzili 'przepisy' co do obywatelstwa w swoim klubie czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Na imie ma Inaki, urodzil sie w Bilbao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Aha - czyli jak nasz futbolowy Babs. Wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Jesteśmy dzisiaj świadkami narodzin tzw Gwizdania na Psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Krótkie spięcie: Krychowiak i jego prawe udo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Kurna jestem ciekaw kto jeszcze taki hat-trick wykonał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Eliminacje do EURO 2000. Turek Arif Erdem strzelił 3 gole w 3 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Na oficjalnym profilu UEFA Turek strzelił te trzy gole w 5 minut, więc Lewy najszybszy w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Na oficjalnym profilu UEFA Turek strzelił te trzy gole w 5 minut, więc Lewy najszybszy w historii. Anna potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 - Panie prezydencie, jak pan skomentuje możliwość odebrania Rosji organizacji MŚ 2018?- Po pierwsze, nie dawaliśmy nikomu łapówek. Po drugie, Blatter sam się domagał. Po trzecie, jak trzeba będzie - dopłacimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Kulfon, ja nie o grze mówiłem. O wybraniu top of the pop raczej, bez stymulacji prącia. Żadnych fantazy lig, tylko ustalenie na podstawie głosowania/dyskusji merytorycznej wyższości jednego na drugim. całokształt kariery, nie wybiórczo. Nie neguję Twej chęci pomocy ale po kliknięciu pierwszego z brzegu linka i zobaczeniu na prawej stronie Branislava Ivanowica nie wyobrażam sobie konstruktywnej dysputy, która w klarowny sposób by przebiła w topie ostatniego ćwierczwiecza takiego Puyola. tamto to zabawa kto ma większe. Moja propozycja to kto ma największego z największych. Poza tym, u know. Zamiast miałkich opisów epickie dyskusje mogą się znaleźć. Coś, po czym rasowi fachmani futbolu by nam zazdrościli. Epicki top majster. Link all time fantasy to na dobre i na złe. Mój zamysł to Greg House spotyka cały ostry dyżur a z tego wychodzi Doogie Houser Jak dograsz szczegóły to można się pobawić. Ilu zawodników mamy wybierać? Z jakich lat? Oceniamy całokształt czy peak? Jak rozstrzygamy pozycję dla ziomków, którzy grali na różnych pozycjach? Pytań pojawia się więcej, ale jak ogarniesz to tak, by miało ręce i nogi to chętnie się przyłączę do dyskusji, już bez zarzucania na każdym kroku, że się uprawia jakąś propagandę na rzecz swoich zawodników w grze albo że wymienianie sukcesów zawodników jest obrzydliwe (dokładnie tak było w dyskusjach w ramach fantasy). Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jak dograsz szczegóły to można się pobawić. Ilu zawodników mamy wybierać? Oceniamy całokształt czy peak? Jak rozstrzygamy pozycję dla ludzi, którzy grali na różnych pozycjach? Pytań pojawia się więcej, ale jak ogarniesz to tak, by miało ręce i nogi to chętnie się przyłączę do dyskusji, już bez zarzucania na każdym kroku, że się uprawia jakąś propagandę na rzecz swoich zawodników w grze albo że wymienianie sukcesów zawodników jest obrzydliwe (a tak było w dyskusjach w ramach fantasy). Ja bym najpierw zaczął od wyboru top of the top z podziałem na formacje: bramka, obrona, pomoc, atak. Ewentualnie można się jeszcze bardziej pobawić i podział na G, LO, ŚO, ŚO, PO, LP, ŚP, PP, cofnięty napastnik (coś jak Kaka za czasów AC Milan) + 2 innych napadziorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi