mcreativo Opublikowano Piątek o 12:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:53 (edytowane) 20 minut temu, fluber napisał(a): Ja też bardzo liczę na tego Górnika, bo jeżeli nie przejdą Węgrów, to Francuzów pewnie też niestety nie. No i fajnie by było zobaczyć Salaha w Polsce przeciwko Górnikowi Zabrze. Lech jest faworytem, to jasne. Jagiellonia też daje nadzieje. Skąd bierzesz optymizm w przypadku Rakowa, to nie mam pojęcia. W Dawidzie Kroczku, dostał szans znikąd w Cracovii, zajął z nią 6 miejsce, i potem gong, wiadomo po słabszej końcówce ale go wywalili. Poszedł na asystenta do Rakowa, odszedł Papszun i kolejny cios w twarz zatrudnili jego byłego asystenta, który okazał się totalnym nie wypałem. Widać było poprawę jak już objął Raków dlatego dano mu szansę. Myślę, że ma mocno psychę i jest zmobilizowany, żeby teraz zrobić sukces. Kibicuję, żeby mu się udało. Edytowane Piątek o 13:02 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 14:01 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:01 Godzinę temu, mcreativo napisał(a): W Dawidzie Kroczku, dostał szans znikąd w Cracovii, zajął z nią 6 miejsce, i potem gong, wiadomo po słabszej końcówce ale go wywalili. Poszedł na asystenta do Rakowa, odszedł Papszun i kolejny cios w twarz zatrudnili jego byłego asystenta, który okazał się totalnym nie wypałem. Widać było poprawę jak już objął Raków dlatego dano mu szansę. Myślę, że ma mocno psychę i jest zmobilizowany, żeby teraz zrobić sukces. Kibicuję, żeby mu się udało. Co roku słucham o mlodych polskich utalentowanych trenerach gdzie tylko Siemieniec (34L) ma wyniki nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano Piątek o 14:23 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:23 21 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Co roku słucham o mlodych polskich utalentowanych trenerach gdzie tylko Siemieniec (34L) ma wyniki nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Najciemniej pod latarnią? Mariusz Jop ma zajebiste wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Piątek o 14:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:37 12 minut temu, mcreativo napisał(a): Najciemniej pod latarnią? Mariusz Jop ma zajebiste wyniki. Skoro @agresywnychomik wspomina o Siemieńcu, to raczej nie rozpatruje o 14 lat starszego Jopa jako mlodego trenera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Piątek o 14:50 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:50 (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał(a): Skoro @agresywnychomik wspomina o Siemieńcu, to raczej nie rozpatruje o 14 lat starszego Jopa jako mlodego trenera... U nas ciągle Paweł Brożek jest młody i utalentowany, dlaczego nie 50letni trener może być młody i utalentowany Edytowane Piątek o 15:51 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano Piątek o 16:30 Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:30 Ktoś zaskoczony? Cwele ciągną do cwela, co im pomógł to im pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano Sobota o 13:37 Udostępnij Opublikowano Sobota o 13:37 Messi nie żyje https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/nie-zyje-ojciec-lionela-messiego-od-dawna-walczyl-o-zdrowie/ptbpcyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano Sobota o 18:46 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:46 no nie jest to mój ulubiony styl ofensywy, ale Legia skuteczna do bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi