Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano Środa o 21:51 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:51 odżył ten endrik w tym allez lyon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Czwartek o 21:49 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:49 Według Opta Analyst, aż 49% wszystkich graczy, którzy kiedykolwiek zagrali w Premier League, wystąpiło w meczu u boku Jamesa Milnera lub przeciwko niemu! 40-letni pomocnik w rozgrywkach ligowych rozegrał 652 spotkania, w których towarzyszyło mu 281 różnych kolegów z drużyny, urodzeni w każdym roku z lat 1968-2007. Jeśli Milner pojawi się na boisku w najbliższy weekend w starciu z Crystal Palace, wyrówna on rekordową liczbę występów w Premier League należącą do Garetha Barry’ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 18:59 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano wczoraj o 19:06 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:06 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): i pomyśleć że gdyby nie ta frajerska porażka u siebie tydzień temu to przez kilka godzin był by lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 19:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:13 Jagoda chwilę po "tym czymś": Cytat przypomniało mi się jak matula mnie wzięła do cyrku i gościu wykrzywiał łyżki siłą woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu ja pierdolę xd to już zaczyna być zabawne, wspaniała asekuracja Augustyniaka odprowadzający piłkę poza boisko i wywalcza rzut rożny z dupy, dośrodkowanie na 2 metr, Tobiaszonio przyspawany do linii, Piatkowski zagubiony w czasoprzestrzeni i cyk, 1:0. Prosta droga do 1 ligi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Będą derby Warszawy w przyszłym sezonie w 1 lidze czy jest szansa, że Polonia awansuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu W dniu 25.09.2025 o 09:30, Qcin_69 napisał(a): Chyba pierwszy raz od kilku lat jestem w stanie napisać, że Legia idzie po tytuł 10 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Prosta droga do 1 ligi! Te wahania emocji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Legia 10 miesięcy temu wygrała z Chelsea. To jest niewytłumaczalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Arka tylko jeden mecz u siebie przegrala w tym sezonie, i mamy 2:0 xD Legia do 1. ligi naprawde jak sie nie ogarna w przeciagu 5 kolejek nastepnych, przed nimi Pogon i Widzew, a az 3 druzyny spadaja, zaraz ich Termalica wyprzedzi Arka to jest jedyny zespol co ma mniej goli strzelonych niz Legia, 15 goli w 18 kolejkach do tej pory, to teraz 2 ładuja przed 60 min. Legia 1 gol na mecz, poki co ta druzyna zasluguje uczciwie najbardziej ze wszystkich na spadek Edytowane 6 godzin temu przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 38 minut temu, jack napisał(a): Legia 10 miesięcy temu wygrała z Chelsea. To jest niewytłumaczalne. Mecz życia Oyedele i obrona trzymana przez Ziółkowskiego. Póki co z każdym meczem wygląda to gorzej. Za Iordanescu i Astiza brakowało skuteczności, gdzieś tam w tabelach xG Legia była bardzo wysoko. Myślałem, że na wiosnę to ruszy, a jest coraz gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Remis macie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu ale Arka sfrajerzyla z tego roznego no to moze byc jakis przelom, juz przed golem byla okazja setka dla Krasniqiego chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Ten drugi gol to jeden z ważniejszych w historii Legii myślę, dwie porażki, mentalnie dno, co raz większą strata, mogło być bardzo źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu mam nadzieję, że zamkną im tą ich cwelownie na kilka spotkań co za spierdolina ludzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Chyba sredni taki motywator dla pilkarza i u niektorych ich przewrazliwionych rodzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 46 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mam nadzieję, że zamkną im tą ich cwelownie na kilka spotkań co za spierdolina ludzka no brać to na serio to jak obrażać się za kibiców że nie pozwalają im obracać swoich panien w szczecińskich klubach xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): no brać to na serio to jak obrażać się za kibiców że nie pozwalają im obracać swoich panien w szczecińskich klubach xd jednych i drugich do utylizacji, hańba takim praktykom, pod parkingiem kiedyś też były żarciki tylko takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): no brać to na serio to jak obrażać się za kibiców że nie pozwalają im obracać swoich panien w szczecińskich klubach xd W sumie miło że ostrzegają, jak spadały liście to było bez zapowiedzi 4 godziny temu, mcreativo napisał(a): Ten drugi gol to jeden z ważniejszych w historii Legii myślę, dwie porażki, mentalnie dno, co raz większą strata, mogło być bardzo źle. Ja wiem że emocje etc ale plz nie przesadzajmy i tak spadną xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Bramki z wczorajszego meczu kretów ze scyzorami to piłkarski cyrk. Tylko muzyczki z Benny Hilla w tle brakowało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi