Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

🔵 Według Opta Analyst, aż 49% wszystkich graczy, którzy kiedykolwiek zagrali w Premier League, wystąpiło w meczu u boku Jamesa Milnera lub przeciwko niemu!

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 40-letni pomocnik w rozgrywkach ligowych rozegrał 652 spotkania, w których towarzyszyło mu 281 różnych kolegów z drużyny, urodzeni w każdym roku z lat 1968-2007.

🔥 Jeśli Milner pojawi się na boisku w najbliższy weekend w starciu z Crystal Palace, wyrówna on rekordową liczbę występów w Premier League należącą do Garetha Barry’ego.

ja pierdolę xd to już zaczyna być zabawne, wspaniała asekuracja Augustyniaka odprowadzający piłkę poza boisko i wywalcza rzut rożny z dupy, dośrodkowanie na 2 metr, Tobiaszonio przyspawany do linii, Piatkowski zagubiony w czasoprzestrzeni i cyk, 1:0.

Prosta droga do 1 ligi!

Arka tylko jeden mecz u siebie przegrala w tym sezonie, i mamy 2:0 xD Legia do 1. ligi naprawde jak sie nie ogarna w przeciagu 5 kolejek nastepnych, przed nimi Pogon i Widzew, a az 3 druzyny spadaja, zaraz ich Termalica wyprzedzi

Arka to jest jedyny zespol co ma mniej goli strzelonych niz Legia, 15 goli w 18 kolejkach do tej pory, to teraz 2 ładuja przed 60 min. Legia 1 gol na mecz, poki co ta druzyna zasluguje uczciwie najbardziej ze wszystkich na spadek

Edytowane przez steve

38 minut temu, jack napisał(a):

Legia 10 miesięcy temu wygrała z Chelsea. To jest niewytłumaczalne.

Mecz życia Oyedele i obrona trzymana przez Ziółkowskiego. 

Póki co z każdym meczem wygląda to gorzej. Za Iordanescu i Astiza brakowało skuteczności, gdzieś tam w tabelach xG Legia była bardzo wysoko. Myślałem, że na wiosnę to ruszy, a jest coraz gorzej.

46 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

mam nadzieję, że zamkną im tą ich cwelownie na kilka spotkań

co za spierdolina ludzka

no brać to na serio to jak obrażać się za kibiców że nie pozwalają im obracać swoich panien w szczecińskich klubach xd

2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a):

no brać to na serio to jak obrażać się za kibiców że nie pozwalają im obracać swoich panien w szczecińskich klubach xd

W sumie miło że ostrzegają, jak spadały liście to było bez zapowiedzi 💪

4 godziny temu, mcreativo napisał(a):

Ten drugi gol to jeden z ważniejszych w historii Legii myślę, dwie porażki, mentalnie dno, co raz większą strata, mogło być bardzo źle.

Ja wiem że emocje etc ale plz nie przesadzajmy i tak spadną xD