Pepis21 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 21:03, ptak napisał(a): Teraz tylko taki wynik Legii i spokojny weekend przede mną Rozwiń Nie no tak to nie można. Ja tam Legii nie lubię ale jak grają w pucharach to im kibicuje. Trzeba ogólnie kibicować wszystkim naszym, bo im więcej ich awansuje tym lepiej dla Polskiej piłki i rankingów co się później przekłada na łatwiejsze eliminacje. Nie jesteśmy Anglią, Niemcami czy Hiszpanią gdzie komfortowo można jebać zespoły grające w Europie jeśli ich nie lubimy, ponieważ ligi mają pewne miejsca w pucharach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 20:45, Pepis21 napisał(a): Klebaniuka to w Pogoni nie powinno już być po tym jak drugi raz dał sobie z połowy za kołnierz trafić. Pierwsza bramka ewidentna jego wina, druga bramka również jego, bo się pół dnia zastanawiał czy wyjść do piłki czy zostać. Trzecia bramka na spółkę z obrońcą, czwarta ok a przy piątej też mógł się trochę lepiej zachować i położyć bardziej wzdłuż wtedy by wyjął. Ogólnie gdyby nie to to byłoby 1-0 może 2-0 dla Gent i szanse w rewanżu a tak to Ben Simmons ma większe szanse trafienia za trzy niż Pogoń na awans. Rozwiń Trzecią bym jednak obrońcy 100% zapisał choć to i tak niewiele zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 21:37, Pepis21 napisał(a): Nie no tak to nie można. Ja tam Legii nie lubię ale jak grają w pucharach to im kibicuje. Trzeba ogólnie kibicować wszystkim naszym, bo im więcej ich awansuje tym lepiej dla Polskiej piłki i rankingów co się później przekłada na łatwiejsze eliminacje. Nie jesteśmy Anglią, Niemcami czy Hiszpanią gdzie komfortowo można jebać zespoły grające w Europie jeśli ich nie lubimy, ponieważ ligi mają pewne miejsca w pucharach. Rozwiń Akurat Legia to wyjątek , potwierdzający regułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Od razu przyznam że sympatyzuję z Legią ale nie rozumiem absolutnie takiej postawy wręcz nienawiści do danego klubu Lubię Legię, od czasu do czasu wybiorę się na mecz ale fajnie obejrzeć jak Lech gra dobrą piłkę w europie i nabija nam punkty czy dowolną inną drużynę.Lubię też ŁKS, wiadomo w derbach kibicuję im ale gdyby Widzew kiedyś dobrze radził sobie w pucharach to też będę trzymał kciuki.Jakąś mega niechęć to mogę sobie wyobrazić tylko jeśli osobiście ktoś został pokrzywdzony przez nie wiem, pseudokibiców? Tylko to też nie są normalni ludzie.Sportowa rywalizacja, fajny doping, jakieś wyzwisko może polecieć wiadomo jak jest ale takie przesadne reakcje mnie trochę bawią Btw. Mam nadzieje że dzisiaj pewne punkty bo Trnava to poziom +/- Żalgirisu a Austria też szału nie robi, boję się tylko o tyły Legii bo słabo tam z koncentracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Ciekawe czy na rewanż za tydzień Słowacy znów pomalują trawę? https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-08-01/slowacy-pomalowali-trawe-przed-meczem-z-legia-bo-byla-spalona-sloncem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Legia jest stworzona do osmieszania sie w pucharach mam wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 10.08.2023 o 18:03, Reikai napisał(a): Legia jest stworzona do osmieszania sie w pucharach mam wrazenie. Rozwiń Ktoś się spodziewał że Legia zrobi wynik na miarę Lecha z zeszłego sezonu (może @LAF ale on myśli że Konfa to najlepsze co może się przytrafić ) Legia ma braki w składzie oczywiście na e-klape wystarczy, podobnie jak Pogoń ale puchary to jeszcze nie w tym sezonie. Narazie (miejmy nadzieję) nauczyli się wygrywać z potencjalnie słabszymi. W sumie to piłka więc wszystko mozliwe ale jednak przy 0:2 u siebie ciężko mieć nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 To jest tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Może odpuścili mecz, żeby skupić się na walce o europejskie puchary w nowym sezonie ligowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 10.08.2023 o 18:30, agresywnychomik napisał(a): Ktoś się spodziewał że Legia zrobi wynik na miarę Lecha z zeszłego sezonu (może @LAF ale on myśli że Konfa to najlepsze co może się przytrafić ) Rozwiń Jak kulą w płot te zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Marchwiński, Velde, szykuję się znowu transfery po 10 banieczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 No Marchewa mnie zadziwia. Moje zdanie jest znane co niektórym a mianowicie takie, że chciałem go wypożyczyć a tu proszę jakie wejście w sezon. Jednak za każdym meczem gdy piłka leci w świtało bramki dalej odczuwam niepokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Wczoraj Klebaniuk, dzisiaj Tobiasz. Co jest k...a nie tak z tymi młodymi bramkarzami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 10.08.2023 o 21:35, Pepis21 napisał(a): Wczoraj Klebaniuk, dzisiaj Tobiasz. Co jest k...a nie tak z tymi młodymi bramkarzami? Rozwiń Ten z Pogoni nie wytrzymał ciśnienia. A Tobiaszowi od jakiegoś czasu sodówka uderzyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 obejrzałem ten mecz Legii, bo po tym co pisaliście myślałem, ze zagrali przysłowiowa Pogoń. Kurde, nie ma dramatu, Legia była lepszym zespołem, zabrakło trochę szczęścia (brak karnego na Wszolku?), zimnej głowy (koszmarny mecz Pekharta i bardzo słaby Guala)i było za dużo paniki (złe podanie Tobiasza do Etikiego, ale wina 50/50 bo Etiki niepotrzebnie grał z pierwszej piłki, miał jeszcze wystarczająco czasu by się albo zastawić albo inaczej rozwiązać te akcje). Po tym co zobaczyłem stawialbym na Legie w dwumeczu mimo wyniku z pierwszego spotkania, Austria c***a grała, wykorzystała błędy indywidualne Legionistów, ale sama z siebie widać se nie jest pilkarsko drużyna na poziomie Warszawiaków (w mojej opinii ofc) No i super wejście Muciego, kolejne zreszta, Albańczyk przypomina mi młodego Wolskiego- super technika, te strzały z dystansu i umiejetność wykreowania sobie miejsca na strzał- to rzadkie u piłkarzy w polskiej lidze, a on to ma- mam nadzieje ze w rewanżu dostanie miejsce w s11 w miejsce Guala, bo Hiszpan na razie mnie irytuje nonszalancja w swojej grze (tutaj tez te jedno przyjecie piłki na poziomie orlikowym). No i na koniec Wszolek który nie wykorzystał tej patelni po wyprowadzeniu piłki przez Augustyniaka, a i w pierwszej groźnej akcji mógł zachować się znacznie lepiej (na długim słupku miał zdaje się Guala, a ten po ziemi w krótki, meh, już chociaż mógł podnieść te piłkę pod poprzeczkę to by miał szanse strzelić gola jak ja ongiś na sparingu wewnętrznym drużyn juniorów młodszych z mojej powiatowej miejscowości hehe) Tak czy inaczej, nie ma co panikować, to nie był zły mecz, Legia jest lepszym zespołem wiec chyba w rewanżu postawie na awans Warszawiaków jak będą stać 3 w gore, bo to dobry kurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Mnie martwi ten gol stracony w końcówce. Ogólnie Lech był zdecydowanie lepszy od tych Słowaków i szkoda , że pare razy zabrakło precyzji bo mogło się skończyć 3:0 i sprawa była by prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 21:37, Pepis21 napisał(a): Nie no tak to nie można. Ja tam Legii nie lubię ale jak grają w pucharach to im kibicuje. Trzeba ogólnie kibicować wszystkim naszym, bo im więcej ich awansuje tym lepiej dla Polskiej piłki i rankingów co się później przekłada na łatwiejsze eliminacje. Nie jesteśmy Anglią, Niemcami czy Hiszpanią gdzie komfortowo można jebać zespoły grające w Europie jeśli ich nie lubimy, ponieważ ligi mają pewne miejsca w pucharach. Rozwiń Z dupy podejście. Dopóki zespół któremu kibicuje nie gra w pucharach (a n to przez najbliższe 20 lat się nie zanosi) ranking krajowy mnie wali. A dobry zespół i tak sobie poradzi w eliminacjach. Wczorajsze wyniki jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W dniu 11.08.2023 o 06:47, ptak napisał(a): Z dupy podejście. Dopóki zespół któremu kibicuje nie gra w pucharach (a n to przez najbliższe 20 lat się nie zanosi) ranking krajowy mnie wali. A dobry zespół i tak sobie poradzi w eliminacjach. Wczorajsze wyniki jak najbardziej ok Rozwiń A jak wygrają puchar Polski? Nigdy nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W dniu 11.08.2023 o 06:55, fluber napisał(a): A jak wygrają puchar Polski? Nigdy nie wiadomo Rozwiń No nie ma szans na PP. A jak będzie puchar to znaczy, że drużyna jest na tyle mocna, że da radę w Europie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 W dniu 11.08.2023 o 06:47, ptak napisał(a): Z dupy podejście. Dopóki zespół któremu kibicuje nie gra w pucharach (a n to przez najbliższe 20 lat się nie zanosi) ranking krajowy mnie wali. A dobry zespół i tak sobie poradzi w eliminacjach. Wczorajsze wyniki jak najbardziej ok Rozwiń Nie zanosi się, bo masz w dupie ranking, który w przyszłości umożliwiłby twojemu zespołowi granie w tych pucharach. Twoje podejście jest więc z dupy, ponieważ nie rozumiesz korelacji między rankingami a pucharami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi