LAF Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @Reikai na racje. Mimo, że na papierze to ten sam tier to jednak UCL jest atrakcyjniejsze bo a ) spadkowicze z UEL grają w fazie pucharowej czego nie można powiedzieć o spadkowiczach z BCL b ) jest większy Power zespołów a bierze się z tego, że UEFA sowicie wynagradza za udział w UCL czego o FIBIE nie można powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 17 godzin temu, ptak napisał: W poniedziałek w tym tygodniu. Nawet w zeszłym. Jest problem to niech siedzi i czeka Przecież on dostanie kilka lat dyskwalifikacji, na co tu liczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, Sebastian napisał: Przecież on dostanie kilka lat dyskwalifikacji, na co tu liczyć ? Dostał 3 miesiące przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Dostał 3 miesiące przecież Nie. To nie jest wyrok ostateczny tylko zawieszenie na czas rozpatrzenia sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Sebastian napisał: Nie. To nie jest wyrok ostateczny tylko zawieszenie na czas rozpatrzenia sprawy. Też myślałem, że te 3 miesiące to już wyrok, niemniej z tymi kilkoma latami to przesadziłeś chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 31 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Też myślałem, że te 3 miesiące to już wyrok, niemniej z tymi kilkoma latami to przesadziłeś chyba. Sądzę, że minimum 3 lata. Ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 6 minut temu, Sebastian napisał: Sądzę, że minimum 3 lata. Ale zobaczymy. Onana dostał 9 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 8 minut temu, Sebastian napisał: Sądzę, że minimum 3 lata. Ale zobaczymy. Ale on może maksymalnie dostać dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 się trzyma ta Rodzynek, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 4 minuty temu, rw30 napisał: się trzyma ta Rodzynek, nie ma co Stary to są grube pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: Też myślałem, że te 3 miesiące to już wyrok, niemniej z tymi kilkoma latami to przesadziłeś chyba. 3 godziny temu, Sebastian napisał: Sądzę, że minimum 3 lata. Ale zobaczymy. Do 4 lat zawieszenia nawet można dostać za takie coś. Generalnie, warto się zapoznać bliżej z przypadkiem Świerczoka, który ostatecznie został uniewinniony przez Trybunał Arbitrażowy w Lozannie, ale jednak trochę się to wszystko ciągnęło, w efekcie ponad rok i dwa miesiące był wyłączony z gry oraz treningów zespołowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 godziny temu, fluber napisał: Ale on może maksymalnie dostać dwa. Nie wiem, możliwe. Szczerze mówiąc bardziej siedzę w tenisowych "banach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Sebastian napisał: Sądzę, że minimum 3 lata. Ale zobaczymy. Ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz? Onana za ten sam diuretyk dostał rok, odsiedział 10 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 11 minut temu, Pablo81 napisał: Ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz? Onana za ten sam diuretyk dostał rok, odsiedział 10 miesięcy. Tak jak pisałem - osądzałem go na podstawie kar w tenisie. Widać piłkarze traktowani są łagodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, Sebastian napisał: Tak jak pisałem - osądzałem go na podstawie kar w tenisie. Widać piłkarze traktowani są łagodniej. liczą się też okoliczności, jeśli udowodnisz przed komisją, że dany specyfik wziąłeś nieświadomie to masz szansę na łagodniejszy wyrok, z tego co słyszałem Onana upierał się, że pomylił tabletki i wziął te przypisane dla swojej żony, nie wiem czy mu w to uwierzyli, ale wszyscy, którzy znają Salamona uważają, że gościu nigdy by czegoś takiego świadomie nie zrobił, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: liczą się też okoliczności, jeśli udowodnisz przed komisją, że dany specyfik wziąłeś nieświadomie to masz szansę na łagodniejszy wyrok, z tego co słyszałem Onana upierał się, że pomylił tabletki i wziął te przypisane dla swojej żony, nie wiem czy mu w to uwierzyli, ale wszyscy, którzy znają Salamona uważają, że gościu nigdy by czegoś takiego świadomie nie zrobił, zobaczymy Na AZS w Łodzi wszyscy znają Majchrzaka... No ale fakt, że Majchrzakowi wykazało w dużo większej ilość próbek ale też wyszło, że był badany w zasadzie na każdym turnieju i pomiędzy nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Sebastian napisał: Na AZS w Łodzi wszyscy znają Majchrzaka... No ale fakt, że Majchrzakowi wykazało w dużo większej ilość próbek ale też wyszło, że był badany w zasadzie na każdym turnieju i pomiędzy nimi. Wolę jednak nie zakładać złych intencji, zresztą tak, piłkarze są badani regularnie, więc wyszłoby to pewnie sporo wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Wolę jednak nie zakładać złych intencji, zresztą tak, piłkarze są badani regularnie, więc wyszłoby to pewnie sporo wcześniej Cóż w przypadku dopingu zawsze zakładam złe intencje. Mamy po prostu odwrotne doświadczenia. Co nie znaczy, że bym się nie zamienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Sebastian napisał: Cóż w przypadku dopingu zawsze zakładam złe intencje. No widzę, nawet sypiesz horrendalnymi karami nie znając taryfikatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi