Zaplik Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Pytanie: Czy gram dalej w FB? Odpowiedz: Yes, yes, yes :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nowi gracze, którzy dopiero co kilka dni temu wyrazili chcęć gry nie muszą potwierdzać swojego udziału co do draftu...mam nadzieję, że info będzie odpowiednio wcześniej i cała "ceremonia" też o normalnej porze Gdy już będą znane ostateczne składy poszczególnych lig zaczniemy ustalać terminy draftu w poszczególnych ligach. Ustalaniem terminów zajmą się powołani komisarze w poszczególnych ligach. Z praktyki najcześciej wypadają w przedziale piątek wieczór - niedziela wieczór. Aha i oczywiście obowiązkowy tryb to draft na aplecie, więc zachęcam nieobeznanych do zapoznania się z topiciem o aplecie, a wszystkim przypominam o przetesowaniu PCta na kombaktybilność z Javą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeus Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Potwierdzam swój udział w FBL#1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Również chciałbym się zgłosić do FBL w nadchodzącym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo15 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Potwierdzam swój udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Chyba coś skorbnę w tym temacie, bo jeszcze ktoś ze strachu bezczelnie mnie pominie . No więc nawet niech się nie waży . ja juz mam nawet strategie na draft hehZnów masz zamiar się pomylić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Znów masz zamiar się pomylić? Mam nadzieje, ze pomylki unikne. Niemniej jednak ten Nash, nie byl wcale taka zla opcja :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ja również nie odpuszczę sezonu w lidze FBL#4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Mazi> Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 potwierdzam uczestnictwo w fbl1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dread Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 potwierdzam uczestnictwo w fbl3, tym razem powalczę bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Jeśli to możliwe także zgłosiłbym chęć udziału w FBL. Forum medżików których jestem fanem"medżików nie forum ;)" czytam regularnie, pozatym mam zacięcie do tego typu gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pVLo Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 potwierdzam udział... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mam nadzieję, że byłem pomocny Byłeś bardzo pomocny. Big THX . Dzięki tym danym składy lig 1÷3 mamy teoretycznie już zamknięte. Teoretycznie, bo praktycznie jakieś 11 osób może jeszcze wypaść - przypominam o potwierdzaniu dalszego udziału. W tym roku zapewnie zapisy lig ruszą już na początku drugiej połowy września, więc natenczas trzeba już mieć domknięte składy. Ciekawe jak Ci ktoś miał pomóc jak temat zablokowałeś no ale na szczęście są sprytni... 8)Szczerze mówiąc liczyłem na udzielenie pomocy w tym topicu PS. Chyba nie będziesz robił dwóch nowych lig? może zwiększymy ilość zawodników w każdej lidze? Wystarczy nawet o 1 miejsce;]Tak, prawdopodobnie skończy się na jednej nowej lidze. W grę wchodzi jednak tylko powiększanie tej nowej, ligi 1÷4 zapewne pozostaną w dotychczasowym kształcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Tak, prawdopodobnie skończy się na jednej nowej lidze. W grę wchodzi jednak tylko powiększanie tej nowej, ligi 1÷4 zapewne pozostaną w dotychczasowym kształcieCzyli nie każdy kto chce dołączyć do zabawy w tym roku sie w niej znajdzie. Z tego co widać nowych, chcących dołączyc jest wielu a miejsc chyba mniej. Będzie jakies losowanie czy moze według stażach lub postach nowi będą dołączni? Na czym to będzie polegać :?: EDIT: Potwierdzam swój udział w FBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Czyli nie każdy kto chce dołączyć do zabawy w tym roku sie w niej znajdzie. Z tego co widać nowych, chcących dołączyc jest wielu a miejsc chyba mniej. Będzie jakies losowanie czy moze według stażach lub postach nowi będą dołączni? Na czym to będzie polegać :?: Spokojnie, miejsca starczy dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLASH Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 No, w takim razie ja tez sie w tym roku zglaszam do FBL,trzeba w koncu to wygrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Potwierdzam swój udział w tegorocznej FBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orwell Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Chciałbym zgłosić swój udział w Fantasy Basketball Leaque. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 potwierdzam udział w FBL#4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi