maxim Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Nowy sezon sie nieublaganie zbliza a tu cisza na temat Fantasy. Bawimy sie w tym roku wspolnie czy nie ?? Pozdrawiam maxim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja chce w tym roku dołaczyc do FBL, pytałem o to Stromile i ten odpisal mi na gg ze bedziecie sie w to bawic dalej a ja pierwszy raz :wink: Mysle takze ze mozemy byc spokojni i juz niedlugo zacznie sie cos dziac w kierunku rozpoczecia sezonu. Pozdrawiam KarSp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No ja także mam zamiar dołaczyc w tym roku do FBL. Pytałem sie i wszystko ma sie zacząć juz we Wrzesniu, ale jakby co to już sie zgłaszam żeby nie przegapic kolejnego sezonu (rok temu sie spozniełem :|) Pozdrawiam Links Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no im więcej tym lepiej tymbardziej że lecę już drugi sezon z rzędu z pierwszej ligi i dobrze by było żeby postały jeszcze 5,6 cobym miał większy margines <wink> Links nie martw się za bardzo wystarczy ci wygospodarować jeden dzień w poowie października i liga rusza tak jak rzeczywita NBA wiec się bardzo pieklić nie trzeba. Ja ze swojej strony zapraszam wszystkich niewtajemniczonych do zabawy.. pierwszy sezon jest reguły najlepszy ale i następne wzbudzają dużo pozytywnych emocji. Czytajcie FAQ w dziale Fantasy Basketball i anonsujcie już teraz chęć dołączenia. Ah brakuje mi już wstawania przed kogutami ;d.. .. a i pytanie do kolegów z 2 i 1 ligi poprzedeniego sezonu , może ktoś rezygnuje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarSp Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Czytajcie FAQ w dziale Fantasy Basketball i anonsujcie już teraz chęć dołączenia.Ja juz wszystko obczaiłem. Mam tylko jedno jeszcze pyt do Stro ale to napsze mu w najblziszych dniach na gg zeby watku nie zasmiecac. Ah brakuje mi już wstawania przed kogutami ;d.. .. a i pytanie do kolegów z 2 i 1 ligi poprzedeniego sezonu , może ktoś rezygnuje Question RazzChetnie zajme czyjes miejsce w 1 czy w 2 lidze 8) zeby była jasnosc bo moze nie do konca byc po poprzendim poscie jako ze obiecałem rok temu dla Stro i mam tez wieeelka chec gry i nawet bez zobowiazania pisemnego( ) bym sie zgłosil to: oficjalnie zgłaszam chec gry w FBL w najblizszym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja też chce się przyłaćzyć do zabawy. Jeszcze dokładniej wgłebie się w zasady i bede gotowy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 O to jeśli można to również bym się zgłosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No to widze że będzie musiała powsatć FBL#5 bo tylu chętnych oficjalnie zgłaszam chec gry w FBL w najblizszym sezonieJa tak samo... FAQ przecztałem... zrozumiełem... wiem wszystko co potrzeba... czekam na początek sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Również zgłaszam chęć przyłączenia sie do FBL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk8 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Też zgłaszam się do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A co ze starymi wyjadaczami ?? Chlopaki gramy w tym roku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zglaszam sie~!!!~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredbor Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam, jestem chętny ! Zgłaszam się! Będzie mi miło, jeśli będę mógł uczestniczyć wraz z innymi ludźmi w fajnej zabawie! Przeczytałem zasady, mniej więcej wiem o co chodzi ;-) Mam nadzieję, że ten sezon (mój pierwszy) przyniesie nam wiele radości.. no i nowych znajomości ;P Fajnie że ktoś wymyślił taką rozrywkę.. ! Pozdrawiam.. i każdemu życze jak najlepiej ;-) Oficjalnie zgłaszam chęć uczestniczenia w zabawie Ja maredbor zgłaszam się do elitarnego grona uczestników FBL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A co ze starymi wyjadaczami ?? Chlopaki gramy w tym roku ??Sie wie, ze gramy Trzeba bedzie znow powalczyc o 1 miejsce w FBL#1 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja jeszcze nie wiem czy będę grał, ostatnio było tak na mniej niż pół gwizdka i nie chcę komuś miejsca zajmować tak to może gimmie wejdzie do pierwszej żeby mógł spaść na dół albo coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 i ja kontynuje zabawe :wink: czas na podbój 3 ligi FBL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 i ja sie też zgłaszam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja jeszcze nie wiem czy będę grał, ostatnio było tak na mniej niż pół gwizdka i nie chcę komuś miejsca zajmować tak to może gimmie wejdzie do pierwszej żeby mógł spaść na dół albo coś...Dajesz, dajesz Bez wykretow :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 i ja kontynuje zabawe :wink: czas na podbój 3 ligi FBL!FBL#3 wita :twisted: również chcę kontynuować zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pVLo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja się z chęcią dołączę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi