baptistapl Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 "you do not meet the requirements to play online" to komunikat który się pokazywał, gdy tworzyło się konto i podawało wiek poniżej 18 lat w NBA 2k14. Zapewne w 2k15 jest tak samo. Skoro stworzyłeś (czy tam Twój syn) już konto na danym cd-key'u to nie wiem co teraz możesz z tym zrobić. Polecam kontakt z supportem 2kgames. Aczy do gry online potrzebne jest konto xbox live gold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 daly cos te patche na pc? sciagam z torrentow update 3, sprawdze co i jak ale na razie nadal naginam w 2k14 na urb poprawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Brakuje mi trochę tego Ultimate Base Rostera z 2k14 w tej 15. Fajnie się grało Houston z Hakeemem czy Seatle z czasów Kempa i Paytona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja liczę, że ten modemaker od ubr ruszy coś przy okazji 2k16. 2k15 przeczeka szlifując ubr pod 2k14 do perfekcji, a potem jazda od nowa z `16. W sumie zachodzę w głowę czemu 2K nie zatrudniło tego typa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A mi sie wydaje, że to po prostu jest o wiele wiele trudniejsze w przypadku wersji next-genowej lub po prostu - potrzeba wiele czasu, w końcu weź tu stwórz tyle zawodników i cyberfacow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cyberface przy dobrej metodologii scanowania nie powinien być tragedią w porównaniu do dotychczasowej pracy. Co do tego, że potrzeba czasu to jasna sprawa, dlatego też nie było edycji 2k13 - tam raczej nie pojawił się problem newgenowy. Mam przekonanie graniczące z pewnością, że Hawk nie przyspawa się do 2k14 i w przyszłości zobaczymy UBR dla nowej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baptistapl Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam a ja mam taki problem zrobiłem konto na drugim profilu i wszystko działa tylko mam problem z kodem KD ponieważ aktywowałem go za pierwszym razem na innym profilu i teraz nie moge go aktywować go po raz drug co robić. XBOX 360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Chyba logiczne - kod wykorzystany raz, nie działa drugi raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baptistapl Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ale nie mam dostępu do zawartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zakładam dziś ligę online z kilkoma znajomymi na ps4. Będzie nas pięciu I szukamy szóstego. Chodzi o to żeby grali sami pewniacy którzy wiadomo ze ligę dokończą. Zakładam późnym wieczorem(ok. 22). Jak coś to pisać na PSN. Mój PSNid: Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 gracie zespolami z rzeczywistymi skladami z nba, czy z draftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie ma opcji fantasy draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 racja, zapomnialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3mo75 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam! Poszukujemy graczy do polskiej ekipy w nba2k15 na XBOX ONE. Kontakt: prz3mo75 lub simicarus3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorazy5 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Miodzio gierka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumencio Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam, mam problem z grą MyTeam oraz z 2k Heroes. Wyskakuje mi następujący komunikat "A signed in gamer profile does not have the required gamer profile privileges to access this Xbox Live feature" Czy ktoś wie co muszę zrobić? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumencio Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam, mam problem z grą MyTeam oraz z 2k Heroes. Wyskakuje mi następujący komunikat "A signed in gamer profile does not have the required gamer profile privileges to access this Xbox Live feature" Czy ktoś wie co muszę zrobić? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Czy może to oznaczać, że muszę posiadać xbox live gold? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 opłaca się kupować gierkę na PS3 ? Pobrałem na pc sprawdzić jak będzie chodziła i moje 2x 3,4 ghz, 4 gb rami i 1 gb grafu odmawia tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nie opłaca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jak masz 2k14 to się nie opyla. Jak nie masz to IMHO warto kupić, gra jest świetna. Szkoda tylko, że nie ma opcji (jak u Fifie) edycji składów. Trochę się już zmieniło od daty wydania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi