adi_DW Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam. Planuje kupić grę na PC, ale patrząć na minimalne i rekomendowane wymagania, zastanawiam się nad tym. Oto mój sprzęt : Procesor - Intel Core i5 4440 - 3.1 GHzPamięć - 4GB DDR3Karta graficzna - Intel HD Grahics 4600 i Windows 8.1. Ma ktoś podobny sprzęt albo gorszy i działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam. Planuje kupić grę na PC, ale patrząć na minimalne i rekomendowane wymagania, zastanawiam się nad tym. Oto mój sprzęt : Procesor - Intel Core i5 4440 - 3.1 GHz Pamięć - 4GB DDR3 Karta graficzna - Intel HD Grahics 4600 i Windows 8.1. Ma ktoś podobny sprzęt albo gorszy i działa? Karte masz najwieksze gowno, musisz wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ktos z Was dostal juz aktualizacje na PS4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbogacz1986 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam. Jeżeli ktos z Was byłby zainteresowany liga nba2k15 na ps4 to zaproszam na PW. Wymagania - używanie zagrywek - nie nadużywanie TURBO - granie w obronie on ball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ma ktoś problem ze strasznymi lagami, które mają miejsce jedynie w 4 kwarcie w meczach online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie w nowej nba sterowanie jest takie samo jak w poprzedniej ? np alley oop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbogacz1986 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Alley kwadrat + l2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demiurg2 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Cześć Mam wersję na PC klient steam i nie zapisałem oryginalnego roostera. Zmiany zaciągają się z automatu, a chciałbym rozpocząć grę przy stanie kontuzji z początku sezonu. Można jakoś ściągnąć taki rososter? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Cześć Mam wersję na PC klient steam i nie zapisałem oryginalnego roostera. Zmiany zaciągają się z automatu, a chciałbym rozpocząć grę przy stanie kontuzji z początku sezonu. Można jakoś ściągnąć taki rososter? Z góry dzięki za pomoc. Z tego co wiem to musisz wejsc w options potem Roster i tam sobie szukać taki jaki ludzie edytują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demiurg2 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Heh dzieki, ale widzę że gotowca chyba nie bedzie. Ciekawe czy jakbym gre przeinstalował to by sie wgral ten nowy rooster czy ten stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Odswieżam, panowie gra ktoś jeszcze prócz mnie w My Team ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ja grałem, ale skurwienie trybu pt. domination doprowadziło mnie do wyjebania całej ekipy, teraz tylko quick matche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja gram Road to Playoffs i w 4 lidze jestem czyli w tej co juz mozna grac kim sie chce i mozna miec tyle zlotych ile sie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja czasem gram, ale chyba jestem zbyt c***owy bo siedze w 8 seedzie i musze się męczyć tymi brązowymi dupkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja czasem gram, ale chyba jestem zbyt c***owy bo siedze w 8 seedzie i musze się męczyć tymi brązowymi dupkami Polecam OQuina z Orlando , Brandona Knight , K.J McDanielsa , Cleanthonego Earleyego to są brązowi którymi sie gra swietnie, jedynie Knight silver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ennis jest spoko z brązowych i Nurkic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja mam Goberta i Cartiera Martina i są bardzo dobrzy jak na brązów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Uwaga, jest patch na PS4! W końcu. Nie mogę się doczekać grania w MyCareer gdzie koledzy z drużyny będą trafiać rzuty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Uwaga, jest patch na PS4! W końcu. Nie mogę się doczekać grania w MyCareer gdzie koledzy z drużyny będą trafiać rzuty.. Co dokladnie daje ten patch ? JA ogolnie Pctowiec ale tak z czystej ciekawosci chec sie dowiedziec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Co dokladnie daje ten patch ? JA ogolnie Pctowiec ale tak z czystej ciekawosci chec sie dowiedziec ? Na Steamie podobno już jest od dłuższego czasu. http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-basketball/816915-nba-2k15-patch-3-available-now-ps4-soon-xbox-one-pc-patch-notes-included.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi