Baptizia Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja zaczynałem jako sg. Zrobiłem gościa w typie Paula George'a, może niższego(6'9). Tylko wbijałem raz defensywę, raz atletykę. Teraz mam obie wymaksowane i tytuł SUPERIOR LOCKDOWN DEFENDER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 @up A do jakiego klubu doszedles od poczatku ? Bo ja do Phoenix Suns Maja swietych rzucajacych . A co do postury to wybralem 6 ft. 6 216 lbs jak MJ 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 @up A do jakiego klubu doszedles od poczatku ? Bo ja do Phoenix Suns Maja swietych rzucajacych . A co do postury to wybralem 6 ft. 6 216 lbs jak MJ 23 Ja moim sg (6 ft. 7) nastawiony na defense, tak jak to zrobił kolega wyżej doszedłem do Magic, wygryzlem Oladipo ze składu i doprowadzilem razem z Vuceviciem, który w NBA 2k15 gra ezejebanie, Magic do drugiej rundy PO. Ogólnie dużo większy fun jak grasz jako lider słabej drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja zrobiłem PF'a 6'10" wzrostu, też pod defense i doszedłem do Wizards. Robie teraz statystyki na poziomie 7 ppg, 11 reb i 2 blk przy kwarcie na 8 minut, odwalam świetną robotę w obronie. Przegrałem właśnie 11 meczów z rzędu (w tym 2 razy z 76ers) Odkąd przyszedłem do Wizards jesteśmy 6-24... Wall na poziomie gra, ale Beal i Pierce to jakaś porażka, szczególnie w obronie. Gortat miał kontuzje bardzo długo i niedawno wrócił, ale też nie powala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja moim PF, też 6'10", ale pod offense, doszedłem do Utah Jazz, wygryzlem Kantera i współpraca z Favorsem jest great, robię 18/11/3 i 1,8 bloku na mecz, ale w offseasonie odchodzę bo wkurwia mnie samolubny Burke. Btw. Dodawanie w Reboundy chyba nie ma sensu, bo i tak zbieram nawet po 15 piłek czasem, w tym 3-6 w off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Grałem w Utah ale po udanym sezonie połasiłem się na granie o pierścienie. Jeszcze raz spróbuję: Jeśli ktoś gra na ps4 i w miarę ogarnia, lubi z sensem pograć to niech się do mnie odezwie na konsoli. Jest nas czterech już zgranych i jak będzie piąty to non stop można grać na hali 5 on 5 a tam za każdy mecz zgarniam ok 1000vc wiec można w miarę szybko sobie grajka pod*ebać. Najlepiej skrzydłowy by się przydał. Mój psnid: Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja w tego PF'a pakuje tylko te VC, które zarobie w tej karierze, bo rozgrywającego sobie zbyt szybko ulepszyłem i niema takiej frajdy teraz. A tak btw to wygraliśmy mecz wreszcie #Knicks #Melo10-35FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mówiłem Ci, że granie w Knicks to porażka, bo Melo przetrzymuje piłkę jak Rondo i cegli jak Josh Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Polecam Release 8, mając jumper na lvl 1 (63 overall jumperow) trafiam 6 na 8 spokojnie, a nawet za 3 mam 70% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jak wykończyć alley-oopa ? Bo zawsze gdy mi podają to mój zawodnik nie może złapać tej pilki. Platforma ps4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 ta sama kombinacja co przy zwyklym wsadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ok , dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Wyszla podobno nowa aktualizacja do NBA 2k15 Patch 3 . Wiecie jak go pobrac ? Oczywiscie na ps4 Edytowane 9 Grudnia 2014 przez v1steeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wyszla podobno nowa aktualizacja do NBA 2k15 Patch 3 . Wiecie jak go pobrac ? Oczywiscie na ps4 Sama się pobiera jak masz podłączony net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 ale wlasnie nie widzialem powiadomienia ze sie pobiera , a zawsze jest ;> a gdy sprawdzam czy jest jakas dostepna nowa aktualizacja to jest napisane ze jest wgrana najnowsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 jesli masz wersje pudełkowa to jeszcze nie ma , poki co był na wrsje cyfrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @up No właśnie podobno wyszła i to aż 2,8gb ale nawet po resecie konsola mi nic nie pokazała(innym ziomkom też). Trzeba widocznie czekać cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbogacz1986 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Na europe jeszcze nie wyszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VortaL Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Czy wersja pudełkowa PC wymaga Steama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Czy wersja pudełkowa PC wymaga Steama? Oczywiście, że tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi