tegotamtego Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Kto z Was gra myteam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Kto z Was gra myteam? Ja coś pykam, na razie składem Collison - Durant - Leonard - Sully - Marc Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja coś pykam, na razie składem Collison - Durant - Leonard - Sully - Marc Gasol Road to Playoffs , Domination czy Challenge ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Road to Playoffs , Domination czy Challenge ? RtP, nie lubie w trybach online grac przeciwko CPU, jakos traci to wtedy czar. Wole rywalizacje online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak wyglada trading w My Career w 2k15 ? Jesli zalozmy Knicks mna sie interesuje na 85% to mnie na 100% tam wytraduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak wyglada trading w My Career w 2k15 ? Jesli zalozmy Knicks mna sie interesuje na 85% to mnie na 100% tam wytraduje ? Nie, ja mialem 83% zainteresowania ze strony Magic, a dostałem trada do Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ok , czyli zostaje w houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wiem, że temat był już zapewne poruszany, ale nie chce mi się szukać. Jak wygląda sprawa online na PS3?? Chodzi mi o my team przede wszystkim, czy są lagi czy da się grać? Dużo się traci w gameplayu w porównaniu do next genów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Wiem, że temat był już zapewne poruszany, ale nie chce mi się szukać. Jak wygląda sprawa online na PS3?? Chodzi mi o my team przede wszystkim, czy są lagi czy da się grać? Dużo się traci w gameplayu w porównaniu do next genów? Nie wiem jak z serwerami, ale traci się bardzo, bardzo dużo. next-gen to jak nowa gra, a te wersje na PS3 i Xboxa 360 wyglądają jak NBA 2k13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 na pleju trzeba placic za multi? lol k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Z tymi trejdami przecież wybiera się 3 drużyny. Potem wyskakuje komunikat kto jest nami zainteresowany i w tych klubach są zawsze te trzy, do których chciałem iść. Zmieniałem klub już 3 razy i za każdym razem trafiłem dokładnie tam, gdzie chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Z tymi trejdami przecież wybiera się 3 drużyny. Potem wyskakuje komunikat kto jest nami zainteresowany i w tych klubach są zawsze te trzy, do których chciałem iść. Zmieniałem klub już 3 razy i za każdym razem trafiłem dokładnie tam, gdzie chciałem. A nie tylko w offseasonie? Ja poprosiłem o trade jak byłem w Knicks, wybrałem Magic, Portland u Celtics, a dostałem się do Rockets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 A nie tylko w offseasonie? Ja poprosiłem o trade jak byłem w Knicks, wybrałem Magic, Portland u Celtics, a dostałem się do Rockets. a jak ci sie gralo w Knicks ? Bo aktualnie gram w Rockets i tylko z Hardenem i Howardem idzie cos ugrac , a reszta to porazka . Chyba ze w ostatecznosci z Jonesem. Najbardziej mi zalezy na tym zeby z dystansu dobrze rzucali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 a jak ci sie gralo w Knicks ? Bo aktualnie gram w Rockets i tylko z Hardenem i Howardem idzie cos ugrac , a reszta to porazka . Chyba ze w ostatecznosci z Jonesem. Najbardziej mi zalezy na tym zeby z dystansu dobrze rzucali Pg nie da się tam grać bo Anthony gra jakby byl Kobim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Czemu jako rozgrywajacy nie da rady ? na sg Hardaway Jr , na sf anthony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Czemu jako rozgrywajacy nie da rady ? na sg Hardaway Jr , na sf anthony Aluzja do Kobiego chyba nie dotarła Anthony trzyma piłkę cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 a jak ci sie gralo w Knicks ? Bo aktualnie gram w Rockets i tylko z Hardenem i Howardem idzie cos ugrac , a reszta to porazka . Chyba ze w ostatecznosci z Jonesem. Najbardziej mi zalezy na tym zeby z dystansu dobrze rzucali Nie jest tak źle, u mnie Ariza nawet nieźle rzuca trójki, ale Howard moim zdaniem troche boi się wejścia pod kosz jak dostanie podanie po ścięciu w pick&roll'u, Mógłby wsadzać nad połową ligi, a takto wychodzi taki soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie jest tak źle, u mnie Ariza nawet nieźle rzuca trójki, ale Howard moim zdaniem troche boi się wejścia pod kosz jak dostanie podanie po ścięciu w pick&roll'u, Mógłby wsadzać nad połową ligi, a takto wychodzi taki soft Dlatego sie zastanawiam nad odjesciem z Houston , ale jesli mam trafic do gorszego to podziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zaczal ktos moze kiedys kariere jako sg ? Bo sie zastanawiam gdzie na poczatku dojsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tam gdzie brakuje jakiegoś elite scorera i sg W Hornets Lance'a łatwo wygryzc, Celtics to imo dobre miejsce, Rondo będzie Ci wykładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi