Wielo18 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 DZIAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Pisz na polski support http://support.2k.com/hc/pl powinni ci w miarę szybko odpowiedzieć nie dostałem żadnego maila, ale jak wchodziłem w appke mobilną to wyskoczyło mi jakieśtam powiadomienie, więc myśle sprawdze gre, patrze a tu działa Tomeq podasz mi tutaj twój nick na steamie , bo chce cie dodać bo mam pare spraw i pytań a nie chce spamować forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 WCHODZE DZISIAJ RANO NA GIERKIE A TU SĄ MOJE VC I MOGE GRAC MYTEAM! W KONCU! AKTYWOWALI NAM KONTA k**** ALE DOBRZE! CZAS GRAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No i pięknie Już wszystko trybi , monety mam , wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wiecie jak naprawic controler w MyParku? Zaczyna sie meczyk i przechodzi na klawiature na ktorej nie da sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nie mam pojęcia u mnie w My Player wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Warto to to kupić? Machnie ktoś jakąś recenzje? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ma ktoś problem z "zielonym" parkietem i czarnymi oprawkami oczu u zawodników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Warto to to kupić? Machnie ktoś jakąś recenzje? : ) Wszystko 4 razy lepsze niż w wcześniejszych wersjach na PC, myślę, że wystarczy do stwierdzenia opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Borson pogrywasz w My Player ? JA pogrywam i musze powiedziec ze zajebisty tryb <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Borson pogrywasz w My Player ? JA pogrywam i musze powiedziec ze zajebisty tryb <3 Tak, mam już 83 overalla, PG, gram dla Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tak, mam już 83 overalla, PG, gram dla Hawks. Ahhhhh sory pomyliło mi sie , chodziło mi o My PArk a nie o My Player ? No to ponawiam pytanie w My Park pogrywasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Tak, mam już 83 overalla, PG, gram dla Hawks. Ja również PG, też w Hawks, ale overalla 69 póki co EDIT: Dostałeś już kontrakt na buty? A jak tak to kiedy? Edytowane 17 Października 2014 przez Tomeq117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Wszystko 4 razy lepsze niż w wcześniejszych wersjach na PC, myślę, że wystarczy do stwierdzenia opinii Nie zgodziłbym z twoja opinia, na chwile obecna to jest wersja beta(mowie tutaj o PC i MT) generalnie bledy wystepuja losowo : -raz nie zalicza MT -raz nie zalicza VC -siakiś razem nie zmienia nam na innego zawodnika (kombinacja LT+przycisk) do tego dochodza rzuty przez całe boisko przez moich zawodników po def reb-automatycznie nakurwiaja, jak kuna agrest Co tam jeszcze hmm.. w przerwie meczu Doris gada sama do siebie, bo gra zapomniała dodać zawodnika do interwju. Do tego dochodzą problemi z serwerami i glitche graficzne a tak najbardziej mnie wkurwia brak custom sliders.. przy dobrym PC podejrzewam ze można zrobic 95%/80%/70%( drużyna nie zawodnik ;])- czysta gra zręcznościowa atm ALE to next gen i muszą być problemy prawiczka w burdelu, świetna graficznie, świetne animacje, ruchome zasłony, wielki rozpierdol w pomalowanym. Megga feeling gry czego nie było we wczesniejszych odsłonach 2K. Fajnie to wygląda jak niscy g chcą zrobić pake ale brakuje paru metrów do obreczy , ten dunk Griffina( whoi od kosza) z tym ze nie wchodzi i piłka na aut ;] Edytowane 17 Października 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ruchome zasłony Grałem mecz w MyCareer i Embiid złapał 6 fauli za ruchome zasłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nawet sama gra pokazuje, że szykuje nam się solidny, defensywny center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ahhhhh sory pomyliło mi sie , chodziło mi o My PArk a nie o My Player ? No to ponawiam pytanie w My Park pogrywasz ? Nie pogrywalem, bo mialem ten problem z kontrolerem, ale teraz naprawilem i bede pogrywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Graliście my GM ? Tam jest taka opcja, że na każdy team możesz ustawić osobny gameplan minuty, strategie itp - tylko po ustawieniu klikam wyjście a on z powrotem jest taki sam jak global gameply do wszystkich zespołów. Poradzicie? Macie jakiś dobry draftclas? Edytowane 18 Października 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Graliście my GM ? Tam jest taka opcja, że na każdy team możesz ustawić osobny gameplan minuty, strategie itp - tylko po ustawieniu klikam wyjście a on z powrotem jest taki sam jak global gameply do wszystkich zespołów. Poradzicie? Macie jakiś dobry draftclas? Ten co ma tam najwięcej pobrań jest dobry. a w MyGM nie mam tego problemu, działa mi ta opcja normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jak ktoś chętny na rywalizację na ps4 to mój psnid: Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GutekPL Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Witam. Chciałbym aby ktoś z was mi pomógł rozwiazać problem z takim oto powiadomienie gdy chce grać kolejny mecz w Road to PlayOffs. Jeśli ktoś wie jak to rozwiazać prosze o odpowiedź. Aaa i zapomniałbym kontrakty wszyscy maja po 7-8 więc to nie może być chyba ich wina. Chyba że nie może być mniej niż 8 meczy kontrakt ? Nie wiem pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi