bankrut Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 tez dostałem 1 kod, ale chyba sprzedawca cośik sie jebnał.. wrzuc fotke gdzie ten kod sie znajduje na steam ;F bo znalezc nie moge Sorry, ze dopiero teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LBJames23xd Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 email na Steamie, a email w Nba to dwie rozne rzeczy, ja napisalem do 2K zeby zmienili mi email konta MyPlayer podajac im wszystkie informacje... Musisz wejsc na www.2k.com/nba2k15preorder i tam wpisac kod, wybrac karte i dostaniesz kodzik do gry.@LBJames23xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LBJames23xd Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 email na Steamie, a email w Nba to dwie rozne rzeczy, ja napisalem do 2K zeby zmienili mi email konta MyPlayer podajac im wszystkie informacje... Musisz wejsc na www.2k.com/nba2k15preorder i tam wpisac kod, wybrac karte i dostaniesz kodzik do gry.@LBJames23xd A sprawdzałeś tą stronę i czy u ciebie działa bez problemu? I tam mam wpisać ten kod z tej małej karty z durantem czy tej większej na której jest instrukcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) email na Steamie, a email w Nba to dwie rozne rzeczy, ja napisalem do 2K zeby zmienili mi email konta MyPlayer podajac im wszystkie informacje... Napisałeś to do supportu, a jak tak to polskiego czy angielskiego? I zmienili Ci? Edytowane 14 Października 2014 przez Tomeq117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Napisałeś to do supportu, a jak tak to polskiego czy angielskiego? I zmienili Ci? Do obu. Na odpowiedź i tak trzeba czekać z 3 dni bo się opier.... dzielają, więc jeszcze czekam. A sprawdzałeś tą stronę i czy u ciebie działa bez problemu? I tam mam wpisać ten kod z tej małej karty z durantem czy tej większej na której jest instrukcja? Gościu udajesz czy jak? Tamtym kodem na małej karcie aktywowałeś grę, a masz na "ultoce" MVP KD BONUS PACK czyli chyba logiczne, że ten musisz wpisać. Jak Ci nie działa strona to spróbuj na innej przeglądarce + jest strasznie zlagowana bo wiele ludzi odbiera kodzik. Edytowane 14 Października 2014 przez Borson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam, Dziękuję za kontakt z 2K Support. Wielu graczy miało podobny problem z aktywacją konta Myplayer, używając adresu mailowego @interia.pl/eu. Nasz zespół pracuje aktualnie nad jego rozwiązaniem. Każda sprawa zostanie rozpatrzona indywidualnie, dlatego prosimy o cierpliwość! Przepraszamy za wszelkie niedogodności! Pozdrawiam serdecznie, Dominika K. 2K Support Takie coś dostałem od supportu 2K. Przynajmniej tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Dominika uuuuu dajcie adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LBJames23xd Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mam problem. Posiadam oryginalnego pada od Xbox 360 z podłączeniem do kompa. Gdy gram mecze w my team ale offline to wszystko jest ok ale gdy chce zagrać na online to wtedy pad działa ale nie da się nim grać a muszę grać na klawiaturze. Wyglada to tak jakby wtedy gra go nie znajdowała. W my career też wszystko jest ok. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Takie coś dostałem od supportu 2K. Przynajmniej tyle Dobre i to , widać , że przynajmniej odpisali i chcą to naprawić Czyli teraz wystarczy czekać : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dobre i to , widać , że przynajmniej odpisali i chcą to naprawić Czyli teraz wystarczy czekać : ) a probowales z tym odinstalowaniem i zainstalowaniem od nowa całego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja nie próbowałem, pisali, że to i tak nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) a probowales z tym odinstalowaniem i zainstalowaniem od nowa całego? Nie , nie nie próbwalem bo na dalsza mete pomyslalem , ze i tak pewnie ch** by to dało , i nie bło by roznicy , czekam az zajmą sie ,, nami interiami '' bo z tego co pisali do Tomeq to to zrobią Edytowane 15 Października 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja w tym czekaniu na NBA zacząłem wracać do tak starych gier, że masakra. Teraz gram w Gothica 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja w Cs:Global Offensive oram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witaj, Powinieneś otrzymać wiadomość z nowym linkiem potrzebnym do aktywacji konta. Sprawdź proszę pocztę i daj znać, czy tym razem doszedł! Pozdarwiam serdecznie, Galina S. 2K Support Coś takiego właśnie dostałem. Narazie żaden mail nie przyszedł, ale czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Witaj, Powinieneś otrzymać wiadomość z nowym linkiem potrzebnym do aktywacji konta. Sprawdź proszę pocztę i daj znać, czy tym razem doszedł! Pozdarwiam serdecznie, Galina S. 2K Support Coś takiego właśnie dostałem. Narazie żaden mail nie przyszedł, ale czekam Gdzie dokładnie do nich pisałes , że ci odpisują podaj strone i jak dokładnie tam sie z nimi kontaktowałes , to też napisze Edytowane 15 Października 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 prawda to że 2K15 zajmuje 37GB ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Tak , z aktualizacją itp równe 40 giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 wrzucili wszystkie nagie zdjęcia zawodników z fejsa i instagrama czy o co kaman... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 DZIAŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Pisz na polski support http://support.2k.com/hc/pl powinni ci w miarę szybko odpowiedzieć nie dostałem żadnego maila, ale jak wchodziłem w appke mobilną to wyskoczyło mi jakieśtam powiadomienie, więc myśle sprawdze gre, patrze a tu działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi