Skocz do zawartości

Cleveland Cavaliers 2014/15

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli można powiedzieć ze w tym sezonie Lebron ma dobry support oczywiście jak wszyscy gracze podstawowi pozostaną zdrowi ? I ich ruchy transferowe załatały wszystkie dziury z początku sezonu.

"Dobry" to troszkę mało precyzyjne określenie, dla jednego support pozwalający drużynie Lebrona być 4 siłą ligi jest supportem dobrym a dla drugiego c***owym

beka troche za jakie smieci Cavs zgarneli Shumperta, ktorego wczesniej Knicks nie chcieli oddawac za syte pakiety, bo byl uwazany za jednego z lepiej prospectujacych pg w lidze, ludzie chyba juz o tym zapomnieli

Shump pg to miał ustawione najwyżej w NBA 2k, a nawet i bez tego był uważany przede wszystkim za świetnego obrońcę. 

Po tym miał kontuzję plus sytuacja w samych Knicks się zmieniła. Tutaj stanowił wabik na Smitha, bez którego widocznie nikt nie chciał go wziąć. 

Wracając do Mariona to moim skromnym zdaniem wróci on do rotacji na PO, przede wszystkim nadaje się do krycia Millsapa, także do walki z Amirem Johnsonem. W sezonie grał zaskakująco dużo i to nie zawsze na swojej nominalnej pozycji, teraz musi odpocząć i wyleczyć kilka urazów, które zdążył złapać. Generalnie Cavs mają mocarną piątkę, ale też nie odstają na ławce, TT, Kendrick, Shumpert, Marion, Dellavedova to może nie jest coś jak ..... no właśnie nie wiem gdzie, ale wygląda to nieźle (TT i Shumpert znacznie powyżej przeciętnej, reszta nadaje się bardzo dobrze na kilka-kilkanaście minut, szczególnie w specyficznych rotacjach i sytuacjach - Kendricki i Mike Miller).

Edytowane przez Pozioma

Shump pg to miał ustawione najwyżej w NBA 2k, a nawet i bez tego był uważany przede wszystkim za świetnego obrońcę. 

Po tym miał kontuzję plus sytuacja w samych Knicks się zmieniła. Tutaj stanowił wabik na Smitha, bez którego widocznie nikt nie chciał go wziąć. 

wiem, literowka

Nie oglądałem meczu, gdyż oglądałem WAS-GSW, więc pierwsze od czego rozpoczynam Boży dzień pracy to wyniki. Odpalam skrót cle z det, oglądam i myślę sobie: kurde LeBron to gość. Promuję Love, dał mu porzucać, wbijał się cielskiem pod kosz, no w sumie nihili novi. Szybciutko box score a tam szok. LBJ miał prawie triple dobule! O ile pierwsze dwie cyfry punkty i asysty zajęły 80% skrótu, o tyle trzecia 9 ( słownie dziewięć !!!) strat przez the wybrańca została poddana cenzurze jakiej by się Kim Dzong Un nie powstydził.

Liga dba o wizerunek swojej maszynki do zarabiania pieniędzy. Już widzę, co by się działo jak 9 strat popełnił jakiś drugoplanowy gracz w jakiejś socie, kozłach czy kings. Radość twórcza a la Shaq aint fool nie znała by granic. 

Edytowane przez Eld

Tak, na serio. Bo doskonale pamiętam co się działo w odniesieniu do innych w "internetach" jak ktoś był blisko takiego triple dobule. TO się zdaża, ale że aż 9? Gratulacje za 18 z 20. I nie pokazuję tutaj że ch**jowo grają, tylko system działania ligi do takiej maszynki. Pokazali choć jedną jego stratę? Nie. A było ich 9. Rozumiesz Dante o co mi chodzi, czy mam się bardziej rozpsiać?

Nie nie rozumiem tego po jakiego grzyba w highlightach wygranego meczu mają pokazywać stałe na LBJ. Gdzie tak media krytykowały kogokolwiek, Derrick Rose większość sezonu ma więcej TO niż asyst i nie było pojedynczego artykułu na ten temat. I owszem jak przegrywali to była zwracana uwaga na TO LBJ

doskonale pamiętam co się działo w odniesieniu do innych w "internetach" jak ktoś był blisko takiego triple dobule.

Jeśli w trakcie meczu stajesz się rekordzistą w ilości podań wśród forwardów prześcigając Pippena to naprawdę mało kto zawracałby sobie dupę 9 stratami. No może Gdyby Cavs przegrali i grali słabo ostatnimi czasy. Ale wygrali i ostatnimi czasy grają świetnie.

BTW John Wall miał 8 strat w 34 minut (wychodzi gorzej niż 9 na 39 Lebrona) i ktoś robi z tego hałas?

TO się zdaża, ale że aż 9?

9 też się zdaRZa

Nie nie rozumiem tego po jakiego grzyba w highlightach wygranego meczu mają pokazywać stałe na LBJ. Gdzie tak media krytykowały kogokolwiek, Derrick Rose większość sezonu ma więcej TO niż asyst i nie było pojedynczego artykułu na ten temat. I owszem jak przegrywali to była zwracana uwaga na TO LBJ

aż taki słaby wg Ciebie jest Lebron, że porównujesz go do Rose'a? ;]

Jeśli jakiś gracz jest w zasadzie twarza obecnej NBA to bardzo dobrze, ze promuja jego dobre zachowania. To chyba norma, dzieki temu NBA ma tylu fanów na całym świecie, a nie tylko w Stanach. Dzięki temu jest nas na forum wiecej, a nie mniej, bo mlode pokolenie jara sie NBA bardziej niż Euroliga itd. itp.

Jak w Mercedesie wyjdzie wadliwy model to nie piszą w katalogu samochodowym, ze jest to ich najlepszy i najdrozszy model z calej oferty, ale warto zaznaczyc, ze wczoraj mielismy jednorazowa wpadke i wyszla mala seria z pierdzacymi silnikami. ;)

Nawet jesli nie jestem fanem danego koszykarza, to chce zeby liga miala zawsze takiego pupilka, ktorego zawsze bedzie dopieszczac, tak jak kiedys Jordana, teraz LeBrona.

Wygrany, ok ale po prostu uderzyła mnie ilość również akcji det do pokazanych cle. Sam musisz przyznać, że dalekie to od obiektywizmu, a służy promocji. I jak Borys napisał, jest twarz to się ją promuje. Mnie tylko za bardzo rzuciło się to w oczy, bo pewnie chłopaki z motor city walnie się przyczynili do tych 9 start, chciał bym to zobaczyć w skrótach jak to zrobili, że tyle krwi mu napsuli a tu kupa. Cacy wszystko. Niczym cenzura. A porównanie Róży do LBJ, szczególnie w obliczu dzisiejszej nowiny jest mało trafne ;).

Na szczęście w dobie internetu ściągnę sobie mecz i z czystą przyjemnością dojdę do tego jak oni te 9 start na nim wywalczyli, bo raczej nie podejrzewam go o potykanie się o własne nogi, czy gubienie piłki w prostym koźle. Choć pewnie zaraz się znajdą tacy co coś wrzucą, że i takie cuś się mu zdarzało ;). Dawać Panowie.

zdaRZa

Zdarzyło się to przed kawą ;)

LBJ ma najlepszy pod wzgledem talentu (no moze top2 z Bulls) support na wschodzie po sprowadzeniu 2 wysokich shumpa i jr.

Ale sęk w tym, że w finale się gra z kimś z zachodu.

Tak, na serio. Bo doskonale pamiętam co się działo w odniesieniu do innych w "internetach" jak ktoś był blisko takiego triple dobule. TO się zdaża, ale że aż 9? Gratulacje za 18 z 20. I nie pokazuję tutaj że ch**jowo grają, tylko system działania ligi do takiej maszynki. Pokazali choć jedną jego stratę? Nie. A było ich 9. Rozumiesz Dante o co mi chodzi, czy mam się bardziej rozpsiać?

http://bkref.com/tiny/3goeS

Możesz mi opisać szerzej co się takiego w internetach działo przy pozostałych 14 przypadkach. Ba co było przy przypadkach, kiedynp. Curry to tripple double skompletował?

No ja polecam przypomnieć sobie co ludzie pisali na tym forum po tym jak 36 letni Kobe po stu kontuzjach miał 9 strat.Szyderstw nie było końca ;).

Swoją drogą pytanie do fanów Lebrona zupełnie bez żadnej prowokacji marnej,ciekawi mnie to po prostu-Czy jesteście w końcu zadowoleni z supportu?Jak oceniacie Mozgova,dalej macie go za bezużytecznego klocka?Blatt też zaczął fajne zagrywki rozrysowywać i coraz lepiej to wygląda...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.