Skocz do zawartości

Cleveland Cavaliers 2014/15

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Miłość powróciła do Minnesoty,było trochę buczenia,ale w sumie bez większych emocji ten powrót,Kevin zrobił swoje 14p 17zb :) show skradli LBJ (36p) i Wiggins(33p ) Wilki walczyły jeszcze na początku 4Q,ale w końcówce Cavs odjechali zaliczając 10 win z rzędu...Lorenzo Brown grał przez 47:55 :D taka ciekawostka

Lorenzo Brown grał przez 47:55 :grin: taka ciekawostka

I zdobył w tym czasie cały jeden punkt. Aczkolwiek do Horacego i Dennisa trochę mu brakuje: http://www.basketball-reference.com/boxscores/199211110CHI.html

http://www.basketball-reference.com/boxscores/199311100PHO.html

Edytowane przez KRTW

Cavs wreszcie wyglądają jak drużyna a LBJ jak MVP. Co cieszy to świetna obrona w tych 10 wygranych meczach. Sixers oczywiście do pyknięcia. Potem poważny test z szalejącymi ostatnio Clippers. Cavs raczej Hawks nie dogonią ale z taką grą 2nd seed jest możliwy.

Cavs wreszcie wyglądają jak drużyna a LBJ jak MVP. Co cieszy to świetna obrona w tych 10 wygranych meczach. Sixers oczywiście do pyknięcia. Potem poważny test z szalejącymi ostatnio Clippers. Cavs raczej Hawks nie dogonią ale z taką grą 2nd seed jest możliwy.

taaa

zobaczymymy na ile taka gra się utrzyma 

ja bym się wstrzymał z otwieraniem szampana

a Wiggins pokazał Cavs co stracili i jak bardzo przepłacili białego gościa który tylko zbiera i czasem jakieś 3 walnie

Zawsze mnie ciekawi skąd ten zarzut do Love'a że nie zbiera. Facet nawet w tym sezonie biera prawie 27% piłek na swojej tablicy, w karierze jest to prawie 30%. Imo to jedna z niewielu rzeczy do których nie można się u niego przyczepić.

Nie zbiera tylko sępi na zbiórę zostawiając niekrytego swojego zawodnika - to jest spora różnica. Tak niektórzy zaczęli narzekać, że Gortat zaczął słabiej zbierać, ale porównajcie sobie ile Marcin contestuje rzutów w porównaniu do Kevinka, to jest przepaść.

Sępi czy nie, facet ma tyle innych wad a ludzie czepiają się tego co robi dobrze. Ktoś lepiej contestuje, ktoś box outuje, ale Kevin biera naprawdę dobrze.

A gortat to niech się weźmie w garść bo ostatnio jest niestety słabiutki. Szczególnie, że nawet contested rbs love ma wyzsze od niego

Sępi czy nie, facet ma tyle innych wad a ludzie czepiają się tego co robi dobrze. Ktoś lepiej contestuje, ktoś box outuje, ale Kevin biera naprawdę dobrze.

A gortat to niech się weźmie w garść bo ostatnio jest niestety słabiutki. Szczególnie, że nawet contested rbs love ma wyzsze od niego

A kto pisze, że Love nie zbiera? O ile wiem to właśnie jeden z jego niewielu atutów...

A kto pisze, że Love nie zbiera? O ile wiem to właśnie jeden z jego niewielu atutów...

no dokładnie obok trójki to jedyne co potrafi 

edit: no jeszcze ma te swoje touchdown pass przez całe boisko po zbiórce ale to raz na trzy mecze mu wychodzi?

Edytowane przez devilnevercry

zniewaga trenera to poziom cancera i nic tego nie zmieni.

Nie udzielałem się zbytnio na tamten temat ale dla mnie od początku to po prostu było coś co bardziej wyglądało na zniewagę trenera niż było nią w zamierzeniu Jamesa i nie nadawałem temu większego znaczenia. Cavs wyglądają dość dobrze jak na zespół, w którym cancer gra 37 minut na mecz.

Nie udzielałem się zbytnio na tamten temat ale dla mnie od początku to po prostu było coś co bardziej wyglądało na zniewagę trenera niż było nią w zamierzeniu Jamesa i nie nadawałem temu większego znaczenia. Cavs wyglądają dość dobrze jak na zespół, w którym cancer gra 37 minut na mecz.

Widać tamta afera podziałała mobilizująco, a po dodaniu niezłych grajków zespól zaczął wyglądać naprawdę mocno i patrząc na formę innych ekip za kilkanaście dni powinni wskoczyć na 2 miejsce w konferencji i pozostać tam do końca sezonu regularnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.