leeewy Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 To było tak niedawno, frajerzy, teraz będą go witać z otwartymi ramionami i najchętniej zrobiliby mu nawet laskę, masakra, zero szacunku do takich ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jeśli teraz wróci do Miami, to spalą mu nie tylko koszulki, ale i chatę w Ohio. Najbardziej żałośni w tym wszystkim są chyba Melo i Bosh, czekający na decyzję króla. Zero szacunku do samych siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Kibic jak to kibic - już się nakręcił, bo 142 różnych i jedynie prawdziwych sursów podało, że James pierdnął w Vegas, a jego bąk doleciał aż do Cleveland i z tego powodu podpisze tam kontrakt. Dla mnie to co się dzieje przekracza granicę absurdu i nawet trochę mi szkoda Jamesa, bo o ile desyżon jeden można było rozegrać lepiej, tak to co się teraz dzieje to tylko i wyłącznie wina mediów, które dodatkowo dla zaognienia sytuacji wciągają w to wszystko innych zawodników. Jak widać po reakcjach tutaj, czy na innych portalach zwiazanych z koszem, nskutecznie im idzie to nakręcania spirali nienawiści. Edytowane 11 Lipca 2014 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A moim zdaniem najśmieszniejsi są ludzie, którzy sami to (i siebie) nakręcają, a później krytykują. W sumie przed samą decyzją też napędzają wydarzenie głównie poprzez krytykę. Bez takich ludzi nie byłoby wielkiego halo. To nie jest coś, co powinno spędzać sen z powiek, szczególnie gdzieś na obrzeżu Europy, oddalonym o tysiące kilometrów od miejsca akcji. "Polska to część Rosji?", chyba tak to było. Czatowanie na decyzję na twitterze itp. jest co najmniej śmieszne. Ludzie dają się robić w bambuko i chłoną wszystko, co im podadzą media. A sam LeBron na durniach odświeżających teraz bez przerwy jego stronkę robi kasę, pomyślcie chwilę, po co to jest przeciągane. $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A Czy Wy potrafilibyście w jedeń dzień podjąc decyzje co do reszty kariery(ostatnie 4-5 lat w prime).Czasami rezygnują z kilakunastu baniek dla większej szansy zdobycia tytułu.Chcą po prostu nie żałowac decyzji i byc jej pewni.To media tylko podsycają i bombardują nas niusami o nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A teraz serio Pierwsza telewizyjna szopke krytykowalem bo i krytyki wymagała, ale teraz? Co takiego zlego robi James? Spotyka sie z Rilesem a jego agent szpera na rynku? So what! Mamy FA, jakiegokolwiek FA, ktory aktualnie nie jest pod kontraktem. Co taki gracz robi? Sprawdza rynek pod kątem tego co dla niego najlepsze Żadnych tv shows z tego nie robi, gada z klubem. Myslisz sobie- facet szuka, moze ciut za dlugo ale to dopiero poczatek offseason, pełen luz A teraz to samo robi James. Swiat oszalał, F5 co minute bo może cos wiadomo. Epitety ze frajer buc wiazdeczka O ile ktos podchodzi do tego z przymrużeniem oka to ok, ale na niektórych serwisach ludziom pognily chyba mózgi Facet do tej chwili nie zrobil nic za co powinien byc hejtowany, no moze poza niedotrzymaniem obietnicy o not3, not4 itd ale to juz temat na inna dyskusje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jeśli teraz wróci do Miami, to spalą mu nie tylko koszulki, ale i chatę w Ohio. Najbardziej żałośni w tym wszystkim są chyba Melo i Bosh, czekający na decyzję króla. Zero szacunku do samych siebie. a co to LeBron się do Chicago, LA czy NYK wybiera, że jego "decision" ma związek z tym co zrobi Melo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mac Opublikowano 11 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Najbardziej żałośni w tym wszystkim są chyba Melo i Bosh, czekający na decyzję króla. Zero szacunku do samych siebie. To, że Lebron wstrzymuje Melo i Bosha z decyzją ma sens. Ale kto w takim wypadku wstrzymuje Jamesa?? Jak dla mnie za cały ten harmider odpowiada Utah Jazz. Najpierw rok temu nie dali maxa Haywardowi, oferując mu śmieszne 50/4 (równie dobrze mogli dać mu z liścia). Pozostałe kluby poczuł cień szansy na podpisanie Gordona, to poskutkowało Jego licznymi odwiedzinami w różnych klubach. Niby jest oczywiste, że Mormoni wyrównają Jego kontrakt, ale do póki tego nie zrobią, istnieje realna obawa, że przeniesie swoje talenty na Wschód, co mocno zaburzy dotychczasowo spokojny rozkład sił w tej konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Nie wiem co tu się odpierdala. Serio szukacie jakichś "winnych", bez znaczenia czy w osobie LeBrona czy tych słynnych mediów? Nie chcecie czytać o pierdach LeBrona w vegas to nie klikajcie, nie będziecie klikać to przestaną o tym pisać i tyle. Ja absolutnie nie widzę niczego złego ani w zastanawianiu się Jamesa ani w otoczce medialnej która przecież w równym stopniu nakręca kibiców jak i jest przez nich nakręcana. Wkurza mnie tylko grupa forumowiczów narzekających "dla zasady", "bo jak sobie nie ponarzekam to mnie w krzyżu boli/z dupy śmierdzi". Dajcie spokój Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak dla mnie za cały ten harmider odpowiada Utah Jazz. Najpierw rok temu nie dali maxa Haywardowi, oferując mu śmieszne 50/4 (równie dobrze mogli dać mu z liścia). Czyli 50/4 rok temu to liść wymierzony w twarz Haywarda, a 63/4 po sezonie, w którym pobił praktycznie każdy swój rekord kariery w zdobyczach, grając w najgorszych na zachodzie Jazz, to wg niektórych najbardziej przepłacony gracz offseasonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czyli 50/4 rok temu to liść wymierzony w twarz Haywarda, a 63/4 po sezonie, w którym pobił praktycznie każdy swój rekord kariery w zdobyczach, grając w najgorszych na zachodzie Jazz, to wg niektórych najbardziej przepłacony gracz offseasonu? Mówi Ci coś Evan Turner w Phili?Tam też był kozakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Chodzi mi o porównanie 50/4 - kpina, a 63/4 rok później - też kpina, ale w drugą stronę.Nie mam ochoty rozmawiać o tym, czy na któryś z tych 2 kontraktów zasłużył bardziej. Edytowane 11 Lipca 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jeśli teraz wróci do Miami, to spalą mu nie tylko koszulki, ale i chatę w Ohio. Najbardziej żałośni w tym wszystkim są chyba Melo i Bosh, czekający na decyzję króla. Zero szacunku do samych siebie. Bosh chce z nim grać, więc czeka co on zrobi. Co do Melo to racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 @josephnba pelna zgoda! LBJ nie robi niczego zlego. Hejty rodza sie z frustracji, wszyscy chca, zeby JUZ cos sie dzialo. Sam jestem zwiedziony tym, ze jeszcze nic nie wiadomo o tych najwiekszych gwiazdach, ale spokojnie sobie czekam. To ich ZYCIE. Ich KARIERY i RODZINY. A dla nas to czesto po prostu fajna paczka gosci do gry w 2k15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czyli 50/4 rok temu to liść wymierzony w twarz Haywarda, a 63/4 po sezonie, w którym pobił praktycznie każdy swój rekord kariery w zdobyczach, grając w najgorszych na zachodzie Jazz, to wg niektórych najbardziej przepłacony gracz offseasonu? Serio nie wyłapałeś ironii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Podejrzewałem.Natomiast pomijając już ironie, żarciki - 50/4 to byłby dobry deal dla Haywarda wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Serio nie wyłapałeś ironii? Niektórzy rodzą się bez rąk albo nóg a on bez poczucia humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Przecież Melo nie czeka na decyzję Lebrona i ma na nią wyjebane. Chodziło o szopkę by dostać maxa od Rileya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Oczywisie ze chodzi o kase, przypuszczam ze nawet forum ma jeden z lepszych okresow ever wiec Nike, Lebron czy wszystkie inne storny typu Yahoo czy Realgm musza zarabiac krocie. Wracajac to troche smutne ze James wstrzymuje cale sensowne FA Niektórzy rodzą się bez rąk albo nóg a on bez poczucia humoru. Jak widac w przyrodzie nic nie ginie i niektorzy rodza sie z nadmiarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi