Skocz do zawartości

Los Angeles Clippers 2014/2015

LAF

Rekomendowane odpowiedzi

Oho, czuję aromat krzyżowanych mieczy.

Na tę chwilę - uwzględniając support, doświadczenie i umiejętności - to BG ma lepiej. Czy Paul robi z BG lepszego grajka? Machanie fiutem na poziomie tematu z pewnego forum "Czy Nash czyni innych graczy lepszymi". Generalnie bez sensu. 

Unibrew jest blisko umiejętności kołtuna - jestem nawet pewien że w ciągu roku osiągnie indywidualnie jego poziom. Defensywnie indywidualnie - nawet bym lekko go postawił przed Blake`iem. Ale za całokształt chwilowo Blake jest do przodu. Ta sama sytuacja jak było hasło "Czy McDyess jest lepszy niż Kemp". Czas pokazał, że taką dysputę można rozjechać na pierdyliard frontów.

Pijta mnij kawy.

Jeśli to pomoże zakończyć tą dyskusje - to tak.

A mogłeś po prostu podać argument jakiś tam.

Odpuście już. Którykolwiek. A mimo wszystko niektórzy nadal swoje. Ja też nie lubię przegrywać i odpuszczać ale czasami jest jak w tej przypowieści o świni w błocie i mocowaniu się z nią. Dochodzi się w pewnym momencie do wniosku, że świni się to całkiem podoba. 

Nie piję ad persona..

Oho,

Unibrew jest blisko umiejętności kołtuna - j. Defensywnie indywidualnie - nawet bym lekko go postawił przed Blake`iem. Ale za całokształt chwilowo Blake jest do przodu. 

oho...

tak jak jestem fanem OBU na dzien dzisiejszy poziom obrony UniB jest KOSZMARNY....

ile on totalnie odpuszcza pod swoim koszem nie widziałem na taką skalę u gracza takiego kalibru

do tego koszmar wprzejmowaniu

pdefense1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=DXX5xTsubx0#t=25

pdefense2.jpg

pdefense4.jpg

a tu całość ocałym zespole

http://www.noladefender.com/content/why-pelicans%E2%80%99-defense-so-bad

w osobie AD dziś jest IMO nawet gorzej bo widziałem z 10 akcji w stylu Andrei B

Tu bym raczej na całkoształt nieudolności pelikanów zrzucił takie babole. W kwestii powyższych wrzutów wiem, że bronię nieobranialnego - ale w kontekście łącznie 6 spotkań Davisa, które widziałem w obecnym kalendarzowym, taka obstrukcja nie była permanenta. Trust me :D

I nie, nie uważam że jest tuzą defensywy. Do tego jeszcze daleko.

Davis broni tragicznie i Ely wykładał staty które to potwierdzamy a test oka ostatnio dal jeszcze gorsze efekty jak w 3 akcjach z rzędu Davis nie zrobił kompletnie nic aby ruszyć do gracza ataku... w tym zachowaniu jest gorszy od Bonnera tylko na szczęście jest czarny, dłuższy, wyższy, szybszy i silniejszy...z uwagami co do trenera to zgoda choć lubiłem Montegoo jako gracza spurs to nie widzę u niego szlifow Popa zbytnio...

Edit: zespół jest tragiczny w takim stopniu jak twój lider... jeżeli D jest żałosna a masz taki centerpiece to coś nie halo i zjednym i

Podana niżej wypowiedź spowodowała, że z człowieka jako istoty ludzkiej jestem zwyczajnie dumny z tego, co macie na środku. W różnych środowiskach się obracałem, również przez chwilę pośród ludzi co to myśleli by być bardziej świętym od papieża. Więc raz jeszcze - z czysto ludzkiego podejścia gratuluję Wam Jordana.

DeAndre Jordan: Nowadays, you won’t catch me without a copy of the Bible wherever I go, but my faith doesn’t make me a preacher?—?and it doesn’t give me license to push my views on anyone else. There are countless examples of intolerance, anger and polarization all around us, and religion, sadly, often is a basis for them. That’s upsetting to me because God teaches us to love and accept one another. Last year, when Jason Collins bravely opened up to the world about his sexuality, later becoming the NBA’s first active gay player, I felt a tremendous sense of kinship with and admiration for him. You see, through Christ, I am able to accept those who may be different than me, and embrace them regardless of the judgments other people make. 

Jak to jest, że Clippers grający w ośmiu(!!) a do tego pozbawieni top10 Blejka wygrywają ze Spurs w pełnym składzie?? Mieli się systematycznie osuwać i nawet drżeć o PO. Przereklamowany ten Rivers, nie ma co.

Grali w siedmiu, nie przesadzajmy z nazywaniem kebaba koszykarzem.

cp3 wniósł czynienie innych lepszymi na totalnie inny level. Zobaczcie co, u Jego boku zagrał znany powszechnie na tym forum  Austin  rivers:

https://www.youtube.com/watch?v=Do5r3wXlJh8

p.s brawa dla nowego trenera Sacto, który do tego dopuścił :)

Edytowane przez mac

oczywiscie clips sa slabsi bez  griffina ale blake w tym sezonie ma wyjebane na zbiorki na obrone mial zawsze . wiec zostaje wlasciwie tylko scoring do zastapienia (tak w skrocie ) .  playmaking i drybling pomijam bo to tylko fajne dodatki u pfa. Przy takim kreatorze jak paul dosyc latwo jest przeniesc niektore akcenty na innych zawodnikow  w rs bez problemu da sie to zrobic. IMO bardzo dobrze ze griffin meczy caly czas J . bedzie jak znalazl na PO .  Griffin mimo swojej atletyki nie jest w stanie grac regularnie po0stupu przeciwko z-bo , splitterowi, czy innemu bogutowi , oczywiscie pisze to w kontekscie po bo jechanie davidow lee czy innych millsapow  w rs jakos mnie nie bawi