Skocz do zawartości

Oklahoma City Thunder 2014/15

Straight Edge Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

Upon further review by the NBA, Thunder guard Russell Westbrook did not record a triple-double  on Sunday against the Heat, according to the South Florida Sun-Sentinel.

Westbrook had one of his rebounds taken away, leaving him with nine instead of 10. Therefore his final stat line was 12 points, 17 assists and nine rebounds. Westbrook has totaled nine triple doubles this season.

Może gdyby to było jego pierwsze TD od jakiegoś czasu to by to go nie grzało ale kiedy widzi jak ludzie jarają się jego boxscorem to nie ma gracza, który by się oparł pokusie zdobycia kolejnego TD, a co za tym idzie kolejnej, jeszcze większej fali ochów i achów.

Mnie się wydaje, że on nie wie podczas meczu jakie ma dokładnie staty, ale spoko, może macie rację.

tu akurat o Durancie i Martinie, ale mysle, ze dobrze obrazuje to jaka jest swiadomosc zawodnikow nt wlasnych statsow podczas trwania meczu

http://www.mvp-magazyn.pl/najbardziej-chytry-plan-w-tym-sezonie-nba/

Edytowane przez rw30

Na pewno bardzo chce, wczoraj podczas timeoutu nawet sobie wziął piłę i rzucał leciutko spod kosza w normalnych ciuchach. Widać, że mu mocno brakuje gry, ale wydaje się, że ten sezon będzie musiał odpuścić. Ja tam się jeszcze łudzę, że może jakoś się go uda wskrzesić na PO razem z Ibaką i powalczyć z GSW, ale mimo wszystko patrząc dalekosiężnie, to wolę Duranta zdrowego na dalsze lata (nawet jeśli miałby zdecydować o odejściu z OKC), niż teraz go żyłować, jeśli coś z tą stopą jest nie tak.

A przewaga na #9 faktycznie zrobiła się bezpieczna, ale właśnie teraz Thunder mają 3 ciężkie wyjazdy do San Antonio, Utah i Phoenix. Jeśli udałoby się wyciągnąć 2 zwycięstwa to już naprawdę byłoby coś. Realistycznie – w tak okrojonym składzie, nawet 1 win w tych 3 meczach mnie zadowoli.

A jak dla mnie to chłopaki się właśnie dogadali. Westbrook powiedział do Duranta "Bro, zobacz jak nakurwiam. Jak uda mi się bez Ciebie i Ibaki wejść na 7 spot, albo chociaż ten 8, w międzyczasie notując kolejnych 9 TD's będę miał prze osiągnięcie. Chcę mieć ten fejm, chce zobaczyć co mogę zrobić w PO na mocarnym zachodzie "w pojedynkę". Ty już sam pograłeś w PO, teraz moja kolej. To nam pomoże dogadać się co do przyszłości - potrzebujemy się nawzajem czy lepiej będzie jeśli nasze drogi się rozejdą i spotkamy się w finałach ?"

Edytowane przez Findek

Find, w sumie bym się nie zdziwił. tak po męsku - jest szansa na miszcza nawet z wykurowanymi Ibaką i Durantem w tym roku? Niekoniecznie. Jest szansa na PO z odpoczywającymi SI i KD? Duża . Solo acty Westa z EK u boku podbijają szansę na MVP w tym roku? Podbijają. Jak KD wróci teraz to może się to zmienić? Kukwa, pewne, że się zmieni. I tyle tego tak między nimi dwoma samcami alfa.  

Jeżeli Durant faktycznie obawia się, że wcześniejszy powrót po kontuzji mógłby mu nabruździć w dalszej karierze i otrzymaniu sutego kontraktu wysokości 200 mln dolarów za rok ? Jeżeli nie czuł się dobrze grając z niedoleczoną nogą i wie, że nie da z siebie wszystkiego w ewentualnych PO, przy tej intensywności ? Nie jest to wcala taka nieprawdopodobna teza.

A Brooks mediator pewnie siedział i kiwał głową. Dla niego to bezpieczna opcja, bo teraz powiedzą, że jest cudownym kołczem bo mając samego Westbrooka wszedł do PO w pełnym kontuzji sezonie. Gdyby miał kompletny team i wjebali przed finałami poleciałby na zbity ryj.

Edytowane przez Findek

Wiesz, same shit był z D`Antonim. Wieli kołcz bo wchodził do po, walczył jak Lew Judy mimo grania pod koszem tuzami typu Kurt czy Diaw. by miał full opcję to by taki sam wynik uznano za lypę i niedoróbkę. 

Ale trza oddać, że parszywiec Kanter im się wpasował malinowo. W przyszłym roku, jak nikt focha nie jebnie i będą mieli takie same roto na 4/5 - jako kibic Pho wyczuwam otry wpierdol dla swoich milordzie.

SAS pokazali jak się gra w koszykówkę a nie w hero ball, obrona w OKC na chwilę obecną nie istnieje, jedynie o zbiórki ma kto powalczyć. Na obwodzie jest kompletna posucha w defense. Teraz widać jak słaba bez Duranta jest Oklahoma i Ci wszyscy co pisali, że powinni go wytransferować w lato póki jest coś wart, powinni się rozpędzić w stronę ściany. Mimo wszystko, Russ - dziękuje za te emocje, które towarzyszyły jak zbierałeś TD.

Edytowane przez kp11