Skocz do zawartości

Oklahoma City Thunder 2014/15

Straight Edge Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

@devilnevercry @LBS

tak tylko luźno wtrąciłem się w dyskusję, jesteście na forum dużo dłużej, znacie się pewnie lepiej, generalnie rozumiem o co wam chodzi, także nie będę się wpierdalać na Jana.

Wracając do OKC to jestem mega ciekawy jak im to teraz wszystko wyjdzie, wątpię żeby Brooks potrafił to ogarnąć.
Mam nadzieję, że nic w tym sezonie nie ugrają i Durant po sezonie podziękuje, da buzi na pożegnanie Westrookowi, coachowi strzeli w pysk, odleje się na biurko GM'a, wydupczy żonę właściciela klubu i wzorem starszych kolegów powie 'I'm coming home' i przeniesie się do DC.

Wall-Beal-Durant-Nene-Gortat to zdecydowanie team, który chciałbym oglądać

Ja gdzieś czytałem, że bóle stopy u Duranta to normalne po takiej operacji i nic złego się nie dzieje, natomiast jakoś trudno mi to zrozumieć i w to uwierzyć. Gdyby to się działo od samego początku to ok, ale przecież minęło już sporo czasu od jego pierwszego powrotu a ból pojawił się dopiero teraz, moim zdaniem ewidentnie świadczy to o jakimś przeciążeniu. Dziwię się, że OKC mając Westbrooka w takim gazie a do tego nie walcząc już w regularze właściwie o nic (PO mają w kieszeni a do wejścia do TOP4 raczej marne szanse) nie starają się oszczędzać Kevina, to już Kerr, którego drużyna z dużą dozą prawdopodobieństwa spotka się z OKC w I rundzie, postąpił dużo bardziej racjonalnie w All-Star Game, redukując minuty Duranta (nawet, jeśli dostał wyraźne wytyczne od samego zawodnika).

@devilnevercry @LBS

tak tylko luźno wtrąciłem się w dyskusję, jesteście na forum dużo dłużej, znacie się pewnie lepiej, generalnie rozumiem o co wam chodzi, także nie będę się wpierdalać na Jana.

Wracając do OKC to jestem mega ciekawy jak im to teraz wszystko wyjdzie, wątpię żeby Brooks potrafił to ogarnąć.

Mam nadzieję, że nic w tym sezonie nie ugrają i Durant po sezonie podziękuje, da buzi na pożegnanie Westrookowi, coachowi strzeli w pysk, odleje się na biurko GM'a, wydupczy żonę właściciela klubu i wzorem starszych kolegów powie 'I'm coming home' i przeniesie się do DC.

Wall-Beal-Durant-Nene-Gortat to zdecydowanie team, który chciałbym oglądać

Sytuacja jest jednak taka ze durant jest pod kontraktem jeszcze przez kolejny sezon i jesli zarzada trejdu wczesniej to albo pojdzie za innego franchise albo za wagon pickow do sixers.

Co do stopy duranta to kij go wie, okc nie puszcza info w eter.

Ale KD to nie jest jakis pionek na minimalnym kontrakcie, ma swoich ludzi i ma tez swoich lekarzy (tak jak russ ktory sie operowal w LA z wlasnego wyboru). Gdyby mialo sie cos spaprac to postawilby sprawe jasno i nikt w okc by nie fikal i nie zmuszal go do ryzykowania.

Edytowane przez ness

Durant dzisiaj znów nie gra i trzeba sobie w Charlotte radzić bez niego. To zaczyna być coraz bardziej niepokojące i nie mówię tutaj tylko o kwestii tego sezonu i ew. walki o mistrzostwo, ale również o tym, że coraz więcej znaków zapytania będzie się pojawiać co do dalszej kariery Kevina. 

Durant dzisiaj znów nie gra i trzeba sobie w Charlotte radzić bez niego. To zaczyna być coraz bardziej niepokojące i nie mówię tutaj tylko o kwestii tego sezonu i ew. walki o mistrzostwo, ale również o tym, że coraz więcej znaków zapytania będzie się pojawiać co do dalszej kariery Kevina. 

trade his ass

http://espn.go.com/nba/story/_/id/12364783/kevin-durant-oklahoma-city-thunder-sidelined-having-foot-procedure

Trochę niepokojące wieści dla kibiców Thunder. Pamiętam te powroty Minga i nadzieje, że tym razem to już na dobre, Za każdym razem spotykało mnie rozczarowanie. Mam nadzieję, że w końcu się wyleczy. Nie wiem po co mu było to całe all-star i wnioskując z jego wypowiedzi o tym, że może zagrać 1 na 1 o to miejsce w składzie, zależało mu na tym. Lepiej było odpocząć.

Gdyby wiedział, że coś jest nie tak, to pewnie by nie grał. Po prostu podczas rehabilitacji miały się pojawiać bóle od czasu do czasu i Kevin oraz sztab medyczny pewnie nie traktowali tego, jako coś nadzwyczajnego w przypadku tego urazu.

Teraz już nie może być mowy i jakimś szybkim powrocie – trzeba to porządnie naprawić, z myślą o karierze Duranta, a nie tylko o obecnym sezonie.

W sytuacji drużyny nie może się wiele zmienić – ósme miejsce na ten moment wydaje się dość pewne i trzeba podchodzić do kolejnych meczów z jak największym zaangażowaniem. Westbrook sprawia w ostatnim czasie fantastyczne wrażenie i myślę, że jeśli będzie chętnie współpracował z resztą ekipy, to będzie dobrze.

Z tyloma ciekawymi zawodnikami Brooks może grać setki setów ofensywnych.....ciekawe ile bedzie grał ich w PO?

Lepiej grać kilka skutecznych.

i po raz kolejny oddali typa na s5 w każdym z innych zespołów, kosztem schematu w którym w s5 wchodził...rookie, brawo

A o co tutaj chodzi? Bo namieszałeś i ciężko zrozumieć. Możesz wyjaśnić?

Edytowane przez barcalover

Reggie Jackson robi różnice po obu stronach parkietu, umie zmienic tempo gry, haruje w defense.

Kanter  będzie czwartym wysokim w rotacji.Jak Mitch McGary będzie grał tak jak ostatnio to Enes POWINIEN zostać piątym.

Edytowane przez Allen35

Reggie Jackson robi różnice po obu stronach parkietu, umie zmienic tempo gry, haruje w defense.

Yhy.

Kanter  będzie czwartym wysokim w rotacji.Jak Mitch McGary będzie gra tak jak ostatnio to POWINIEN zostać piątym.

Łał, nie wiedziałem, że aż tak popłyniesz :)

Pozdrawiam w takim razie!