Skocz do zawartości

Oklahoma City Thunder 2014/15

Straight Edge Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

@devilnevercry

A kto powiedział, że znalazłem sobie kozła ofiarnego? Bo ja na pewno nie, dodając że nikogo nie obraziłem. Mało tego, przeczytaj post cały, raz jeszcze na spokojnie a nie wyrywaj zdania z kontekstu co Ci leży aby się przywalić niczym 460 darmozjadów w naszym sejmie do tego co Ci pasuje. Ja w przeciwieństwie do innych nie nabijam sobie postów, bo tytuły fajne super-star, hall of fame itp. Przesłania nie potrafisz wyczuć? Nie komentuj. Moja zdrowa zasada.

LAF jest wiernym kibicem LAC i nie hejtuje go w żaden sposób. Wręcz przeciwnie - szanuję bo jeśli jest wiernym kibicem od lat sporo się wycierpiał szorowania dna przez LAC latami. Poza tym, skoro ma twórczość popartą ciekawymi stronkami niech spróbuję do tego dorzucić picki aby dyskusja mogła być ciekawsza i do rozwinięcia. 

A i jeszcze jedno. Jakoś nie mam potrzeby wpływać na forum dla wyjaśnienia. Gdybym to chciał zrobić, robił bym to już od prawie 3 lat od momentu jak Was czytam. A z tego co wiem forum służy do wyrażania swoich opinii. Więc póki są ok i póki moderator nie załatwi mi bana na chamstwo, czepialstwo ( którym to forum wręcz ocieka ) wszystko jest ok. To że widzisz liczbę 61 przy postach nie znaczy że koleś z liczbą 2442 ( czytaj - Ty ) będzie mnie ustawiał.

Nie ten adres.

Edytowane przez Eld

Nie obrażam się , ale nie potrzebnie o tym Jackosonie i Denver pisałeś.

Ale ja z tym Denver na serio. Mają fajnych grajków. Nie sądzisz że nie udało by się coś dogadać na linii OKC-DEN-LAC? Czy nawet ktoś inny np BOS? Z udziałem picków oczywiście.

Dawać mi tu LAFa i jego stronkę do zabawy z tradeami. Zobaczymy co wymyśli za RJ :smile:. Może coś z Denver LAF? Albo Twoimi ukochanymi Clippers. Paula możecie oddać :grin:. Coś dorzucimy do Jacksona. Perkins i future pick z 2138 roku może być?

Przeczytaj sobie pięć razy własny post i pomyśl jak ty byś go odebrał. Dla mnie jest on jednoznacznie dyskredytujący LAFa, a do tego jeszcze chciałeś sobie podkręcić bekę jego kosztem. Jak widzisz nie chcemy tu takich złośliwych docinek w stosunku do tego usera.

Nie ten adres.

ktos mi wyjasni co temu Durantowi odpierdala? Najpierw mowi ze nie chce Lopeza w druzynie, a teraz pretensje do calego swiata mediow wlasiciela i udawanie bycia skurwielem?

Tez mnie gosciu zaczyna wnerwiac, ale mi to smierdzi jakas zagrywka marketingowa, chyba stoi za tym Nike. Dostal kilka baniek extra, za zmiane wizerunku. Ktos tu tez wrzucal chyba nowa reklamowke Nike, gdzie lansuja Duranta na zlego gansta.

Tak jaknawet goscia lubilem to od momentu jak dostal mvp i jego przemowy to jakos zaczyna mnie irytowac, szczegolnie teraz

Przeczytaj sobie pięć razy własny post i pomyśl jak ty byś go odebrał. Dla mnie jest on jednoznacznie dyskredytujący LAFa, a do tego jeszcze chciałeś sobie podkręcić bekę jego kosztem. Jak widzisz nie chcemy tu takich złośliwych docinek w stosunku do tego usera.

Nie ten adres.

Wszystko fajnie, popieram zakaz personalnych docinków, ale jak ktoś ciśnie Rappara to wszystko jest ok?

Nie jestem żadnym obrońcom uciśnionych, podałem jego przykład tylko dlatego, że wszyscy wiedzą, że macie swoją własną wojenkę. 

Raper jak zdążyłem się już ogarnąć na forum - ma przejebane z zasady. To raz. Też tak kiedyś miałem póki mi jajka nie obrosły pleśnią.

Borys, widziałeś dobrego gangsta ? Coście się tak do Duranca dojebali, chłop mądrze gada. A gadać czasem trzeba. Nagonka jak za czasów draftu co to z niego ludzie jajca robili że ma bench press 130 lbs i chu i go zmaiotą a Oden skill wise dominator penis z granitu. Where u at, mister Odyn?

I przestańcie już beczeć że to tamto sramto, deadline się zbliża, prażyć popkorn, wstawiać pikolo do zamra i czekać powrotu Garnetta do Minny.

Nie ten adres.

I to mówi ten co się od nich powstrzymuje. Szczególnie do wspomnianego Rappara a i paru z tego forum zrezygnowało przez docinki. LAF się nie obraża i mam nadzieję, że tak tego nie odebrał. Dziwne tylko że w innym wątku jak ktoś go mocno pocisnął że pier**oli a dupą nie rusza jakoś nagonka się na osobę pociskającą nie zrobiła.

Równi i równiejsi? 

I widać, że co poniektórzy mają problem z joke resistance. Ehhh.

Jak dla mnie trade z OKC na plus pod warunkiem, że Jackson podpisze z nami przedłużenie, bo inaczej szkoda D.J., który gra bardzo dobrze ALE pod warunkiem że wychodzi w s5, bo z ławy idzie mu słabiej no i generalnie potrzebuje minut - ten trade do oceny po sezonie.

Za mało widziałem Jacksona w akcji ale wydaje się, że to shooting first pg, nie wiem jak broni - choć pewnie lepiej od D.J. czy Jenningsa, napiszcie coś o nim

rozwiń

Poszedł według mnie w ilość nie jakość.

D.J. - mam wrażenie, że ten gość potrafi grać dobrze tylko w Chicago.

Steve Novak - jego prime już dawno przeminął.

Kyle Singler - według mnie nie rozwija się i brakuje mi talentu.

Enes Kanter - nie wypowiem się, bo Utah nie oglądam w ogóle.

Oddane picki - chyba nie trzeba tłumaczyć.

Jedyny plus to pozbycie się Perka.

Poszedł według mnie w ilość nie jakość.

D.J. - mam wrażenie, że ten gość potrafi grać dobrze tylko w Chicago.

Steve Novak - jego prime już dawno przeminął.

Kyle Singler - według mnie nie rozwija się i brakuje mi talentu.

Enes Kanter - nie wypowiem się, bo Utah nie oglądam w ogóle.

Oddane picki - chyba nie trzeba tłumaczyć.

Jedyny plus to pozbycie się Perka.

DJ to solidny backup PG dla WB z trójką. 

Novak to elitte 3pt shooter na PF, który w kluczowym momencie może wejsc na minutę i zrobić robotę.

Kanter to pierwszy gracz OKC, ktory potrafi sobie cos wykreować pod koszem.

Bench : DJ, Waiters, Lamb, Jones, Singler, Nowak, Kanter, przy tym co mieli robi rozpieprz.

Jedyny minus tej wymiany jest taki ze brooksowi zajmie pol sezonu, zeby wymaglowac sensowne rotacje, a do PO (albo wakacji) zostalo troche mniej.

Reggie jackson byl przez 80% obecnego sezonu jebanym cancerem. Jesli boli was ze rw holuje gale, malo rozgrywa i oddaje rzuty z nieprzygotowanych pozycji i uwazacie rj za wartosciowe uzupelnienie pistons to zatesknicie przy nim za joshem. Fakt ze svg jest w 2 poziomy lepszym trenerem niz brooks, moze jakos do chlopaka dotrze, moze trejd i jasna sytuacja przynajmniej na te kilkanascie gier mu w tym pomoze. Moze i tak, w okc byl po prostu syfem w obecnym sezonie. 

Pozbycia sie perka o jakies 2 lata za pozno nie bede chwalic, zreszta juz do niego tesknie ;)

Augustine potrafi 2 rzeczy w offensywie ktorych nie potrafil (w tym sezonie albo i ogolnie) jackson. Rozgrywa gale i potrafi cisnac za 3. Nawet jesli nie potrafi tak sie wkrecac pod kosz jak rj to mala strata gdyz jackson w tym sezonie zaliczyl jakies 5 drive'ow i 2 paczki (czytaj tyle co srednio w jednym meczu w sezonie zeszlym). Bal sie polamac, wolal robic konkurs fadeaway z 6m na spole z waitersem. 

W obronie DJ moze byc nawet i kolkiem i tak nie bedzie gorszy od jacksona, reggie nie przejmowal sie takimi pierdolami jak defens w nba za to nie placa maxa ;s

Novak raczej nic nie pogra. 

Singler powinien cos pograc bo potrafi cisnac troje czego okc bardzo brakuje i potrafi costam w defens czego nie potrafi novak. 

Co do kantera to jestem na tak. Do grania z ibaka jak zalazl. Ibaka broni i sieka jumpery, kanter mieli pod koszem i stara nie posrac sie w team d. Ciekawe co bedzie z adamsem jak wroci po kontuzji.

Za cancera i perka doszedl porzadny backup pg wyrobnik na backup 2/3 (albo i na s5 sg) do tego chlopak ktory sie marnowal w jazz.

Nie wiem jakie picki oddal presti i szczerze mowiac nie interesuje mnie to. 

Z pkt widzenia osobowego wymiana na bardzo na plus.

Z drugiej strony dotychczas trejdy prestiego okazywaly sie dosc mierne w dluzszej perspektywie, ale nawet jesli nie trafili losu na loterii to nie jest to trejd degradujacy druzyne. 

Edytowane przez ness