Ballas Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 nie ma co, Thomas poczuł ze musi wziąsc wszystko na klate i gra jak z nut, Boston jak złapie kozackie picki i Thomas sie z nimi dogra to Boston może mieć młody, efektowny (efektywny tez) roster i jesli wszystko dobrze pójdzie w przyszłym roku zobaczymy zielonych w PO. 35 zwyciestw dla Bostonu jest w zasiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ma ktoś pod ręką rozpiskę jak radzą sobie drużyny w b2b? Wydaje mi się, że Boston może sobie radzić naprawdę świetnie w tym względzie, bo jeżeli mnie pamięć nie myli to wygrali ostatnie kilka spotkań "na drugi dzień". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 jeśli chodzi o cały sezon to są: 8-5 a w ostatnich 10 spotkaniach w b2b są: 3-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 27-36 Nawet ja się nie spodziewałem, że z Rondo aż taki cancer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dzisiejszej wygranej chyba nikt się nie spodziewał, w końcu Thomas nie grał, Bradley dopiero co wrócił. A i tak nieźle to wszystko wyglądało. Piękna zagrywka przy and-1 Smarta i jakoś się udało. Nadal nie chce mi się wierzyć w PO, ale takie mecze jak ten z Grizz zdecydowanie nastrajają pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Szkoda 4 porażek, z czego aż 3 z lutego/marca, najpierw 26 pkt przewagi z GSW, potem z Magic nie wiadomo co... i z LAL, a wczesniej 121-120 z CLE, jakby tak siadly 3 zwyciestwa to bilans 30-33 albo nawet 31-32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 C's po części są sami sobie winni. Oglądałem ich ze 3-4 mecze w środku sezonu, gdzie wyraźnie było widać, jakby się podkładali. Gdyby nie to, być może byliby już w ósemce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 C's po części są sami sobie winni. Oglądałem ich ze 3-4 mecze w środku sezonu, gdzie wyraźnie było widać, jakby się podkładali. Gdyby nie to, być może byliby już w ósemce. Raczej po prostu nie potrafili znaleźć sposobu na zamknięcie meczu, co ostatnio zdecydowanie lepiej im wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 C's po części są sami sobie winni. Oglądałem ich ze 3-4 mecze w środku sezonu, gdzie wyraźnie było widać, jakby się podkładali. Gdyby nie to, być może byliby już w ósemce. Matek jako ekspert od podkładania w temacie o Lakers - rzuciłbyś jakimś konkretem? Bo coś słabiej oglądałem C's w środku sezonu, ale chętnie się przyjrzę tym 3-4 spotkaniom, w których Zieloni się podłożyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Dokładnie tak jak mówi Cloud. Boston wreszcie znalazł sposób na zamykanie meczy a tym sposobem jest pozyskanie Thomasa, który jeśli chodzi o zamykanie i przejmowanie meczu jest po prostu świetny. Do tego Bradley, który jak dostanie piłke w kluczowym momencie gdy na zegarze jest kilka sekund do zakończenia meczu to trafi patrz : vs Lakers, Wizards czy tak jak dzisiaj vs Memphis. Najbardziej szkoda tych przegranych z Lakers, GSW no i ostatnio z Orlando. Teraz przed Celtics naważniejsze mecze bo z bezposrednimi rywalami, którzy walczą o 8 miejsce.Za 2 dni z Pacers a w nastepnym tygodniu Hornets, Nets. A po drodze są jeszcze mecze z NYK , 79ears, Miami, Pistons z którymi można spokojnie wygrać i jeszcze bardziej polepszyć sobie bilans. Edytowane 12 Marca 2015 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 M.in. głupie wyprowadzanie piłki, podawanie przez całe boisko w końcówce przez ręce (gdy mieli małą stratę lub remis), co kończyło się łatwą stratą punktów. Szczególnie rzuciło mi się to w oczy w wykonaniu Smarta. Zresztą - była wtedy o tym jakaś gadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 C's po części są sami sobie winni. Oglądałem ich ze 3-4 mecze w środku sezonu, gdzie wyraźnie było widać, jakby się podkładali. Gdyby nie to, być może byliby już w ósemce. Może wtedy jeszcze Aigne myślał poważnie o pozyskaniu Townsa .W kazdym razie,gdyby nie ta wymiana z Thomasem,Jerebko i Datome,to dalej byśmy udawali że próbujemy wygrywać.Teraz po prostu jest komu te mecze wygrywać.Sam Thomas to był mega ruch,a i jeszcze 3/4 składu przy nim jakby odżyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 pogratulować realizmu w Celts!!! ktoś chyba pomyślał i zobaczył, że jest EWENTUALNIE - 4 mega graczy z pozycji pewnego top#4 a potem nie ma znaczenia czy masz pick #6 czy #12 a konkurencja NYK 76ers Lakers Minny okazała się za "mocna" (co najmniej 10-15 wygranych Bostonu już więcej) więc grają swoje mimo że Sully odpadł.. nie wpędzają młodzieży w kompleksy przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jak dobrze patrze to z rondo celtics nieli tempo na 30W a vez niego na 38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 M.in. głupie wyprowadzanie piłki, podawanie przez całe boisko w końcówce przez ręce (gdy mieli małą stratę lub remis), co kończyło się łatwą stratą punktów. Szczególnie rzuciło mi się to w oczy w wykonaniu Smarta. Zresztą - była wtedy o tym jakaś gadka. No jasne, wiem o co chodzi. Tylko wciąż się zastanawiam czy masz taki konkret, czy piszesz bo tak Ci się wydaje/kojarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 jeżeli ktoś ma zrobić błąd w stylu o jakim pisze @matek to właśnie brałbym takiego Smarta jako dobry przykład... kto ma robic takie straty jak nie Smart? Dobrze że robi to w RS niż jak...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jak dobrze patrze to z rondo celtics nieli tempo na 30W a vez niego na 38 Nie zarówno wtedy jak i teraz wg wszelkiej maści predykszyn mieli kurs na 35 zwycięstw ( no doba z Rondo mieli na 33,6 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Bradowi na PG pasuje facet któremu dobrze siedzi 3.Teraz wreszcie dostał kogoś,kto mu pasi pod koncepcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 tam gdzie Datome , tam kibicuje. jest szansa aby go przedłużyli? tercet jerebko-datome-olynyk wygląda wyjebanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 tam gdzie Datome , tam kibicuje. jest szansa aby go przedłużyli? tercet jerebko-datome-olynyk wygląda wyjebanie ;] O Jerebko coś chyba było wspomniane, że Celtics są zainteresowani(mogę się mylić), ale o Datome chyba nic(też nie gwarantuję). Ja tam za dobre pieniądze bym ich zostawił, bo wkomponowali się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi