LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ktoś już obalał mit o Pierce'ie jako GTG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ktoś już obalał mit o Pierce'ie jako GTG. Przynajmniej miał jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Przynajmniej miał jaja. My bad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Chodzi mi po prostu o to, że nawet jak Pierce nie był dobrym GTG, to i tak był 100razy lepszym niż wszyscy co teraz grają w Celtics. Do tego był KG i Allen, a teraz jest zespół, który w końcówkach nie wie co robić, wszyscy wyglądają jakby się po prostu bali. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Najbardziej boli to, że gra moze sie podobac ale 4 kwarty są totalnie kaplicą... Boston jest najgorszą druzyną w tym sezonie jeśli chodzi o strate pkt'ów w 4kwarcie, średnio tracą w tej kwarcie 28 pkt. Jeszcze raz, ogolnie gra sie moze podobać ale nie wiem czy to jest pech czy co ale praktycznie wszystkie przegrane mecze w tym sezonie są tylko i wyłącznie przez kiepskie końcowe minuty meczu. Edytowane 28 Listopada 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Rondo to dzisiaj chyba postawił jakieś hajsy na Bulls, bo widać było że bardzo zależy mu na przegranej ( 4 kwarta to majstersztyk w jego wykonaniu) Im szybciej go wyjebią tym lepiej, bo nie można budować drużyny na gościu,który nie potrafi rzucać, a samym nabijaniem asyst tego nie nadrobi. Edytowane 29 Listopada 2014 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Rondo wali wszystkie końcówki, nie tylko tą. Na siłę chcę pokazać, że może być GTG, a nim nie jest i nie będzie. Na końcówki jest kompletnie nieprzydatny, czekam jeszcze aż zacznie się hak a Rondo, bo jego FT to jakaś parodia. Nie rzuci, nie wbije pod kosz, bo będzie w najgorszym dla rywali wypadku faulowany i tak nic z tego. Chyba nikt nie ma zamiaru budować drużyny na Rondo, może być niezłym uzupełnieniem jako 2 - 3 opcja, ale mam nadzieje że nie w Bostonie. Liczę na rozwój Smarta i wymianę Rondo, jak nie w tym roku to za rok lub dwa przy rozsądnym kontrakcie w offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Rondo wali wszystkie końcówki, nie tylko tą. Na siłę chcę pokazać, że może być GTG, a nim nie jest i nie będzie. Na końcówki jest kompletnie nieprzydatny, czekam jeszcze aż zacznie się hak a Rondo, bo jego FT to jakaś parodia. Nie rzuci, nie wbije pod kosz, bo będzie w najgorszym dla rywali wypadku faulowany i tak nic z tego. Chyba nikt nie ma zamiaru budować drużyny na Rondo, może być niezłym uzupełnieniem jako 2 - 3 opcja, ale mam nadzieje że nie w Bostonie. Liczę na rozwój Smarta i wymianę Rondo, jak nie w tym roku to za rok lub dwa przy rozsądnym kontrakcie w offseason. Szybko się łamiesz Regis. Nie wydaje Ci się, że tyle rzutów to nie jest część nakreśleń Stevensa? Jakby trafił dwa rzuty więcej byłoby close game. Pisanie, że Rajon grał, żeby przegrać jest żenujące. Mówimy o ostatnim członku teamu Wielkich Mistrzów, który przelał swoją krew za zielone barwy. Gdyby taki mecz zagrał CP3 to napisali byście, że prawie pierdolnął TD. Edytowane 29 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Szybko się łamiesz Regis. Nie wydaje Ci się, że tyle rzutów to nie jest część nakreśleń Stevensa? Jakby trafił dwa rzuty więcej byłoby close game. Pisanie, że Rajon grał, żeby przegrać jest żenujące. Mówimy o ostatnim członku teamu Wielkich Mistrzów, który przelał swoją krew za zielone barwy. Gdyby taki mecz zagrał CP3 to napisali byście, że prawie pierdolnął TD. Nikt meczu CP3, gdzie on zrobił 8 pkt na skuteczności 4/13 nie określi dobrym. NIKT. 9-33, pace na poniżej 20% winów, gwiazda jak ja pierdolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Gdzie to napisałem geniuszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 9-33, pace na poniżej 20% winów, gwiazda jak ja pierdolę. Nie wciskaj mi tego swojego jadu bo spłoniesz. Rondo to top15, gwiazda dla konesera, albo gimba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Rappar dlaczego Ty zawsze wciskasz komuś coś, co wgl nikt inny nie napisał albo nie miał na myśli o.o ? Jakies kompleksy masz? Edytowane 29 Listopada 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Szybko się łamiesz Regis. W jakim sensie? Nie wydaje Ci się, że tyle rzutów to nie jest część nakreśleń Stevensa? Jakby trafił dwa rzuty więcej byłoby close game. Ale nie trafił. Rondo łamie zagrywki rozpisane przez Stevensa, vide ostatnia akcja z Cavs. Ja nie mam nic do niego, fajnie się go ogląda. Nie wierzę, że dostanie po sezonie mniej niż 15-16 baniek. To trochę dużo jak dla mnie przy założeniu że Smart rozwinie się prawidłowo, poprawi trochę rzut za 3. Smart ma dobry przegląd pola, jest świetnym obrońcą, lepiej pasuje do systemu Stevensa i wtedy Rondo wydaje mi się zbędny. Już wcześniej pisałem, że nie ma sensu wymieniać go za piłki, lepiej podpisać wymienialny kontrakt i wymienić jak Smart się sprawdzi, a wartość jego samego będzie względnie wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Rondo łamie zagrywki rozpisane przez Stevensa, vide ostatnia akcja z Cavs. czy ja wiem, mieli grać picka z Sullingerem, ale Cavs to świetnie wybronili switc***ąc, przez co Rondo miał naprzeciw Mariona i niewiele mógł zdziałać. edit: switc***ąc no bez jaj Edytowane 29 Listopada 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Czuje że dziś Celtics pykną SAS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Żadnemu zawodnikowi w lidze nie życzę tak bardzo zdrowego sezonu, jak Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tak grającego Rondelka można oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jest szansa na ładny W streak teraz, i wyjscie na 0.500 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Myślę, że warto to odnotować. Boston na tą chwilę jest w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Uzbierało się już trochę. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi