angie#25 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Parsons nie jest słabym ogniwem i jeszcze swoje pokaże, gorzej z Powellem.. rzadko piszecie o T.Chandlerze nie bez powodu mówią, że to najbardziej niedoceniany gracz.. czy ktoś wspomniał, że Dirkus jest 7 w rankingu strzelców i goni Shaqa?ciekawie zapowiada się spotkanie z bullsami! jak oceniacie szanse dallas w tym starciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 ciekawie zapowiada się spotkanie z bullsami! jak oceniacie szanse dallas w tym starciu? Szanse są spore bo Chicago jest w sporym dołku. Na dzień dzisiejszy Mavs nie powinni się specjalnie nikogo obawiać, może poza GSW, Atlantą no i Spurs oczywiście Co do "Dirkusa" to dla większości te awanse na alltime liście nie mają większej wartości bo liczy się obecny sezon, a przede wszystkim PO. Dirk nie musi nam i nikomu innemu już nic udowadniać, swoje miejsce w historii ma zaklepane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dirk wyszedł na homofoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Najlepszy komentarz do gry Parsonsa w tym sezonie w Mavs... Kucio, gdzie jesteś?! jak drużyna ma iść w playoffy bój za takim liderem, który nie szanuje kolegów oraz dziennikarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tak odchodząc od tego śmiesznego tematu wywołanego przez paru śmieszków powyżej, to chciałbym powiedzieć, że jestem bliski odwołania słów krytyki o Rondo, ale poczekam z tym jeszcze trochę czasu. Póki co nie wygląda na taką nędze jak w Bostonie więc kto wie. Jeszcze przyjdzie czas, że będe musiał powiedzieć, że Rondo zostął ogarnięty przez Ricka : ) Dlatego na opluwanie Rondo zgody u mnie nie będzie nigdy, a jak przejdzie do drużyny z choćby dwoma koszykarzami na obwodzie - będziecie siedzieć cicho, ja w to wierzę. Chcę w to wierzyć. Właśnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Kucio, gdzie jesteś?! jak drużyna ma iść w playoffy bój za takim liderem, który nie szanuje kolegów oraz dziennikarzy? don't blame him. He's an alien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Z tym mikrofonem to nie pierwszy raz: 10 sekunda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jestem i mówię, że o wiele fajniejszy photobombing niż te co były w Miami : ) Dirk nic, a nic nie traci z europejskiego poczucia humoru, a jeśli Ty sprowadzasz sprawę pohotobomby do coach bumpu to o czym ja mam z Tobą lorak gadać? Tak Cię to boli, że ktoś LeBrona krytykuje? : > Tak odchodząc od tego śmiesznego tematu wywołanego przez paru śmieszków powyżej, to chciałbym powiedzieć, że jestem bliski odwołania słów krytyki o Rondo, ale poczekam z tym jeszcze trochę czasu. Póki co nie wygląda na taką nędze jak w Bostonie więc kto wie. Jeszcze przyjdzie czas, że będe musiał powiedzieć, że Rondo zostął ogarnięty przez Ricka : ) no też po cichu liczyłem że jeśli to wypalić to tylko dzięki Carlise chociaż jeszcze zobaczymy, tak czy siak Mavs z nim na ławce zawsze będą się w PO lcizyć, super to pokazał rok temu w meczach ze Spurs, które tak naprawdę sprawiły że SA musiało się troche napocić o ten tytuł a nie pójść jak po swoje w tym roku mogą być jeszcze groźniejsi, ale nie wiem czy przebiją bardziej utalentowane ekipy i wygrają te 4 mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jestem i mówię, że o wiele fajniejszy photobombing niż te co były w Miami : ) Dirk nic, a nic nie traci z europejskiego poczucia humoru, a jeśli Ty sprowadzasz sprawę pohotobomby do coach bumpu to o czym ja mam z Tobą lorak gadać? Tak Cię to boli, że ktoś LeBrona krytykuje? : > Co jest fajniejszego w tym? Tam obie strony brały w tym udział i dobrze się bawiły. Tu reakcja-mina Parsonsa jest jednoznaczna chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Zwycięstwo nad Portland przekonywujące jakbym miał deja vu z finaów z Miami. Mavs mogą być groźni gdyż w Play offs liczą się go-to-guye a ich jak wiadomo w Dallas nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 czemu Lillard krył Dirka????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Nie zagłębiałem się w playbook Mavs ale może oni potrafią zagrywkami tak zajebiście generować mismatche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dirk nie bardzo lubi grac na niskich, ale Lilard to juz była przestada. Na pewno mavs maja pare fajnych akcji dla Nowitzkiego w izolacjach w takiej strefie gdzie kryć go musi obwodowy. Co do zwyciestwa nad Portland to wcale nie takie przekonywujące, choć zryw w czwartej kwarcie faktycznie prawie jak w finałach z Miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Imo to właśnie przez to, że Lillard go krył w dużym stopniu Dallas wygrało, rozumiem switchowanie, ale to była przesada jak on sięgał niemcowi do pasa. Generalnie to bardziej PTB przegrało niż Dallas wygrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Co z Chandlerem i Ellisem? Wie ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Chandler na bank nie zagra dziś, a Monta nie wiadomo. Znając życie zagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Pechowo wyszło, w 1 kwarcie z clippersami i bez rondo chandlera i monty mozna bylo spokojnie isc spać albo co innego porobic bo byli bez zadnych szans. Jordan 27 rebsow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Amare jestem ciekaw czy Carlise go trochę ogarnie, co o tym sadzisz Roger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Póki co szukają dostawcy gaśnic. A tak na serio taki weteran na ławkę play-off team zawsze się przyda, byle by w zdrowiu był. Choć jak dla mnie dalej poza Chadlerem prosi się tam o jakiegoś C na 8-10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wiadomo, że chciałoby się jakiegoś C, który potrafi bronić, ale trzeba grać tym co jest. Amare spokojnie może pretendować do miana nowego Brandona Wrighta, imo dobry ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi