kolek23 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 czyli co, Sixers bez żadnego 1st roundera na parkiecie w przyszłym sezonie? TANKAPALOOZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Magic and Sixers are also swapping future picks in this deal, including a 2017 1st. Getting final details now. ok teraz ma to jakiś sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Sam Hinkie wnosi tanking na zupełnie inny poziom, bijąc poprzedniego mistrza, Sama Hinkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Jahil Okafor... jeszcze tylko 12 miesiecy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Za rok 76ers pewnie wezmą kolejnego centra, Okafora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nie rozumiem po co była ta szopka z wymianą Sarica za Paytona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Macie swojego Hinkiego, kapuśniak zywkły. Sorry, może w 2 rundzie kogos wezmiecie do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 kolejny pg w minnesocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 jesli harris ostanie sie do 16 to sie wkurwieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 lavine kolejny zachwycony... i tak ma lepszą minę ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) hahaha czy ja dobrze widziałem LaVine tak skomentował wybór: Fuck Me! z Kalifornii do Minnesoty też by mi się nie podobało Edytowane 27 Czerwca 2014 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 LaVine wyglądał jak przyćpany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 lavine kolejny zachwycony... i tak ma lepszą minę ode mnie nie przesadzasz? Dwa słowa - Joel Embiid! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Może Sarić skusi się jednak na grę tankowanie w Philly w tym sezonie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Trade: Sixers receiving Dario Saric, 2017 first round pick. Magic receive Elfrid Payton, and maybe a 2015 second rounder, per Zach Lowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Fajny live draft - z best available - ma draftexpress: http://www.draftexpress.com/ Ściągawka bardzo pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Sota rok po roku bierze busta z UCLA Ale i tak 76 ers nikt nie przebije Payton + MCW jezu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 https://pbs.twimg.com/media/BrGR1OwCcAAn7xw.jpg:large Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Też bym się wkur... jakby kazali mi przeprowadzać się z LA do Minneapolis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zwracam honor GMowi 76 ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi