Maciek9020 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Multiple sources say @WojYahooNBA will break some stories tonight. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Multiple sources say @WojYahooNBA will break some stories tonight. Dobra cicho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wojnar coś ćwierka,że Gordon będzie raczej wybrany przed Randle...jak dla mnie szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Vonleh spada szit, tego się obawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dobra cicho... dżołku nie wyczułeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Analitycy na espn powiedzieli ze Jordan w sezonie 85/86 mial zlamanie w tym samym miejscu co teraz Embiid. Jak dla mnie to troche przewrazliwienie tym ze prospects grajacy pod koszem, konczyli kariery szybciutko. Ja bym nie wachal sie wydraftowac Joela z jedynka, raz sie zyje a ryzyko ze wezmiesz busta zawsze jest tym bardziej ze mozesz miec drugiego Hakeema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dajcie spokój z tym Wojnarem. Chcecie sobie psuć przyjemność z oglądania aby dowiedzieć się czegoś kilka minut wcześniej to tak zróbcie, ale mam prośbę i pewnie nie tylko ja- aby tego co Wojnar napisze nie wstawiać tutaj na forum od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Co za różnica,jak nie chcecie spoilerów to po co ten temat,albo po co w ogole go czytacie?Oglądajcie w spokoju i tyle . Vonleh spada szit, tego się obawiałem Dużo go oglądałeś?Mam wrażenie że to będzie raczej gość od obrony,a w ataku będzie troche ciężko...Dobrze to widze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że LAL w najgorszym razie wezmą Gordona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Co za różnica,jak nie chcecie spoilerów to po co ten temat,albo po co w ogole go czytacie?Oglądajcie w spokoju i tyle . Dużo go oglądałeś?Mam wrażenie że to będzie raczej gość od obrony,a w ataku będzie troche ciężko...Dobrze to widze? Powiedziałbym, że przeciętny po obu stronach, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 o kotrej silver oglasza 1st pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 chcialbym exuma do lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 o kotrej silver oglasza 1st pick? za 10 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zajebiście Maciek,zajebiście...Mam nadzieje że zostanie Smart,jest na to szansa przy opcji że 4 i 5 miejsce jest dla Gordona i Exuma,mam nadzieje że Celtics nie wezmą Smarta mając Rondo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Co za różnica,jak nie chcecie spoilerów to po co ten temat,albo po co w ogole go czytacie?Oglądajcie w spokoju i tyle . Ten temat jest po to, żeby komentować dokonane(!) wybory, a nie czytać spoilery Woja. Jak ktoś chce wiedzieć wcześniej, to niech śledzi jego profil, ale niech nie psuje zabawy innym. A i nie wiem, jak inni, ale pisze tu głównie o pickach, a nie wymianach, bo te akurat są często bardzo pomocne w rozumieniu dokonywanych wyborów. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez LeCrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 dziwne ze Vonleh spada Ponoć Utah rozwaza tylko 3 nazwiska Smart/Vonleh i Gordon przy czym teraz o Smarcie najgłośniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wiggy pójdzie z jedynką, Embust do Magic, Smart do Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Vonleh ma słabe decision making i niskie bball IQ. Stąd spadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 dziwne ze Vonleh spada Ponoć Utah rozwaza tylko 3 nazwiska Smart/Vonleh i Gordon przy czym teraz o Smarcie najgłośniej Dla mnie dziwne to było, że był tak wysoko plasowany przez cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Niech sobie biorą tego Vonleha,moge dopłacić :] Embiid raczej nie zostanie do wyboru Magic,kto wtedy z nr 3?Exum do Phily mając MCW?Bezsens.Exum śmierdzi bustem na kilometr,jeszcze gorzej niż Embiid. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi