Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2014/15 Quo Vadis

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

i tyle na temat szans awansu na 5seed. Mieli dwa dni przerwy zeby pokonac takich deciaków,za to dzisiaj b2b w MIL,a własnie sie powoli konczy ten łatwiejszy okres w kalendarzu SAS.Ale na szczescie wyeksplatowanie sezonem widac tez czasem u liderów tabeli więc raczej są szanse na utrzymanie 7 miejsca.OKC i NOP tez mają swoje problemy.

1. Oddawaj avatar, albo go usuń
  2. Zmień nick lub go usuń
  3. Już nie jesteś fanem spurs
  4. Żegnam

AD. 1 Nic Ci do tego

AD, 2 Ani mi sie sni

AD. 3 Nie tak szybko. Dopóki Duncan I POP (zwlaszcza ten drugi) razem pracuja dopoty uwazam sie za kibica Spurs. Kibica, który nigdy sie nie bal powiedziec tego co mysli nt. swojego klubu. Fanatycznych kibicow nigdy nie rozumialem...

AD. 4 Zegnam

Edytowane przez duncan_24

tak na chłodno:

SAS się wykazali:

#1 dramatyczne trafianie na 38% z FG i 21% za 3...

#2 z takimi tuzami jak Amudsron, Adsrich, Sralakin i SRarngranii przegrano deseczkę 50:49 oddając 15 piłek na swojej desce??? i przegrać na dokładkę przede wszystkim bloki 10:5... co ciekawe obok drewnianego Splitera ( dostał 3) popisali się Parker (3)/Mills/Cory (2)...

jak możne dać sie zablokować Andrei 3 razy czy Larkinowi 2?

(mogło być w sumie gorzej bo z Pelicans zrobił kiedyś 6 bloków

#3 jak można z taką antykoszykówka grając dostać w teczke  asystami 22/17???

no podoba mnie się takie komplikowanie tabeli....

bym zapomniał pochwalić za dogrywkę:

1/9 z gry

3 straty

4 punkty

5 minut

12 posiadań 1 akcja skuteczna

toć są lepszi od:

uid_9b254c37654177bd037c281c9a067a651360

510827_031204_HP21_4.jpg

Edytowane przez ignazz

Ktos jeszcze wierzy w b2b?

Dwa frajersko przegrane mecze, najpierw z Cavs a teraz z druzyna ktora powinna grac gdzies przy granicy z Kanada, a nie w MSG.

Ja tez prosze chociaz o te 50 zwyciestw zeby streak byl jeszcze dluzszy.

Chociaz ja tam nadal sie nastawiam na to ze w PO skory tanio nie sprzedadza, nie Spurs.

AD. 1 Nic Ci do tego

AD, 2 Ani mi sie sni

AD. 3 Nie tak szybko. Dopóki Duncan I POP (zwlaszcza ten drugi) razem pracuja dopoty uwazam sie za kibica Spurs. Kibica, który nigdy sie nie bal powiedziec tego co mysli nt. swojego klubu. Fanatycznych kibicow nigdy nie rozumialem...

AD. 4 Zegnam

Słabe te Twoje pkt.

Ja miałem lepsze :onthego:  

Wagony wagonami ale Andrzej i chłopaki Przema zrobili mi kupon jak wuj. 16,5 pkt Bargsa granicą opłacalności przedsięwzięcia.

Manu ma wciąż problem z kostką, granie z Mil ma d2d

Stary znajomy, Jack Haley co trzymał w ryzach m.in. Rodmana, zmarł wczoraj.

Louis Labeyrie - w kręgu zainteresowań Popa. Prawa do niego są w posiadaniu NY od czasu ostatniego draftu (57 pick bodaj).

Czyli jak obydwaj odejdą to już nie będziesz ich kibicem i wsiądziesz do innego wagonika? 

Wátpie, aby pojawil sie ktos lub cos co na nowo rozpaliloby moja milosc do NBA. Chce zobaczyc definitywne przejscie SAS w stan spoczynku. A potem.. znajdziemy sobie inne hobby,

Słabe te Twoje pkt.

Mozliwe. Moje bylo prawdziwe, Twoje bylo wyrazem urazenia kibicowskich uczuc.

Ktos jeszcze wierzy w b2b?

Ja wierzę bo

Leonard z Greenem to wciąż najlepszy duet obrońców na obwodzie jacy są w tej lidze

Bo wciąż San Antonio to solidna obrona nie super dobra ale długo grali bez Kawhi

Bo Pop czasem kombinuje jak koń pod górkę aby dojechać  w zdrowiu do PO bo Hca jest pomocne ale nie niezbędne. A zdrowie i obrona już prawie zawsze tak

Czyli jak obydwaj odejdą to już nie będziesz ich kibicem i wsiądziesz do innego wagonika? 

Wátpie, aby pojawil sie ktos lub cos co na nowo rozpaliloby moja milosc do NBA. Chce zobaczyc definitywne przejscie SAS w stan spoczynku. A potem.. znajdziemy sobie inne hobby,

Słabe te Twoje pkt.

Mozliwe. Moje bylo prawdziwe, Twoje bylo wyrazem urazenia kibicowskich uczuc.

Nie insynuuj bo Twa mylność Ciebie zgubi.

Obraziłeś ducha walki teksańskich Ostróg i musiałeś za to zapłacić. Opcja - poddajemy sie nie istnieje dla mnie, a więc punkty które zainicjowałem jak najbardziej są na miejscu i prosze ich mi nie degradować do przepychanek kibicowskich :)  

Will Perdue przebija wszystkich.

Nie znam :)

ja pi****le myslałem, że chociaż Pop da odpoczac Duncanowi czy Parkerowi, a tu widze, ze oni grube minuty grali

akurat w tym momencie Parker nie ma od czego odpoczywac, a właśnie grać by odzyskać formę.

A to jest to coś złego? Ty np kibicujesz NYK, których ja też bardzo lubiłem za czasó Pata Ewinga. W tym momencie nie widze jednak żadnego powodu by im jakoś mocniej kibicować (ale rozumiem, że ktoś takowe posiada). Spora częśc osób, kibicuje zawodnikom bardziej niż klubom i to ich bardziej wiąże. Z SAS jest ten problem, że tam jeden zawodnik i to dość dobry gra właśnie cały czas w tym klubie.

No może to i odpowiedni moment aby Pop wyciągnałe "soft card". Drzewiej takie zabiegi przynosiły rezultaty, ale nie pamiętam tak póznego jej wyciągnięcia.

Niech wyciągnie MVPattiego, to jest to czego tej drużynie brakuje.

Ja wierzę bo

Leonard z Greenem to wciąż najlepszy duet obrońców na obwodzie jacy są w tej lidze

+1 Edytowane przez mac