Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2014/15 Quo Vadis

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Po tym poście mógłbyś być ofiarą swej propozycji :smile:

Nie znasz mojego adresu - szukaj gdzieś indziej zaspokojenia 

:P

Bardzo mnie zastanawia taki wpis Przema. Tym bardziej ze pora dnia jeszcze wczesna mimo piątku ;-) Skala sukcesów może zaskakiwac

A mnie nie.

On zawsze coś dziwnego może pierdolnąć w zasadzie znikąd.

Timmey teraz kazdy sezon będzie brał jako błogosławieństwo.

tak jak mówił , że będzie decydował o graniu w kolejnym sezonie tak jak bedzie miał potrzebę grania i na ile będzie miał zdrowia i motywacji. Wcześniej podkreslał, iż bedzie grał doputy koła nie odpadną i tak właśnie się dzieje. jeszcze cała druga połowka sezonu przed nami i sporo roboty do wykonania - wszytsko zdarzyć sie może , ale widząc co się ogląda i ogladać co sie widzi /czy jakoś tak/ ///sorry dwa drinki żem rypnął/// - to styka mu na 2 sezony jeszcze.

Timmey teraz kazdy sezon będzie brał jako błogosławieństwo.

ale widząc co się ogląda i ogladać co sie widzi

to styka mu na 2

Dlaczego tylko tyle? Ciekawe co z Manu, bo ten to jednak się troszkę stacza, chociaż często był to efekt tego, że musiał grać za długo z powodu kontuzji innych graczy.

BTW kogo byś widział w off-season? Idealny byłby Paul Millsap, ale ten nie ma powodów by odejść z ATL plus pewnie cała liga się będzie o niego biła, a jak wiadomo SAS nigdy w takim wypadku nie wygrywa (UTAH ma sprytny pomysł zatrudniając Jego braciszka).

Stąd liczę na jakieś mniejsze nazwiska z PF: Kyle O'Quina(RFA ale warto przepłacić),Eda Davisa, Brandana Wrighta na PF bym widział.

///sorry dwa drinki żem rypnął/// sezony jeszcze.

Przed walentynkami takie ostre picie?

Przed walentynkami takie ostre picie?

Czasami nie dzierżę rzeczywistosci i musze wejść w stan upojenia alkoholowego. Moja egzystecja wówczas staje sie bardziej do zniesienia, a Swiat wiruje:)

Co się tyczy zaś Walentynek to odpowiem Ci na to pytanie jak na stwierdzenie, że jest Świeto Dziękczynienia odpowiedział Rocky Balboa. Dla mnie to zwykły czwartek rzekł. A wiec jak oznajmniam , iż dla mnie to zwykła sobota.

• 2 tygodnie później...

Ktoś oglądał regularnie Spurs ostatnio? Jesteście w stanie krótko napisać, dlaczego San Antonio przegrało już 3 mecz z rzędu po ASW?

I jeszcze to:

Kawhi Leonard is putting up career-low shooting numbers (44/33/79) to go along with 15 points, 7.4 rebounds and 2 steals per game in his 4th NBA season. 
Edytowane przez barcalover

2015-02-26 01:05:00 won.o_JA1E.png NBA Miami Heat u Orlando Magic Zakład na zwycięzcę (US) Miami Miami 1.72

2015-02-26 02:05:00 won.o_JA1E.png NBA Los Angeles Clippers u Houston Rockets Zakład na zwycięzcę (US) Houston Houston 1.67

2015-02-26 02:05:00 won.o_JA1E.png NBA Washington Wizards u Minnesota Timberwolves Zakład na zwycięzcę (US) Minnesota Minnesota 1.77

2015-02-26 04:05:00 won.o_JA1E.png NBA Memphis Grizzlies u Sacramento Kings Zakład na zwycięzcę (US) Sacramento Sacramento 3.40

2015-02-26 04:35:00 lost.LJRn9_.png NBA San Antonio Spurs u Portland Trail Blazers Zakład na zwycięzcę (US) San Antonio Portland 2.30

Idźta w dupu pany. Jak tak dalej pójdzie, to wyjdzie, że celnie stawiałem w race to po że Spurs i Suns out kosztem Duranta i Davisa. 

Edytowane przez Elwood

grali coraz lepiej do misia,kilka lat był progres,mis jest, jest równia pochyła.Wiadomo w sumie było,ze ten rok trochę odpuszczą, ale aż tak słaba postawa jest dla  mnie szokiem. Przeciez oni nic nie przypominają siebie z zeszłego sezonu. Nie wyobrazam sobie PO bez Spurs.

Pelicans i SUns tez sie w sumie posypali, zaraz na 7seed wskoczy OKC, a w pierwszej rundzie GS....W tej sytuacji szkoda, ze w chwale TIM i Manu w czerwcu nie zawiesili butów.....ale nikomu do głowy nie przyszło ze taki spadek gry z tym składem jest możliwy

Selekcja rzutowa jest strasznie c***owa, jak maja rzucac to za duzo podaja, jak maja podac to rzucaja, Parker jak ma okazje na punkty, na floatera to podaje, Leonard sie wgl odnalezc nie moze, pogubili sie gdzie w tym systemie, kwestia czasu az z powrotem zaskocza. Rzucaja tragicznie a to wszystkie inne opcje zamyka.

Spurs upili sie mistrzostwem w czerwcu i nadal maja kaca ;]

Az sie wierzyc nie chce ze graja tak cienko w tym sezonie, spodziewalem sie ze spokojnie te 50 winow zrobia a ten wspanialy streak moze zostac przerwany, musieli by zrobic 16-9 run.

Wlasnie chcialem pisac ze po tym sezonie powinni pozegnac sie z Parkerem , ale jak zobaczylem ze za sezon 17/18 zainkasuje ponad 15 baniek to sie k**** przerazilem.

Ciezkie czasy sie dla ostrog zapowiadaja :(