ignazz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Przecież jak wole Dallas a nie "tym bardziej" Memphis to chyba jest to czytelny układ: najgorsze dla SAS jest Grizz a najlepsze Dallas. Nic nie brzmiało tak jak napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Faktycznie. Moje czytanie ze zrozumieniem kuleje, bo odczytałem to odwrotnie. Zgubiła mnie ostatnia fraza "Mem bez parkietu". Jakby rzekomo bez HCA nie mieliby być żadnym rywalem dla SAS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jak sporo spadną to oni są będąca. Jak wygrają to na mam nie ma szana Bez hca Szans Autokorekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Tymczasem Tim Duncan został graczem tygodnia Western Conference.Przyczynił sie do osiagniecia bilansu 4-0 rzucając średnio 17.3 punktu, 9.8 zbiórki, 2.5 asysty, 3.3 bloku i 1.5 przechwytu.... http://www.nba.com/2015/news/04/13/thomas-duncan-players-of-the-week/ Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 I wszystko juz jasne teraz wszystko w głowach i rękach Popa i graczy Spurs. Wygrana z NOP oznacza 2 miejsce w konferencji i serie z Dallas. Jak przegrają to prawdopodobnie 5 albo 6 seed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A i jeszcze jedno!!! Na sto procent Pop celuje w seed #2 dlatego szlifuje Cory Josepha a nie Millsa. Gdyby ustawiall się na inny seed to raczej dalej by inwestowal w firepower czyli Millsa. Doskonale wie ze para Monta plus Harris z ławki to trudny przeciwnik stąd alterego rezerwowego Dallas stawia dobrze broniacego Josepha. Millsa niestety zagroził ale cos za coś. Patty zrobił swoje z Miami i teraz wydaje się mniej potrzebny na Lillarrda-PTB/Conleya - Mem/ Curry-Livingson-GSW oraz ktoś ze wschodu Teague - Hawks i Kyrie Cavs. Widać ze obecnie poza seria z Rakietami i NOP Mills zbędny. Nie zgadzam sie kompletnie. Mills po prostu nie ma formy. Albo nie zdążył po kontuzji lub nadal za bardzo mu doskwiera. Sporą rolę w systemie spurs odgrywają rzuty z dystansu i Patty jest tutaj niezasapiony bo potrafi odpalać trójce jak Curry. CoJo z drugiej strony czekał aż wroci do rotacji - no ponad sezon to zajęło ale sie udało. Brakuje mu rzuty natomiast nadrabia defensywą i taki skład jak wcześniej wspominałem CoJo, Green, Kawhi, Boris, TD - to najelastyczniejszy i najlepszy defensywny monolit. Prawei wszystko można switchować. Więc dobrze że Joseph sie rozgrzewa na playoff, ale firepower Millsa bedzie i tak potrzebny. Natomiast dyspozycja Belinellego mnie najbardziej ciekawi. Musi sporo nadrabiać w ataku, a jak jest off to jest duuupa zzzbita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Tymczasem Tim Duncan został graczem tygodnia Nie widzę powodu, by miał kończyć karierę po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) ostatnio przyznał ze fizycznie czuje niemal najlepiej od lat.Trudno powiedziec co miał na mysli dokładnie facet który za kilka dni konczy 39,i teoretycznie jest juz daleko poza swoim prime, i poza wiekiem który wiekszosci zawodników wogóle pozwala grac w NBA na takim poziomie.zwłaszcza ze gość w tym sezonie niemal nie opuszczał spotkań.Jego koncowy etap kariery to wogóle majstersztyk by w wieku 36+ grac 3 razy z rzedu w WCF i dwa razy w finals!na tak mocnym zachodzie,i teraz bije sie znowu o mistrzostwo.Wiele osób w tym ja dopiero od niedawna nabiera wyjątkowego szacunku do Duncana,który rosnie z kazdym tak granym i konczonym sezonem Spurs.Zresztą patrząc na niego widac jakby miał dobre kilka lat mniej,swietnie zadbany organizm, i teraz dopiero wysuwa sie rzadka juz dzisiaj cecha dziadka,jest twardy jak czołg,bo minuty limitowane ale ciągle solidne i w zasadzie efektywne jakby miał 25-30 lat.Ale podejrzewam,ze jesli SAS nie wejdą do finału przynajmniej,to skonczy karierę,choc teraz widac z nim taką pasje do gry jakby mial zdobywac pierwsze mistrzostwo,a obrona tytułu dla niego to chyba w obecnej chwili to samo Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 ważnym elementem może być FAM w lato - Duncan moze zostanie skuszony jak do spurs przyjdzie Gasol lub Millsap na " one more time".. co ciekawe oboje umożliwiają grę S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 mam nadzieje ze tym razem niezaleznie od TD czy MG,bedą jakies przyszlosciowe wzmocnienia zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 ważnym elementem może być FAM w lato - Duncan moze zostanie skuszony jak do spurs przyjdzie Gasol lub Millsap na " one more time".. co ciekawe oboje umożliwiają grę S5 Gasol nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) mógł tak powiedziec bo wiedział ze SAS i tak muszą wygrac)): LOOK: Even Manu Ginobili can't believe the Western Conference playoff race Manu Ginobili tweeted this Tuesday morning. The Spurs guard, like the rest of us, can't believe how crazy the Western Conference is. Manu Ginobili ✔ @manuginobilFollow So, after 81 games looks like if... A- We win, we'll get 2nd seed. B- We lose, we'll get 6th seed. Smh. Unbelievable! #westernconference 4:11 PM - 14 Apr 2015 Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Siwy Duncan z parkinsonem i alzheimerem dalej byłby lepszy od części centrów tej ligi. Po prostu chyba kiedyś mu się odechce grać w kosza. Oby tylko jak najpóźniej, bo niewielu takich jak on już zostało. Ja wiem, że często się tak mówi i jest to na wyrost, ale w przypadku Tima NBA naprawdę nie będzie już taka sama, gdy on powie "dość". Boję się tej chwili, całe moje świadome zainteresowanie NBA wychowało się na niedoszłym pływaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Gdy wszystko wydaje sie być stracone ... Należy wyrywać kaktusowi kolec po kolcu aż w końcy zdechnie. I wiesz że to nie ten pierwszy kolec co wyrwałes spowodował jego zdechnięcie tylko przejedzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Po wrzucie Przema pękło serce. Po powyższym oczy. Po przejebanym sezonie Suns pęka dupa z żalu. I tak już do końca pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Czuj atmosferę playoff ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ostatnio przyznał ze fizycznie czuje niemal najlepiej od lat.Trudno powiedziec co miał na mysli dokładnie facet który za kilka dni konczy 39,i teoretycznie jest juz daleko poza swoim prime, i poza wiekiem który wiekszosci zawodników wogóle pozwala grac w NBA na takim poziomie.zwłaszcza ze gość w tym sezonie niemal nie opuszczał spotkań.Jego koncowy etap kariery to wogóle majstersztyk by w wieku 36+ grac 3 razy z rzedu w WCF i dwa razy w finals!na tak mocnym zachodzie,i teraz bije sie znowu o mistrzostwo.Wiele osób w tym ja dopiero od niedawna nabiera wyjątkowego szacunku do Duncana,który rosnie z kazdym tak granym i konczonym sezonem Spurs.Zresztą patrząc na niego widac jakby miał dobre kilka lat mniej,swietnie zadbany organizm, i teraz dopiero wysuwa sie rzadka juz dzisiaj cecha dziadka,jest twardy jak czołg,bo minuty limitowane ale ciągle solidne i w zasadzie efektywne jakby miał 25-30 lat.Ale podejrzewam,ze jesli SAS nie wejdą do finału przynajmniej,to skonczy karierę,choc teraz widac z nim taką pasje do gry jakby mial zdobywac pierwsze mistrzostwo,a obrona tytułu dla niego to chyba w obecnej chwili to samo Jak Spurs wygrają misia to dla mnie będzie znak równości między Timmym a KAJem w skali all-time. Zacznijcie hejty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 nie wiem jakie zdanie na ten temat mają inni (Lorak?), według mnie top3 alttime w kształcie Jordan-Russell-KAJ w kształcie obecnej ligi jest raczej niemożliwe do obalenia. gdy James czy Davis lądują w organizacjach trzeciego świata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Inna sprawa to czym było Bulls przed Jordanem i jego 6 pierścieniami. Top market? Nuh Duncan i jego wyjątkowość przez poświęcanie się drużynie mają sporo Russelyzmu, przez długi termin przydatności w konkretnej formie to przedłużenie Jabbara. A z kolei tytuły to niejago naturalna kontynuacja hegemonii Jordana. Not so easy one to beat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi