Tombou Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 tymczasem SAS wraca na 7seed,i bedzie masa walki do konca zeby je utrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kawhi nie ma zidiociałeś hejterów po prostu. To Kawhi w ogole ma hejterow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Zwycięstwo dosyć spokojne spurs ale okupione podkrecona kostka Manu. Wg. Popa 7-10 dni pauzy. Oby nic poważniejsze choć szkoda kolejny raz zepsucia rotacji. Wracalo to do normalności. Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mnie trochę wkurwia jego fryzura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 widze, ze sas jest juz na 5 miejscu a zaraz moga wyprzedzic rockets i miec hca przeciwko nim, wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Tym bardziej boli mnie ta wnerwiajaca porażka w wygranym meczu z Cavs... Byłoby ciut więcej spokoju. Kolejność w PO. Rakiety GSW Memphis jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja bym się wstrzymał z ustalaniem drabinki - na zachodzie każdy może się zdarzyć w wcf. Jeśli Pelicans wejdą to będą jedynym pewnym przegranym, cała reszta? Zapowiada się fantastycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ja pierdolę, ale wstyd... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ktoś zagrał u buka. Dlatego nie obstawiam NBA. Spurs w dziwny sposób luubuja się w porażkach ze wschodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ktoś zagrał u buka. Dlatego nie obstawiam NBA. Spurs w dziwny sposób luubuja się w porażkach ze wschodem hehehe :] ktoś pewnie zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 To była istna żenada. Takiego partactwa dawno nie widziałem. Chyba najgorsze egzekwowanie po timeoutach i najgorsze w końcówkach. Niebywałe Nawet 'Clyde' ciagle wypominał ze Spurs bez energii, że Duncan zmęczony itd. Slicecin' n' dicin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Żadne zmęczenie tylko Doherty i piłkarski poker spółdzielnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Żadne zmęczenie tylko Doherty i piłkarski poker spółdzielnia. Oczywizda ... Dla mnie nie ma wymówki aby tak spartolić mecz ze słabym przeciwnikiem. Nawet Pop sie nie wkurwiał. Ale to co sie działo w zagrywkach to jakiś kataklizm. Zamiast gonić rakiety to nawet Ci od owiec teraz nas wyprzedzają ... Edytowane 18 Marca 2015 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Znudzony i zmęczony team bez grama motywacji do wygrania czegokolwiek w tym sezonie. Ale na wygrywali się tego tyle przez dwie dekady, że ja już śmiem prosić tylko o 50 zwycięstw w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Znudzony i zmęczony team bez grama motywacji do wygrania czegokolwiek w tym sezonie. Ale na wygrywali się tego tyle przez dwie dekady, że ja już śmiem prosić tylko o 50 zwycięstw w sezonie. Oddawaj avatar, albo go usuń Zmień nick lub go usuń Już nie jesteś fanem spurs Żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 się namnożyło pseudokibiców na forum ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Panowie, najlepszym się zdarza. A Wy myślicie, że się cieszę z tej wygranej? Gdybym obstawił to pewnie, ale nie obstawiłem Jeszcze parę takich zwycięstw i Townsa ktoś inny weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Krążą plotki, że widziano Popa w białostockim STSie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Obstawił remis ze wskazaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Remis to już x13. Wystarczy do kuponu. Nic mnie tak nie wkurwilo jak to umoczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi