mac Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wie ktoś może, dlaczego Cole Aldrich gra tak mało mimo tego, że póki co wygląda na najlepszego wysokiego NYK? Biorać pod uwage Jego ostatnie mecze zeszłego sezonu, summer league oraz to, że NYK nie mają nic do stracenia, typek powinien dostawać po ~30min spokojnie. Kojarzę go podczas krótkiego epizodu z Sacto, gdzie świetnie współpracował z Tyreke jako rollujący do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tylko po co ryzykować? Można przypadkiem wygrać jakiś mecz. Dobrze jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Myśle, że nie jest to gracz, który może zagrozić NYK w walce o jak najwyższy pick Bardzo spoko roles, robiący to co potrafi. W obronie też w większości przypadków łapy w górze. BTW masz już jakiegoś rookiego na oku dla Knicks Karpik? Mi mocno się widzi Karl Towns. Jak nie uda się zaś go lub Okafora, to zdecydowanie dałbym maksa Monroe. Jeśli NYK nadal chce grać trójkąty, to taki wysoki jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie mam czasu za dużo patrzeć na NCAA w tym roku, ale z tego co widziałem to Towns robi najlepsze wrażenie. Jakby nie udało się dostać picku w TOP3, to Hezonja i D'Angelo Russell mi się rzucili w oczy. Ja bym zdecydowanie nie dawał maksa Monroe. Nie pokazuje się takich pieniędzy niebroniącym centrom, chyba, że jesteś jakimiś Hornets, Bucks czy Wolves i nikt inny nie chce do Ciebie przyjść. Nie żebym uważał, że FAs będą do NYC walić w tym roku drzwiami i oknami, ale wolę jakby co rok poczekać na lepsze czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Na Manhattanie chyba już nikt nie próbuje udawać, że zależy komuś na zwycięstwach i mówi się, że Carmelo może odpoczywać aż do przyszłego sezonu. Sixers are scared now! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Czekanie na nowy sezon - check! Czekanie na zgranie - check! Czekanie na przełamanie - check! Czekanie na powrót zbawiciela Calderona - check! Smutna refleksja, że jednak nic z tego nie wyjdzie - check! Czekanie na transfery - in progress Czekanie na oficjalny sygnał, że tankują - check! Czekanie na lato 2015 - in progress Czekanie na loterię draftu - in progress Czekanie na start sezonu 2015-2016 - in progress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wiecie ja ten sezon odpuscilem w listopadzie P.S. W po trzymam kciuki za Dallas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Może jestem głupi, ale dalej wierzę w plan Jacksona... A czemu miałbyś nie wierzyć ? Przecież czyszczenie salary pod 2015 i tanking, to jedyny rozsądny kierunek w sytuacji Knicks. Każdy ogarnięty GM robiłby to samo. Ciesz się, że GMem nie jest jakaś marionetka Dolana, która już teraz opchnełaby spadający kontrakt Amare'a za Joe Johnsona albo Derona. Jedyne o co można sie przyczepić, to max dla Melo, ale on cały czas ma w tej lidze status wielkiej gwiazdy i jakby coś poszło nie tak, to nie jeden klub by go do siebie przygarnął za jakiś prospect i picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A czemu miałbyś nie wierzyć ? Przecież czyszczenie salary pod 2015 i tanking, to jedyny rozsądny kierunek w sytuacji Knicks. Każdy ogarnięty GM robiłby to samo. Ciesz się, że GMem nie jest jakaś marionetka Dolana, która już teraz opchnełaby spadający kontrakt Amare'a za Joe Johnsona albo Derona. Jedyne o co można sie przyczepić, to max dla Melo, ale on cały czas ma w tej lidze status wielkiej gwiazdy i jakby coś poszło nie tak, to nie jeden klub by go do siebie przygarnął za jakiś prospect i picki. Ale ja to pisałem przed tą czystką którą urządził. Teraz ma 33 mln na wydanie + szansę na top 3 w nadchodzącym w drafcie. A w zespole zostanie w lato: Melo, Calderon, Prigioni ( o ile obydwu nie odda jeszcze teraz) Hardaway jr. i Early. Jax mistrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ale ja to pisałem przed tą czystką którą urządził. Teraz ma 33 mln na wydanie + szansę na top 3 w nadchodzącym w drafcie. Raczej coś koło 27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ale ja to pisałem przed tą czystką którą urządził. Teraz ma 33 mln na wydanie + szansę na top 3 w nadchodzącym w drafcie. A w zespole zostanie w lato: Melo, Calderon, Prigioni ( o ile obydwu nie odda jeszcze teraz) Hardaway jr. i Early. Jax mistrz. Teź się jaram bo mam nadzieję że rok tankowania wystarczy by dobry basket wrócił do MSG. Ale tak powaznie to kogo mogą skusić na FA? Nie wiem kto by chciał grać w trójkątach i nie był dziurą w obronie bo takich to my już nie potrzebujemy Gasol, był by spoko ale nie wiem czy to się uda Poza tym coś czuję, że NYK dostaną od ligi ten #1 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Gasol, był by spoko ale nie wiem czy to się uda Poza tym coś czuję, że NYK dostaną od ligi ten #1 pick Marc Gasol będzie miał latem do wyboru - Spurs ( bo mają kasę i go chcą) Memphis ( bo mają kasę i dobrze się tam czuje) , Lakers i Knicks - ponieważ on nie ma żony która chce robić karierę na wybiegach to raczej pójdzie do klubu który mu gwarantuje walkę o pierścień i to w ciagu roku dwóch a więc stawiam na San Antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja myślę, że Z-Bo odwali mu takiego grilla, że ten nawet nie pomyśli o opuszczeniu Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Gasol, był by spoko ale nie wiem czy to się uda Poza tym coś czuję, że NYK dostaną od ligi ten #1 pick Marc Gasol będzie miał latem do wyboru - Spurs ( bo mają kasę i go chcą) Memphis ( bo mają kasę i dobrze się tam czuje) , Lakers i Knicks - ponieważ on nie ma żony która chce robić karierę na wybiegach to raczej pójdzie do klubu który mu gwarantuje walkę o pierścień i to w ciagu roku dwóch a więc stawiam na San Antonio Spurs to byłaby dla niego najlepsza opcja, dla nich zresztą też Mam nadzieję, że tą kasę którą tak ciułają wydadzą na sensownych FA a nie na jakieś dziury w obronie które ceglą... EIDT: któs z Goran, Gasol, Wesley czy Green byłby całkiem w porzo Edytowane 7 Stycznia 2015 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mnie ciekawi co zrobi LaMarcus Aldridge czy nie będzie rozważał odejścia do większego miasta? Może NY go skusi, albo LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wydaje mi się że zostanie w Portland zwłąszcza po takim dobry RS jaki póki co mają. Zresztą po co NYK LMA jak jest Melo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) mogą chcieć podpisać jakieś znane nazwisko dla Melo. Mam dziwne przeczucie, że LMA może podpisać z Lakers ;> Goran, Millsap, Matthews myślę któryś z nich zawita to NYK. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 brałbym wszystkich + center z draftu 2015 i może po roku zgrywania coś tam powalczą o finał konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wiem, że to nie wielkie nazwisko, ale Tobias Harris strasznie chce do Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Harris dubluje sie z Melo, do tego nie broni, a bedzie liczyl na spora kase. Totalnie bez sensu byloby sciaganie go NYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi