just like mike Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W czym go zjadaja? co przemawia za CR7 albo Messim na rzecz Ronaldhino ? Moze to, ze sa na szczycie od długiego czasu. Od gdzies 5-6 lat sa na innym levelu niz reszta pilkarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zwracam honor temu sedziemu z Gambii, lepiej sedziowal niz sie spodziewalem. No i nie dawal sie nabrac na te ciagle przewracanie sie chilijczykow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kolejny nieprawidlowy gol brazylii:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Ale ten sedzia slepy w meczu meksykow. Oj tam jeszcze bedzie dzialo. Edit: Jaki sk... z tego chorwata, od razu z liscia powinien mu Rafa strzelic, i tak wiele nie gra w tej obronie, a zaraz Brazylia na drodze Tzn. Holandia Edytowane 23 Czerwca 2014 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mexyk jest spoko. Chyba czarny konik powoli nam sie robi. Nietypowa taktyka, doskonała atmosfera w drużynie, znajomość klimatu, Chicharito na ławce w roli jokera. Podobają mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jak dla mnie to Meksyk jest mocniejszy od Brazylii, teraz pykną Holendrów. Jeśli sędziowie nie pomogą Brazylii to też się pożegnają z imprezą, Mam wrażenie, że boiskowo wygodniejszym rywalem dla Chile są właśnie canarinhos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Kolejny nieprawidlowy gol brazylii:( Chodzi Ci o gol Freda i rzekomego spalonego? Bo tam gol zdobyty został prawidłowo, tylko realizator w złym miejscu umieścił wizualizcję liniii spalonego, chyba nie ogarnia przepisów dokładnie. Linia narysowana przez realizatora (błędnie): http://i.imgur.com/rmySJvg.png Tutaj prawidłowa linia spalonego: http://i.imgur.com/fhdvTL0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Ja Meksyk typowalem na czarnego konia przed mundialem i mam to na papierze - wiec mam lekka satysfakcje No ale czy mozna wymagac mniej od druzyny ktora na 6 ostatnich mundialach wychodzila z grupy, jest obecnym mistrzem olimpijskim plus w koncu pierwszy raz do 1986 odpowiada im klimat? Jednak niestety nie widze Aztekow przechodzacych Holandie (ktora wcale nie jest taka mocna). Meksykanie maja problemy ze stalymi fragmentami gry a u pomaranczowych wszyscy swietnie graja glowa (tu padnie braka dla Oranje), kolejna sprawa to kontry Pomaranczowi (dokladnie Robben) wyprowadzaja je chyba najlepiej na tym turnieju i tu znowu Meksykanie sa z lekka w dupie przypomne chocby wczorajsze 2 faule przy wyjsciach Chorwacji gdzie powinny byc 2 kartki (skonczylo sie chyba na jednej). Holandia Meksyk - zdecydowany faworyt to moim zdaniem druzyna z Europy choc calym sercem bede za trojkolorowymi z Ameryki. Dzis Wlochy Urugwaj - bede kibicowal Wlochom ze wzgeldu na osobe skur#&&%% Suareza. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Alez ta Anglia jest slaba, jak ja tam widze Lampartow czy innych Milnerow to mi sie noz w kieszeni otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 hahah Suarez znowu gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Znowu bedzie pi****lenie o tym przyglupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Suarez jednak powinien dostać czerwoną kartkę niemniej to co dziś Włosi grają to jest antyfutbol - faul przy każdym kontakcie na Cavanim czy Suarezie, zero gry do przodu - dawno nie widziałem tak brzydkiej gry EDIT: na 6 zespołów na razie tylko 1 z Europy i 5 z Ameryki Łacińskiej. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 urugwaj do przodu. pare wielkich druzyn wraca do domu po fazie grupowej... Co do Mexico-Oranje - będę za Meksykiem, ale Robben zrobi różnice. skurwiel tak zapierdala w tych kontrach, ze jest nie do ogarnięcia. No i wypoczęty RvP wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wyjebac go z pilki na dobre, juz szydzilem z liverpoolu ze takiego typa taki klub trzyma w skladzie (wiem wiem kontrowersyjne stwierdzenie patrzac na to jakiej to klasy pilkarz). Ja bede pamietal ze go zeby czesto swedza, a nie 31 goli w PL w najlepszym jego sezonie. Pajac jak cholera, niech idzie do Barsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Suarez nie zawodl jak zwykle FIFA powinna go zawiesic na pare meczy napewno na tym mundialu nie powinien zagrac. Urugwaj wcale nie lepszy od Itali w prezentowaniu anty futbolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 hehe pierwsza kolejka tego nie zapowiadała ale europejska piłka została zmasakrowana cieszy to że włochów już nie ma - anyfutbol jedzie do domu razem z najsłabszą anglią ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 resztę mundialu powinien spędzić w psychiatryku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Lubié to nie wystarczy - w 100% zgoda z chomikiem. Nie chcialbym juz widziec Urusa na tym mundialu. A ponadto, czy ty ja mysle, ze powinien Marchisio dostac zolta kartke, a nie czerwona? Bo ja tam jakiegos specjalnego ruchu noga Wlocha nie zauwazylem, co wiecej czesto grajac w pilke dochodzilo do takiego kontaktu. Zreszta jakie mial motywy? Jak dla mnie zolta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 hehe pierwsza kolejka tego nie zapowiadała ale europejska piłka została zmasakrowana cieszy to że włochów już nie ma - anyfutbol jedzie do domu razem z najsłabszą anglią ever że co? oglądałeś ich mecze? zagrali najładniejszy futbol od x lat na mistrzostwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 europa umiera. nadzieja w niemcach i holendrach , we francję i belgię nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi