the4yeast Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Panowie, pomocy szukam. Staram się znaleźć usługę na kształt ILP do oglądania WC2014 - chodzi mi najbardziej o oglądanie na żywo, potem on demand i jeszcze o możliwość "przewijania" meczu na żywo - np zaczynam oglądać kwadrans po starcie i przewijam sobie przerwę. Może ktoś coś polecić? Staram się opracować sobie sposób na oglądanie 3 meczy pod rząd, ale z obejrzeniem pierwszego między drugim i trzecim Tu u mnie pierwszy mecz będzie o 2 rano i nie chce mi się wstawać na, powiedzmy, meksyk-kamerun, a wolny czas między meczami by się do obejrzenia tego idealnie nadawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 temat może mylić bo mamy event koszykarski także a rozumiem że jak widzę nazwę Kamerun to chodzi o kopaną ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 strzelę że na RuTrackerze będziesz miał mecze w parę sek po końcowym gwizdku i będziesz mógł je pobierać z prędkością paru petabajtów na nanosekunde taki workaround : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 temat może mylić bo mamy event koszykarski także a rozumiem że jak widzę nazwę Kamerun to chodzi o kopaną ;-) słusznie. admini, proszę nazwę zmienić na mniej mylącą strzelę że na RuTrackerze będziesz miał mecze w parę sek po końcowym gwizdku i będziesz mógł je pobierać z prędkością paru petabajtów na nanosekunde taki workaround : ) na RuTrackerze piłka też jest? jeszcze nie korzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 szczerze to ja też nie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 na rutrackera nie trzeba jakichś zaproszeń mieć czy coś? kiedyś tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 soccer naprawdę? nie róbmy się bardziej amerykańscy niż amerykanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 soccer naprawdę? nie róbmy się bardziej amerykańscy niż amerykanie. Dokładnie, football jest tylko jeden i niech nim pozostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 bleh, lepiej już FIFA napisać niż soccer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=8wJCMJI-Hvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To to jest nasz temat dotyczący WC? Można zmienić nazwę na ogólną. Ja się jaram mistrzostwami dużo bardziej niż finałami NBA i zamierzam oglądać jak najwięcej. Pamiętam, że 4 lata temu bawiliśmy się w typowania na yahoo. Założyłem grupę z typowaniami na yahoo. Dołączajcie i dajcie znać na forum. Im więcej osób tym zabawniej! grupa: ebasket haslo: enba invitational link: http://y.ahoo.it/Lc4JJ71L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 to bedzie ogolny temat ale nazwe musi zmienic Borys my nie mamy uprawnien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 też się jaram okrutnie, po raz kolejny atakuję wszystkie 64 mecze. godziny dupne, więc z połowę fazy grupowej z odtworzenia trzeba będzie obejrzeć. bardzo mi się podoba absencja Reusa, mocno liczę na Belgię i Kolumbię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Na Belgię spory hype, ale ja liczę na Bośniaków. Grają ofensywny futbol, mają kilku konkretnych grajków w ataku. Jeśli wyjdą z grupy(a powinni) to trafią na drużynę z grupe E(najpewniej Szwajcarię/Francję) i będzie spora szansa na ćwierćfinał. Dalej to już nie ma co przewidywać, za dużo niewiadomych. Jeśli chodzi o godziny meczów: wg mnie bardzo fajne, głównie między 18-22 czasu europejskiego. Co poniektóre mecze fazy grupowej póżno w nocy, ale da się przeboleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 to bedzie ogolny temat ale nazwe musi zmienic Borys my nie mamy uprawnien nazwa zmieniona, zobaczcie czy taka jest ok. Jakby co to PM do mnie, bo mam teraz troche taki okres, ze rzadziej wchodze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja tradycyjnie dla mnie Holandia ale imo maja slabsza ekipe niz 4 lata temu. Z checia zobacze jak sobie Belgia, Kolumbia i Chile poradza. Swieto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 U mnie jak zawsze Azzurri i Team USA Btw, FIFA ma jakiś pomysł na rozwiązanie kwestii mistrzostw w Katarze, czy ciągle udaje, że nie ma problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Przypomnę się jeszcze raz z tym typowaniem na nowej stronie, bo na razie odzew słabiutki: Group ID# (45205) haslo: enba invitational link: http://y.ahoo.it/Lc4JJ71L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Wyszło mi, że Urugwaj wygrywa grupę z Włochami i Anglią. A tak w ogóle to beka z grupy C. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 zawsze kibicuje włochom. chciałbym aby brazylia dostawała w dupę przez ten cały na nich fame i neymara jaki jest teraz. neymar jeszcze gówno osiągnął, słabo grał w barcelonie a robią z niego drugiego romario lub ronaldo. niemcy jak zawsze silne, last dance hiszpani, anglia pewnie jak zawsze w dupe, argentyna odpadnie w dziwnym przypadku, a może portugalia? na pewno belgia ,bosnia to ciekawe zespoly ktore moga zaszalec, jakby chorwacja wygrala na otwarcie to takze sprawa otwarta, no i chile i arturo vidal ,licze na nich ;] swieto czas zaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi